Babytijd Babytijd

Babytijd

Vageltje

Vageltje

11-11-2008 om 19:45

Teruglopen voeding bij oververmoeidheid?

Hallo,

Even een vraag, is het zo dat bij oververmoeidheid/ burn-out of dergelijke klachten de borstvoeding (altijd) terugloopt? Of heeft dit helemaal niks met elkaar te maken?

Groeten, Vageltje

Vageltje

Vageltje

12-11-2008 om 15:07

Mieke

Hoi Mieke,

Er loopt momenteel een onderzoek naar een chronische ziekte bij mij. Een van de klachten daarbij is hevige vermoeidheid (voor de duidelijkhed, ik slaap ongeveer 2 uur overdag en lig er 's avonds vaak om negen uur weer af) Om die redenen ben ik de BV aan het afbouwen. Maar waar ik eerst bijna tekort had heb ik nu BV in overvloed. Logisch misschien, maar het is echt heel veel. Ik werk nu sinds een aantal weken niet vanwege mijn klachten, uitgeruster wordt ik niet, maar mijn BV is top. Nu lijkt het zo te zijn dat wanneer de chronische ziekte uitgesloten wordt het wslijk niet anders is dan oververmoeidheid. Ik vroeg me af of dat dan te rijmen is met mijn BV produktie.
Is het zo wat duidelijker? :-)

Groetjes, Vageltje

Vageltje

Vageltje

12-11-2008 om 16:21

Mieke

Nee, het is geen schildklierziekte en ik gebruik ook geen medicijnen. T is meer dat ik de combinatie van eventueel oververmoeid zijn en mijn BV die floreert als nooit tevoren vreemd vind. Ik ben in de veronderstelling dat die twee dingen niet met elkaar rijmen, mede omdat ik zo ontzettend moe ben (maar ondertussen wel thuis ben en heel veel slaap) de hele tijd en ik vaak hoor dat vermoeidheid je BV-produkte negatief beinvloed. Mocht jij vinden dat dat prima samengaat dan zit ik er naast.
Mijn gedachte is dat ik heel erg moe ben als gevolg van iets anders dan, maar dat mijn lijf wel uitrust met als gevolg dat mijn BV zo goed loopt, snap je?
Hmm beetje dubbel zo, maar hopelijk begrijp je mijn verhaal..
Groetjes Vageltje

Vageltje

Vageltje

13-11-2008 om 09:16

dan ga ik ervan uit dat de rust mijn produktie positief beinvloed, maar dat de rest van mijn lijf er niet op reageert (want nog steeds erg moe en veel slapen)
Bedankt voor je antwoorden!

Groetjes, Vageltje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.