Babytijd Babytijd

Babytijd

Anoniem

Anoniem

12-05-2009 om 07:16

Stolsels (sorry, vies verhaal)

Ik ben 3 weken geleden bevallen en bloedde bijna niet meer, alleen wat donkerrood, vies ruikend (sorry..)
Nu vanmorgen heb ik ineens een dik, taai stuk bloederig weefsel verloren. Is dat normaal? Kan dat een stolsel zijn (ik dacht dat dat alleen een bloedklont was?)?
Nu bloed ik ook wel weer een beetje.

Maak me een beetje ongerust.

Normaal

Ik ben kort na de bevalling een paar stolsels verloren en heb na de bevalling nog wel 6 weken gebloed, daarna ging dat over. Ik dacht dat ik alles kwijt was en toch verloor ik een paar weken later nog een flink stolsel in de vorm van een dikke klont/prop bloed. Zoals je het beschrijft klinkt het dus als een stolsel.

Was je baarmoeder bij de nacontrole van de verloskundige weer goed gedaald? Als je je er echt zorgen over maakt, zou ik even je verloskundige bellen. Zij kan je vast geruststellen.

Chris

Morgana Fata

Morgana Fata

12-05-2009 om 10:15

Normaal

Dat is heel normaal hoor, niks om je zorgen over te maken. Hier ook drie weken geleden bevallen en regelmatig hetzelfde als jij. (bah!) Ook ineens 'veel' bloedverlies. Dus eerst niks aan de hand, opstaan en niet genoeg hebben aan 1 maandverband. Ook zo fijn.
Nog een paar weken, dan ben je daar vanaf!

Ik ook

Ben 2 maanden geleden bevallen, vloei niet meer, menstrueer ook weer normaal, maar zo af en toe verlies ik nog wel een stolsel. Niks om je zorgen over te maken, gaat vanzelf weer over!

Anoniem

Anoniem

12-05-2009 om 10:48

Geen bloedstolsel maar weefsel

Sorry, beetje onduidelijk geweest. Het is geen bloed maar bloederig weefsel: kan het niet uit elkaar trekken, het is hard, lijkt op de placenta...

Dus even toch de gyn gebeld, mag vanmiddag even langskomen voor de zekerheid.

Yaron

Yaron

12-05-2009 om 13:57

Ook gehad

Ik heb dat ook gehad bij de oudste, toen heb ik de huisarts gebeld en volgens hem was het geen probleem. Het was alleen maar goed dat het er op een natuurlijke manier uitkwam. Na die ene keer heb ik het ook niet weer gehad.

Anoniem

Anoniem

12-05-2009 om 18:18

Vliezen

Ben net even bij de gyn geweest: het was waarschijnlijk een stuk van de vliezen dat niet mee was gekomen met de bevalling maar inderdaad nu toch alsnog op een natuurlijke manier eruit was gekomen. Gelukkig zag het er verder prima uit (inwendige echo) en heeft de natuur het gewoon zelf opgelost.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.