Babytijd Babytijd

Babytijd

femmetje

femmetje

19-11-2009 om 13:55

Niet genoeg spierkracht in de beentjes.

Ons dochtertje van 9 maand heeft te weinig spierkracht in haar beentjes en voetjes. Ik weet er zo weinig van af en as maandag word pas een echt diagnose gestelt door de fysio maar ik hoop dat iemand mij hier iets meer kan vertellen misschien uit eigen ervaringen??

Grt Femmetje.

Geen tips

maar denk en lees erg mee. knuf mij

Biene M.

Biene M.

21-11-2009 om 10:48

Femmetje

Toevallig had ik het gisteren met een collega over de ontwikkeling van jonge kinderen en zij vertelde over haar jongste dochter, die had het zelfde als jouw meisje. Haar motorische ontwikkeling verliep in eerste instantie heel traag (ze ging met 14 maanden pas omrollen en met 2 jaar lopen). Maar tegen de tijd dat ze een kleuter was, was haar ontwikkeling prima, ze heeft in 7 maanden A en B diploma gehaald met zwemmen.

Ik weet natuurlijk niet of de symptomen bij jouw dochter en die van mijn collega dezelfde oorzaak hebben, maar dit vond ik toch wel bemoedigend.

Groetjes, Biene

femmetje

femmetje

22-11-2009 om 07:10

Hier gaathet zo

Mijn dochertje is eigelijk heelsnel overal mee geweest ze rolde super snel al met 3 maand maar dat doet ze nu nog maar eens per dag ofzo als het zo uit komt...
Zitten kon ze al met 5 maand en 6 maand loszitten. Dus heel snel allemaal ook billenschuiven doet ze nu met 9 maand. Dank voor je bericht en hoop dat het bij ons net zo zal aflopen als bij jou collega en dat het allemaal vanzelf goed komt (met een beetje hulp)\\

Fem.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.