Babytijd Babytijd

Babytijd

Kiki

Kiki

07-11-2009 om 13:03

Wat te doen bij verkoudheid baby

Mijn zoontje van drie weken is snip en snipverkouden.
Ik heb de standaarddingen al gedaan, neusje leeggezogen, ui bij zijn bedje, stomen in de hete badkamer.
Maar hij voelt zich zielig en miserabel

Is er nog iets meer wat ik eraan kan doen, want hij is zo zielig. Hij hoest en zaagt ook enorm, maar hij heeft verder geen koorts.

Ga ik dan vandaag wel of niet naar buiten?

Gewoon naar buiten gaan

je kind wordt echt niet zieker als je naar buiten gaat met hem. goed inpakken en klaar is kees. je kunt naar de apotheek gaan voor een neusspray dan kun je zijn neus gemakkelijker leeg zuigen en blijft zijn neusje wat langer leeg.

liora

liora

08-11-2009 om 07:52

Kiki

Hoi Kiki,

Hier ook vannacht nauwelijks geslapen en een zagende, niezende en hoestende baby, hele voedingen worden opgehoest...

Heb net de huisartsenpost gebeld en advies is om juist naar buiten te gaan, dat schijnt juist lekker te zijn voor de luchtwegen.

Sterkte!

Liora

Kiki

Kiki

08-11-2009 om 12:35

Ja echt zielig als ze zo verkouden zijn

slecht voor je nachtrust in ieder geval. Maar hij heeft nog steeds geen koorts. Gezien het feit dat mijn oudste bij iedere simpele verkoudheid gelijk ziek wordt was ik daar wel bang voor.

Zou je al babyluuf kunnen gebruiken bij een kindje van drie weken?

Sascha2

Sascha2

08-11-2009 om 22:28

Kiki

He wat vervelend zeg! Zo sneu als die kleintjes ziek zijn. En die nachtrust he, grrr. Bij de grotere drogisterijen is Physiomer verkrijgbaar. Een
neusspray met zoutoplossing. Er is ook een variant voor baby's. Ik weet alleen niet vanaf welke leeftijd. Het zit in een enorm gevaarte, het is een indrukwekkende fles zeg maar :). Maar het werkt als een tierelier. Het spul wordt met een krachtige spray de neusgaten ingespoten en werkt effectief. Mocht je het gaan gebruiken, dan adviseer ik je om eerst een paar keer gewoon in de lucht te sprayen, zodat je weet welke kracht de straal heeft. Voor mijn dochter werkte het erg goed.
Ook heb ik hier weleens de tip gelezen, dat borstvoeding goed helpt tegen verstopte neuzen. Ik heb alleen nooit gesnapt hoe je de borstvoeding in zo'n mopsneusje krijgt. Mocht het jou lukken, laat het weten!
Beterschap en ik hoop op een goede nacht voor jullie allevier!
x!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.