Babytijd Babytijd

Babytijd

Asje2

Asje2

20-01-2009 om 14:57

Maxi cosi gebruikers

vraagje: ik heb een maxi cosi en ik heb het idee dat de hoeken vd sluiting in de boven beentjes van mijn 10 weken oude dochter prikken, herkend iemand dit en is er een oplossing voor?

Dees 68

Dees 68

20-01-2009 om 23:22

Flapje?

Helpt het flapje dat achter de sluiting zit hier niet tegen dan? Of zit dat niet in jouw maxi cosy?

Onze S. zit trouwens vaak in een Lodger Shelter in de cosy en dan heb je dat probleem niet (want dan zit er een zeer dikke laag stof tussen de sluiting en je kind). Nadeel is dan wel weer dat je goed moet uitkijken met oververhitting: was vandaag wat lang op het kinderdagverblijf blijven hangen en had de draagzak niet opgemaakt. En thuis zag ik dat S. nogal bezweet was. Oeps....

Babystand onder vijf kilo

Ik weet zo niet de oplossing voor je probleem, maar heb je er al aan gedacht om de maxicosi in te stellen op de stand voor baby's die lichter zijn dan vijf kilo? Dan zit je kindje namelijk wat hoger en misschien heeft ze dan minder last van de sluiting. Anders misschien een dikke, zachte doek tussen de sluiting en haar bovenbeentjes plaatsen? Succes!

Chris

Asje2

Asje2

22-01-2009 om 16:56

Ben bang

Dat het komt omdat het een maxi cosi voor de amerikaanse markt is, het riempje lijkt te kort. Ik hoor van vele in NL dat de sluiting op de onderbuik van hun baby kwam en niet tussen hun beentjes. Hier dus wel tussen de beentjes. In de US ben je verplicht een 5 puntsgordel te hebben. Ik ga maxi cosi mailen, misschien dat het een fabricage fout is.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.