Babytijd Babytijd

Babytijd

Seej

Seej

05-10-2008 om 15:22

Voedingstijden en schoolgaande kinderen

Hoihoi,

Ik denk dat ik nog een beetje aan zwangerschapsdementie leid want het lukt me maar niet om een redelijk ritme te krijgen in de voedingstijden van onze babymeid van bijna twee weken. Onze twee oudste kinderen gaan naar school maar wat vinden jullie prettige tijden met het oog op halen/brengen. Ik kan me op het moment echt even niets meer herinneren van de andere twee. Ik lijk wel een vergiet, vergeet echt alles.

School begint om 08:30, pauze van 12:00 tot 13:15 en school is uit om 15:15. Wat is een beetje een redelijk schema waar ik me aan vast kan houden. Heb graag wat regelmaat maar tot nu toe is dat me nog niet gelukt. Ik schrijf nu nog steeds alles op want een half uur na het voeden weet ik al niet meer hoe laat ik gevoed heb, hihi, die hersencellen van mij werken op 't moment verre van optimaal.

Bedankt voor jullie reacties.
groetjes Seej.

Op verzoek?

Ik zou gewoon voeden op verzoek. Toen ik geen BV meer kon geven bij onze zoon voedde ik toch op verzoek, waarom zou een kind precies om de 3-4 uur honger hebben? Hier ook nog 2 andere schoolgaande kinderen en ik paste het voeden daar gewoon op aan, soms dus iets eerder geven of soms iets later.

Gr.
Moon32

Niet naar de klok kijken

Tenminste: je kijkt naar de klok voor de schooltijden van je kinderen. Verder kijk je gewoon naar je kind, en zorg je alleen dat je als je weet dat er bijna honger gaat komen en je de kinderen moet ophalen je eerst even je kind eten geeft. En anders geef je na je tochtje naar school.

3 kids mam

3 kids mam

05-10-2008 om 19:57

Ritme en vaste tijden met 2 weken

Mijn zoontje is inmiddels 8 weken maar heeft volgens mij nog geen dag op dezelfde tijdstippen gedronken. Kan je niet gewoon per dag kijken hoe het uitkomt? Leg haar lekker in de kinderwagen te slapen en slaapt ze nog als je de kinderen van school moet halen of weg moet brengen dan laat je haar lekker slapen tot ze wakker wordt, is ze ruim voordat je weg moet wakker dan krijgt ze voor je gaat drinken en wordt ze net wakker als je weg wil gaan dan heeft ze pech en zal ze (eventueel met speen) moeten wachten tot je terug bent. Hier werkt dat prima. Overdag slaapt de jongste dus gewoon in de kinderwagen op de gang, zodat ik altijd weg kan gaan en ik voed wanneer hij wakker wordt. Ben ik dan net onderweg dan krijgt hij een speentje en moet hij even wachten.

Seej

Seej

07-10-2008 om 15:06

Gaat al beter

Nou, adem in, adem uit..
Het gaat al stukken beter, de grijze hersencellen zijn weer een beetje aan 't ontwaken geloof ik. Ik hou me nog maar even nergens aan vast en dat werkt geloof ik wel. Alles gaat vrij relaxed nu, heerlijk.

Bedankt voor jullie reacties! Leuk trouwens om na zoveel jaar weer terug te zijn in de rubriek Babytijd!

Groetjes Seej.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.