Babytijd Babytijd

Babytijd

Tamara Achterberg

Tamara Achterberg

31-03-2011 om 17:02

Vermaak

Mijn zoontje van 10,5 maand kan zich de laatste tijd wat minder vermaken met het speelgoed wat we in huis hebben. Ik denk ook dat het een stukje frustratie is. Hij wil nml graag staan, maar dat lukt hem nog niet.

Hebben jullie tips wat betreft speelgoed of dingen waar hij weer genoeg uitdaging bij kan vinden?

Mama_Lynn

Mama_Lynn

31-03-2011 om 20:51

Spelen

Ik weet niet waar je zoontje al mee speelt. Maar hier een zoontje van 13.5 maand en een dochter van bijna 4. Zoonlief kroop rond 10.5 maand lekker de kamer door (stond wel al) en vermaakte zich toen al en nu nog steeds met duplo en ander speelgoed uit de bakken gooien. We hebben een keukentje en hij drentelt daar omheen (hmm dat was wel vanaf dat hij ging staan, sorry). Maar de keukenspulletjes uit de bak gooien is dan wel weer leuk. Boekjes lezen is errug favoriet. Ik heb ooit op een 2e hands speelgoedbeurs een hoop (oude) kartonboekjes gekocht. Hij sloopt ze half, zo leuk vindt hij ze. Qua speelgoed: hij heeft een little people ark van noach (leuk om de beestjes te pakken en te gooien door het gat), een kassa van fisher price (ook geweldig) en in de box hebben we zo'n - ja hoe heet zoiets...zo'n speel/leerding met allerlei activiteiten erop. Dat vindt hij ook nog steeds wel heel leuk. Die van ons kan je laag en hoog ophangen.

Kortom, veel waar hij mee speelt is spul wat in huis te vinden is en niet zijn eigen echte speelgoed. Boekjes slaat denk ik wel alles. En de randomreader, telefoon en afstandbedieningen dus.

Groetjes, Mama_Lynn

Valkyre

Valkyre

31-03-2011 om 22:50

Vormenstoof?

Mijn zoontje had toen interesse in de vormenstoof, stapelbekers (mamma stapelen, hij ommeppen - dolle pret!), blokken idem dito, en zo'n trekeend die kwak zegt als je 'm vooruit trekt. Ook leuk als hij gaat lopen natuurlijk. En heel veel boekjes inderdaad, en duplodieren.

Stapelbekers

Stapelbekers waren hier een groot succes. Je kan ze opstapelen, in- en uit elkaar halen, er andere dingetjes in doen, ze mee in bad nemen, en natuurlijk erop kauwen.

En er zitten geen bewegende delen aan die kapot kunnen, vind ik persoonlijk altijd een groot pluspunt.

Groeten,

Temet

Tamara Achterberg

Tamara Achterberg

05-04-2011 om 12:56

Dank

Dank jullie wel. We gaan eens even op zoek denk ik ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.