Home » Forum » Luierbroekjes 0

Luierbroekjes

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
vaasje
Luierbroekjes

Welk melk luierbroekjes gebruiken/gebruikten jullie? Of raden jullie aan?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ginny Twijfelvuur
Pampers

Al heb ik vroeger (bij oudere kinderen) ook wel Libero gebruikt.

Ik vind Pampers de beste resultaten geven. D'r kan zeg maar heel veel in voordat ie overloopt of rooie billen geeft. Ook wel eens andere merken geprobeerd (ook voor de gewone luiers) maar dat leidde hier toch altijd tot luieruitslag. Ik kom met 3 pampers de dag door (nou ja ik, jongste van 4....:-)

Clowntje
Pampers ook

Hier ook de beste ervaringen met pampers. Heb nu bij mijn jongste (meisje 3 jaar) even andere (etos) om te kijken of ik haar niet zindelijk krijg met minder fijne luiers en ik merk echt een verschil. Niet dat ze uit zich zelf naar de wc gaat maar ze zegt wel uit zichzelf dat ze een schone luier wil en dat deed ze met pampers echt nooit. Ze voelt ook echt natter en lekt eerder door.
Bij mijn andere kinderen eigenlijk alleen pampers gebruikt en voornamelijk gewone luiers, de luierbroekjes vind ik vooral handig als ze bijna zindelijk zijn zodat ze makkelijk naar de wc kunnen maar poepen in zo'n luier vind ik vreselijk, lastig en je moet alle kleren weer uit doen om een nieuwe aan te doen.

Cindy
Geen

heb voor mijn 3 dochters altijd normale luiers gebruikt. De jongste is inmiddels bijna 6 en is 's nachts nog niet zindelijk en draagt ook een gewone luier, alleen bij oma staat nu een pak luierbroekjes van het kruidvat. Ik vind ze gewoon niet handig en voor mijn gevoel lekken ze eerder dan gewone luiers.

Temet
De goedkoopste

Luierbroekjes werden hier gebruikt als vangnet bij het zindelijk worden. Dus te dragen als een onderbroek, maar als het misgaat hoef je geen schone kleren aan. Voor dat doel voldeden de goedkoopste uitstekend. Maar goed, ik had mazzel met kinderen die makkelijk zindelijk werden, dus ik heb die dingen nooit echt maximaal hoeven uittesten.

Groeten,

Temet

Mea Proefrok
Geen kruidvat

Pas had Kruidvat eigen-merk-luiers in de aanbieding en toen heb ik in de gauwigheid de verkeerde pakken meegenomen, namelijk luierbroekjes maat 5 in plaats van gewone luiers maat 5. En ik mocht ze niet meer ruilen want het was een aanbieding, zucht. Dus zaten we wekenlang aan die luierbroekjes vast en in een woord: ondingen. Zoon lekte volcontinu overal doorheen (is ook een kameel qua drinken, maar dat is bij andere merken veel minder snel een probleem) en ze zijn megavervelend om aan te trekken. Ik heb dat laatste pak er gewoon doorgejaagd en de helft ergens hoog weggelegd voor "in geval van nood" (lees: nooit).

vaasje
Ik hoor

Soms ook wel eens dat je juist minder goede luiers moet doen. Omdat ze dat sneller vies vinden en zo sneller zindelijk zijn.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ginny Twijfelvuur
Ja dat hoor ik ook weleens

Maar dan moet je wel een kind hebben dat dat boeit...

En het zelf niet erg vinden dat je was explosief toeneemt met al dat doorgelek.

vaasje
Haha

Ja dat is ook waar.

Nou ik zal er eens over nadenken.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.