Babytijd Babytijd

Babytijd

liora

liora

24-08-2009 om 12:18

Quinny zapp

Hoi,

Wie heeft ervaring met de quinny zapp? Is het een fijne buggy? Ik vind hem er altijd erg mooi uitzien en overweeg om deze buggy te kopen zodra baby er oud genoeg voor is, maar wil graag weten hoe hij bevalt.

Liora

Van horen zeggen;

ik heb er zelf geen, maar hoor vaak dat het wel een fijne buggy is. Enige nadeel: geen mogelijkheid om een boodschapje mee te nemen. En dus heb ik een buggy voor 20 euro gekocht, die dat wel heeft...

Scheelt stukken!

Linda

*Lotus*

*Lotus*

24-08-2009 om 14:29

Zapp en maclaren

En ik vind die Zapp echt een onding. Ik heb de zapp, omdat ik er een maxicosi op kan zetten en geen wandelwagen meer wilde. Voor "gewoon" gebruik zou ik voor de maclaren gaan. Ook licht, wel minder klein inklapbaar, maar veel steviger!

Quinny zap niet zo

Ik was ook helemaal wild van de zapp, maar als ik zo om me heen keek en met mensen erover had, is het eigenlijk niet zo'n heel praktisch ding. Hij maakt veel lawaai (harde wieltjes), de rugleuning of zitgedeelte kun je niet verstellen (erg handig als ze nog klein zijn en veel slapen)en geen ruimte voor boodschappen. Dat vond ik wel 1 van de grootste nadelen.
Wij hebben toen voor de maclaren gekozen en het is minder hip maar wel veel praktischer!

Dees 68

Dees 68

30-08-2009 om 16:51

Wel fijn...

Ik heb er ook een en gebruik hem momenteel als onderstel voor de maxi cosi. Ik heb hem gekocht omdat het de lichtste en compactste buggy is die verkocht wordt (is mij verteld door de verkoper...). En ik ben er helemaal weg van. Heb vroeger zo'n maxitaxi onderstel gehad, maar dat was lang niet zo fijn als deze.

Hij is inderdaad niet verstelbaar, maar dat zou hem ook zwaarder en logger maken. En voor de boodschappen kun je een speciaal netje kopen.

Hij loopt heel licht en is superklein op te vouwen. Ik heb hem altijd achter in de auto liggen voor als ik wat verder moet lopen met de maxicosi en dan is het even klik-klik en we kunnen vertrekken. Dat was bij die oude maxitaxi wel anders.

Ik heb dat ding nu zo'n 3/4 jaar en wat mij betreft is hij dus zijn geld echt waard.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.