Babytijd Babytijd

Babytijd

(urgent) nutrilon1 of 2?

Mijn dochtertje is 5 maanden oud. Ik ben bijna door m'n Nutrilon 1 heen maar heb nog Nutrilon 2 in reserve. Zou ik een paar voedingen van dit poeder kunnen gebruiken? Waar ik woon is de poedermelk 2x zo duur als in NL, waar ik morgenmiddag heen ga. Kan het nog even wachten tot ik daar ben?
PS: dochter heeft wel het gewicht+lengte van een 6 mnd baby!
Groetjes

parasolletje

parasolletje

25-01-2010 om 14:51

Mmm

als ik in jou situatie had gezeten dat had ik het gedaan ! ik heb zelfs 1 keer toen mijn zoontje 5 maanden was en nutrilon vergeten was meetenemen op een verjaardag zondag (uurtje rijden van huis) gewoon melk uit een pak gegeven....ik snap je ongerust heid hoor....wat zou er kunnen gebeuren ?? krampjes misschien?? maar meer niet....succes met je beslissing
groet van parasol (3 kids 7,4 en 8 maanden)

Zwelgje

Zwelgje

25-01-2010 om 14:57 Topicstarter

Dacht ik ook

maar wilde 't gewoon even zeker weten. Als jij zelfs een keer gewone melk heb gegeven zonder dat het vervelende consequenties had, dan zou ik zeker niet ongerust moeten zijn ;)

Elisabeth B.

Elisabeth B.

29-01-2010 om 09:39

Volgens mij ...

... is de introdcutie van nummer 2 voeding vooral gelinkt aan het feit dat er een verbod is op reclame voor kunstvoeding tot de leeftijd van 6 maanden.
Daarom denk ik dat het geen probleem is om er eerder mee te beginnen.
Eliabeth.

4 maanden

Kan bij kinderen zonder allergierisico zelfs al met 4 maanden als het niet anders kan. In andere landen met andere regels staat op de verpakking van opvolgmelk zelfs dat het vanaf 4 maanden is.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.