Babytijd Babytijd

Babytijd

Spugen

Hallo,

Even een vraagje,

Mijn baby van ruim 3 maanden moet erg veel spugen, ook meer dan 2 uur na een voeding. Het zijn geen grote hoeveelheden over het algemeen. Soms lijkt hij er wel last van te hebben... Hij moet niet heel veel huilen, maar wel slikken en kijkt moeiijk. SOms ontroostbaar huilen, maar nooit echt lang en veel.
Weet iemand of dit schadelijk is voor zijn slokdarm, of moet ik me geen zorgen maken zolang hij niet heel veel aan het huilen is?
Hij krijgt borstvoeding, om de drie uur, vijf keer op een dag, op verzoek (mooi ritme).
Bedankt voor het meedenken,

Groetjes lunamaya

Marleen

Marleen

14-11-2010 om 20:57

Hoi

Ha die lunamaya! Ik kan je niet heel veel zinnigs zeggen, behalve dan dat mijn oudste zoon ook vrij veel spuugde, en ik zelf als baby ook, maar dat het toch geen reflux was. Ik had nu bij nr 2 een borstvoedingspakket jij ook? Yfke spuugde de eerste dagen ook veel, en ik kon de lactatiekundige bellen als dat zo bleef. Misschien een idee? Dat zit bij het Groene Kruis in. Wat die slokdarm betreft, als daar echt schade aan zou zijn zou hij denk ik veel meer huilen, maar het kan wel even naar voelen. Maar goed, ik hoop voor je dat er nog beter onderbouwde antwoorden komen! Groetjes, MArleen ps wat een keurig ritme inderdaad! En hij slaapt al de hele nacht door dan?

lunamaya

lunamaya

14-11-2010 om 22:38 Topicstarter

Marleen

Dank je voor je reactie.
Ik wacht het nog even af, ik hoop idd op nog meer reacties. Als hij er veel van gaat huilen is het ws al te laat en dat wil ik voor zijn natuurlijk...Ja en doorslapen. Vanaf een uur of 21.00 tot 6.00 :) daar ben ik ook heeeeeeel blij mee!
Tot gauw
lunamaya

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.