Babytijd Babytijd

Babytijd

Kraambezoek, zieke peuter

Hoi allemaal

Vanavond belde mijn zusje met de mededeling dat ze morgen gaat bevallen! Whaaa. spannend!

Ik heb hier de boel al klaar staan (mand met kadootjes staat al heel lang klaar :-)), om hopelijk zo snel mogelijk in de auto te springen als de kleine geboren is.
Maar... vanavond ging onze jongste zoon (van 3) opeens weer overgeven. Was het begin van dit weekend ook, maar ik dacht dat ie er vanaf was.
Ik weet niet wat ie heeft, vrijdagnacht ook 2 keer overgeven,vandaag en gister was is ok. Gisteren heeft onze middelste diverse keren overgegeven, maar die was vandaag ook weer in orde (vanaf vanmiddag).

Grote kans dat de kids morgen nergens meer last van hebben... maar in hoeverre er dan nog virussen en of bacterien bij ze rondzwerven... of bij mij natuurlijk ... geen idee.

Ik twijfel nu dus of ik er uberhaupt heen kan gaan (ik heb zelf nergens last van), en of we de kids (in ieder geval de jongste) al dan niet mee zullen nemen....

Wat zouden jullie doen?

Mvg

Petty

Niet gaan

Ik zou ook niet gaan, hoe jammer het ook is. Je kinderen kunnen nog steeds besmettelijk zijn en jijzelf kunt eventuele virussen al bij je dragen zonder dat je al ziekteverschijnselen vertoont.

Er heerst momenteel buikgriep (ik ben zelf net weer op de been na 5 dagen zware buikgriep) en ik zou het risico niet willen nemen dat ik een pasgeborene zou aansteken.

Chris

liora

liora

22-03-2010 om 11:40

Niet gaan

Hoi,

Ik zou ook niet gaan. Geen risico nemen met een pasgeborene.

Liora

Merel78

Merel78

22-03-2010 om 12:11

Idd.

niet gaan. Ik ben zelf een maand geleden bevallen en waardeerde het heel erg dat mijn kraambezoek afbelde omdat ze ziek waren (ondanks dat ik het heel jammer vond natuurlijk). Maar met zo'n ukkie wil je gewoon geen risico lopen. Jammer voor jullie natuurlijk wel!

Merel

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.