Babytijd Babytijd

Babytijd

Overslagrompertjes en -kleding i.v.m operatie

Ons zoontje moet binnenkort worden geopereerd aan zijn hoofd. Het ziekenhuis heeft geadviseerd hem daarom overslagrompertjes en kleding te kopen die niet over zijn hoofd hoeft te worden uitgetrokken.

Ik zie dit echter vrijwel nergens in de winkel hangen. Iemand tips?

Groetjes,
Chris

Vageltje

Vageltje

27-11-2008 om 10:17

Petit bateau

Hoi Chris,

Petit Bateau heeft verschillende soorten overslagrompers. Ze zijn wel duur (vanaf 11 euro per romper) maar je hebt er een stuk langer plezier van dan bv een Hema-romper. Wat betreft andere kleding heb ik geen tips. Voor kleintjes hebben ze bij de Hema ook van die overslagshirtjes, maar ik weet niet hoe oud jouw zoontje is.
Succes met de operatie.
Groetjes, Vageltje

Anna3

Anna3

27-11-2008 om 13:40

Hema

Beste Chris,
Ik heb ook witte overslagrompertjes van de Hema, in badstop. Ik vind ze heel handig. Ze hebben lange mouwen. Maar ik weet idd niet tot welke maat ze gaan.
Heel veel sterkte met de operatie en de tijd erna!
Anna

ChrisH

ChrisH

27-11-2008 om 20:53 Topicstarter

Zoontje is 4 maanden

Ik was inderdaad vergeten te melden dat hij begin januari als de operatie plaatsvindt, vier maanden is. Hij draagt nu maat 62 en dan nog steeds denk ik wel. Ik zal eens kijken bij Petit Bateau op internet en bij de Hema. Bedankt voor jullie tips.

Groet,
Chris

Babywalz

ik heb even gezocht voor je, ook op babywalz verkopen ze overslagrompers in maat 62. Misschien zeg ik wel iets heel stoms hoor, maar als je kindje nu maat 62 draagt dan zal hij hoogstwaarschijnlijk nog wel wat groeien toch, heb je dan niet meer iets aan een grotere maat ?

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97737&Do=97740&_SSL=0&pEbene1=427161&pEbene2=427369&pArtikelgruppe=427369

ChrisH

ChrisH

28-11-2008 om 09:28 Topicstarter

Maat 62 bij 5 kilo

Nee hoor Manda, helemaal geen stomme opmerking, ik had er gewoon niet bij stilgestaan dat er ook nog een tijd na de operatie is! Op het moment weegt hij iets over 5 kilo en zit net in maatje 62. Ik weet eigenlijk helemaal niet meer wanneer mijn oudste naar maatje 68 ging, maar op een gegeven moment groeien ze iets minder hard natuurlijk.

Ik heb de link bekeken, en inderdaad, leuke overslagrompertjes. De meeste gaan overigens niet verder dan maat 62 dus wat betreft valt er verder ook niets te kiezen.

Groet,
Chris

ayla

ayla

28-11-2008 om 09:39

C&a

volgens mij heb ik gistren bij C&A overslagromprtjes gezien tot en met mt 68. En van mijn kids kan ik me herinneren dat ze bij de V&D ook overslagrompertjes vrkopen. Trouwens. Oudste hier is ook geopereerd en ik had ook wat pyjamaatjes uit 1 stuk bij me die niet over het hoofd uit hoefde. ook te verkrijgen bij C&A. Erg handig met al die draadjes

ChrisH

ChrisH

28-11-2008 om 16:20 Topicstarter

Hema

Da's een goeie Ayla, van die pyamaatjes. Hij hoeft verder nergens naar toe natuurlijk in het ziekenhuis, een pymaatje is prima. Ik heb inmiddels bij de HEMA 2 overslagrompertjes gekocht in maat 62. Ik vermoed dat hij daar begin januari nog wel inpast. Zal nog wat verder speuren bij C&A en V&D.

Chris

Voetjes

Denk eraan dat als je zoon een saturatiemeter krijgt (zuurstofmeter) deze vaak om het voetje wordt gedaan. Dan zijn pakjes met een voetje eraan niet echt handig.

Juliƫtte

Juliƫtte

29-11-2008 om 13:04

Re: voetjes

Mijn tweeling kon prima pakjes met een voetje er aan aan ondanks de saturatiemeter. Dat was geen klem zoals bij volwassenen maar een plakkertje op de voet met een draadje er aan. Dat nam dus geen extra ruimte in en het draadje liep dus langs de broekspijp en bij een drukknoopje of broekrand naar buiten.

Verder veel succes en sterkte Chris !

Gezocht naar mt 74

Mijn zoon was met 14 mnd ongelukkig van de bank gevallen en had zijn sleutelbeen gebroken. Toen heb ik me rot gezocht naar overslagrompers in mt 74. Die zijn dus nergens te vinden. Uiteindelijk maar wat oude rompers opengeknipt en die met tape dichtgeplakt. Maar gelukkig was dat breukje heel snel weer geheeld.
Sterkte en beterschap voor je zoon Chris!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.