Babytijd Babytijd

Babytijd

Zarqa haarlotion

Ik heb een vraagje over Zarqa haarlotion. Een tijdje geleden las ik van een van jullie dat dit heel goed helpt tegen berg. Kun je de berg ermee verwijderen of helpt het juist om de berg te laten wegblijven? Ik zoek dus iets waarmee berg wegblijft!
Saskia

Biene M.

Biene M.

07-02-2009 om 16:16

Hier

Hier ging de berg goed weg na gebruik van Zarqa en het is niet meer teruggekomen. Maar ik weet niet of dat te danken was aan de haarlotion of dat het anders ook niet teruggekomen was. Ik vind het in elk geval een aanrader, dat spul.

silvester

silvester

07-02-2009 om 20:26

Hier blijft het weg

Ik heb een paar keer Zarqa haarlotion gebruikt bij mijn zoontje. Het werd daarna al vanzelf minder en ik heb de rest nog weggekrabd met een kaartje (2 of 3 keer na gebruik). Toen de berg helemaal weg was heb ik het nog wel een paar keer gebruikt maar nu al een hele tijd niet meer en de berg blijft gewoon weg.

Ik weet natuurlijk, net als bij de vorige reactie staat,niet of dat de verdienste van Zarqa is of dat het sowieso niet meer terugkomt.

Anouk74

Anouk74

08-02-2009 om 11:06

Berg

volgens mij heeft berg niets te maken met wat voor haarlotion je gebruikt. Je krijgt berg, of je krijgt het niet. Tenminste zo heeft het consultatiebureau het tegen mij verteld.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

08-02-2009 om 14:50

Haarlotion/berg

Zwitsal staat erom bekend dat het berg kan veroorzaken en Zarqa is idd een wondermiddel tegen berg. Er is dus wel verschil tussen de lotions, al zullen er ook genoeg kinderen zijn die geen berg van Zwitsal krijgen.

Dendy

Anna3

Anna3

09-02-2009 om 10:49

Waar te koop?

Waar is dat wondermiddel Zarqa te koop, want hier ook al maaaaaanden last, niks helpt.

silvester

silvester

09-02-2009 om 19:44

Anouk

Mijn zoontje kreeg ook berg zonder dat ik ooit haarlotion gebruikt had. Dus het ontstond niet door de haarlotion.
Maar om het weg te krijgen hielp de Zarqa wel. Eerst had ik al twee keer een poging gedaan met andere olie (ik geloof ook Zwitsal)en dan wegkrabben met een kaartje, maar dat lukte helemaal niet; de berg liet gewoon niet los en met Zarqa wel.
Nou ja, ik weet niet of het een wondermiddel is, misschien helpt bij een andere baby iets anders weer beter....

hout anne

hout anne

09-02-2009 om 21:47

Www.zarqa.nl

kijk bij verkooppunten, dan kun je een winkel bij jou in de buurt vinden. Het handigste is om die winkel gelijk even te bellen, niet alle winkels hebben de babycare lijn op voorraad, maar ze kunnen deze wel altijd bestellen.
Ben vandaag zelf ook bij een verkooppunt bij mij in de buurt geweest en hier moesten ze het ook gaan bestellen voor me. Ben benieuwd of het werkt, mijn zoons hoofdje zit volledig onder van kruin t/m voorhoofd!

Succes!

Hier

ook baat bij zarqa lotion. Ik heb flink wat lotion in de haartjes gedaan, 's avonds en de volgende ochtend, toen kon ik 's avonds in bad de berg er gewoon uitkammen. Bij de oudste heb ik het gewoon laten zitten, die had al snel een flinke bos rode krullen en de berg viel niet op. Bij de jongste, met dun blond piekhaar was het erg duidelijk zichtbaar. Ik heb overigens nog wel een halve fles lotion over, heeft iemand nog belangstelling? We gebruiken het nu zelden nog. Afhalen in de buurt van Amersfoort.

Heb het besteld

Het winkeltje tegenover mijn werk blijkt het gewoon te verkopen. heel handig! Maandag kan ik het halen.
Zijn advies: eerst met olie en kaartje berg eraf krabben (de bekende methode), dan bijhouden met Zarqa haarlotion. Ik ben benieuwd!
Dank voor jullie reacties!
Saskia

Agnet

Agnet

12-02-2009 om 21:45

Nog een vraagje

Zou die haarlotion ook werken bij een heel droog koppie? Geen berg namelijk hier, maar heel veel schilfertjes die er niet af te kammen zijn. Het is geen roos, het is echt kurkdroog. Voor de hele droge beentje heb ik vaseline cetacremagol (of zoiets, geen zin om op te staan voor de precieze naam), maar dat kan ik moeilijk op het koppie smeren.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

12-02-2009 om 22:56

Agnet

Bij etos verkopen ze 3-in-1 wasspul van Zarqa. Superspul. Mijn Pipo had ook heel veel schilfers op zijn hoofd en ook veel droge plekken op zijn beentjes. Die zijn nu helemaal weg na 2 keer gebruiken. Ik vind het echt lekker spul en zeker zijn geld waard. Vorige week kreeg je nog 2 voor de prijs van 1, weet niet of dat nu nog zo is.

Dendy

Agnet

Agnet

13-02-2009 om 10:12

Dendy

Vanavond even naar de Etos dus! Dank, nu maar hopen dat het hier ook goed helpt.

Sascha2

Sascha2

14-02-2009 om 19:41

[email protected]

Mijn ervaring is, dat het insmeren met olie en daarna afkrabben met een kaartje helemaal niet nodig is als je de haarlotion van Zarqa gebruikt! Gewoon het hoofdje lekker inmasseren met die haarlotion, een paar dagen achter elkaar, en de schilfertjes laten vanzelf los. Geen gekrab nodig dus. Ik heb het in ieder geval nooit hoeven doen en heb drie kinderen vol berg :)

Mooi!

Dan laat ik het krabben dus lekker achterwege! Is niet mijn hobby, zeker niet nu de haartjes steeds langer worden...
Ben benieuwd naar het resultaat.

hout anne

hout anne

16-02-2009 om 09:47

Helpt idd

gebruik het nu 3 dagen en begin wel resultaat te zien. Het ruikt overigens ook erg lekker (gebruikte hiervoor weleda babyolie op zijn hoofdje, maar daar gaan ze niet lekkerder van ruiken!)
Doe wel 's ochtends na de eerste fles vaseline op zijn hoofdje smeren, dan is het zo droog! Om 10.30 uur bij het badje was ik zijn haartjes dan met weleda shampoo en dan lekker de haarlotion erop.
Met die vaseline ben ik al wat eerder begonnen en dat gaf ook een goed resultaat. De combinatie met Zarqa doet helemaal wonderen. De vaseline maakte dat ik de grootste schilfers weg kon halen en zorgt dat zijn hoofdhuid minder droog is. De zarqa zorgt dat de schilfers wegblijven en dat zijn hoofdhuidje goed herstelt!
Hebben jullie ook goede ervaringen met de andere producten van Zarqa? Gebruik nu nl. weleda olie omdat mijn zoontje zo;n droog huidje heeft. Werkt op zich wel goed, maar het ruikt niet zo lekker. Is zarqa ook zo goed tegen droge huid? En ruikt het lekker?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.