Babytijd Babytijd

Babytijd

Ilona

Ilona

14-01-2009 om 21:15

Online geboortekaartjes

Beste mede-forummers
Over 2 maandjes is het zover, dan krijgen we er een kleintje bij. Op internet zijn wij op zoek gegaan naar leuke geboortekaartjes, maar wat zijn er veel sites!
Waar hebben jullie goede ervaringen mee (en waar niet). Wat zijn voordelige en goede sites om kaartjes te bestellen?
Kennen jullie bijvoorbeeld funnart.nl? Die sprak ons wel aan...
Ik hoop dat jullie een paar goede tips hebben.
Ilona

Angela67

Angela67

15-01-2009 om 08:21

Poobies.com

ben ik erg tevreden over. heb er geen geboortekaartjes maar feestkaartjes laten maken en het is heel handig dat je voor een paar euro een proefkaartje kunt laten komen. Dat kan wellicht ook bij andere sites, maar ik vond het verschil tussen scherm en werkelijkheid heel klein en ze waren snel.
Verder hebben we voor de geboortekaartjes deals met de dichtsbijzijnde kopieshop gemaakt. Dus zowel de jongens als de meisjes variant laten zien en daar laten liggen. Toen de kids er waren hoefden we op ons voorbeeld alleen de datum etc. in te vullen en met een nieuw exemplaar naar copyshop te gaan. Daar wist iedereen ervan en werd het snel uitgevoerd.
Groet en veel voorpret!
Angela

Ook poobies

Daar heb ik twee keer de geboortekaaartjes ontworpen. Fijne site en ook leuke voorbeelden waar je weer eindeloos mee mag varieren. Snelle en goede levering.
Ik kon echt úren achter de computer zitten ontwerpen, erg leuk en verslavend!
Ben benieuwd welke site je straks kiest. Laat je het weten?
Veel plezier/succes met je laatste maanden zwangerschap.
Sas

Vageltje

Vageltje

15-01-2009 om 14:28

Geboortepost

Goeie ervaring mee! Leuk vooral als je met een eigen ontwerp/ foto aan de slag gaat. T is een beetje hetzelfde idee (dus ook met proefdruk en snelle levering) als Poobies, maar dan goedkoper :-)
Succes!

Groetjes Vageltje

Hier

Wij hebben afgelopen jaar onze kaartjes besteld via hoerakaartjes.nl
Goede service, prima geregeld en niet te duur.

Ardnax

Ardnax

16-01-2009 om 09:27

Saai

Maar ook bij Poobies.com
Inmiddels al ruim 3 jaar geleden en ik geloof dat de mogelijkheden nog groter zijn dan toen, maar we waren hoe dan ook ontzettend tevreden over de service en kwaliteit.
Grtz.
Ardnax

Grephx

Ik ken poobies zelf niet, maar om wat tegenwicht te bieden aan alle poobies-gebruikers: wij hebben voor onze beide zoontjes het geboortekaartje online besteld bij www.grephx.nl. Hier kun je kaartjes vinden die redelijk strak en modern zijn. Zeer tevreden over service en kwaliteit.

Popje.com

Onze beide dochters hebben een kaartje van www.popje.com gekregen. We kregen er veel complimenten over. je moet wel van de stijl houden, maar ze zijn erg apart.

Ilona

Ilona

19-01-2009 om 20:25

Wat een mogelijkheden

Bedankt voor jullie reacties. Ik wist niet dat je online al zoveel zelf kon ontwerpen!
Poobies ziet er inderdaad leuk uit en het ontwerpen gaat erg makkelijk. Net als bij geboortepost.nl Bij die laatste zijn de prijzen wel gunstiger en dat vinden we wel belangrijk.
Grephx ziet er ook leuk uit, lekker strak. hoerakaartjes en popje.com spreekt ons niet zo aan, daar moet je van houden, zoals Loeske zei.
waarschijnlijk wordt het dus geboortepost of grephx.
Als iemand nog een andere supersite weet.. we vinden het altijd leuk om nog meer te zien.
Groetjes, Ilona

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.