Babytijd Babytijd

Babytijd

Malihu

Malihu

26-06-2009 om 11:03

Temet, huilen bij natte luier revisited

Helaas gingen we na die ene nacht op vakantie en moesten we een nacht in de auto doorbrengen, waardoor het 'doorslaapritme' weer van slag was. Toch lijkt hij met de Pampers steeds vaker/langer door te blijven slapen. Eergister zelfs tot 8 uur 's ochtends, maar daarna dus weer een nacht in de auto i.v.m. terugreis. Ben benieuwd hoe het slapen vanaf nu zal gaan. Misschien was het met de Pampers toeval uiteraard, maar dan ben ik toch te bijgelovig en blijf dus voor 's nachts nu wel de Pampers gebruiken :-)

En ja hoor. Meneertje heeft vannacht geslapen van 23.30u tot 9u !!!!!!!!!! Toen ben ik maar eens gaan kijken of hij nog wel adem haalde ;-) En hij werd gewoon vrolijk wakker toen ik binnenkwam. Een volle pamper voelt toch ook heel anders dan een volle luier van een B-merk.

Als hij overdag slecht slaapt blijkt achteraf ook vaak dat hij een poepluier heeft. Hij vindt een volle luier dus echt niet fijn. Schijnbaar geeft een Pamper hem 's nachts net dat laatste zetje om fijn door te slapen! Daar heb ik wel een paar euro extra voor over! (en nee ik werk niet voor Pampers, overdag krijgt meneer gewoon C1000 luiers om :-)

Malihu

Malihu

26-06-2009 om 11:05

Oeps

het eerste deel van mijn vorige reactie is van gisteren. En het tweede deel heb ik vandaag getypt, dat was ik vergeten erbij te melden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.