Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Iemand gezocht met een 'ernie is ziek' voor info

Hoi,
Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb tweedehands een zo goed als nieuwe Ernie is ziek gekocht. Hij doet het alleen niet en zowel de vorige eigenaars als ik (en een technisch iemand die er naar gekeken heeft) staan voor een raadsel. Nu dacht die tech. persoon dat er misschien in een gleufje links boven achterop het batterijcompartiment een micro kaartje hoort met de stem. Als jij zo'n pop hebt, zou je dan even voor me kunnen kijken of er inderdaad éen kaartje daar (of elders) hoort?
Hartelijk bedankt!

Tink

Tink

15-11-2010 om 00:03

Ik heb ernie even geopereerd :)

En in dat gleufje zie ik niks zitten. Ook elders geen kaartjes of andere dingen.
Wel zit er aan de rechterkant boven achterop het batterijcompartiment een schuifknopje, dat moet naar links staan anders houdt Ernie zijn giechel.
(Waarom heb ik dát niet eerder ontdekt?! LOL)

hunniebie

hunniebie

15-11-2010 om 09:25 Topicstarter

Tink

Dank je wel voor het kijken! LOL! Dat shuifknopje had ik dan weer wel gezien. ;-) MM, dan blijft het dus een raadsel waarom íe het niet doet...
In ieder geval hartstikke bedankt!

Tink

Tink

15-11-2010 om 12:14

Nieuw batterijtje??

Graag gedaan :)

Andere merk batterijen

Wij hadden dat met een andere variant ernie. Hadden gewoon ikea batterijen erin. En hij deed niks. Tot iemand zei duracel. En ja hoor hij doet het
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Mayte*

Mayte*

24-11-2010 om 10:29

In het gleufje links moet een plasticje zitten

Als ik dat eruit haal, doet hij het wel, alleen zingt hij dan niet dat liedje tussen de opdrachten door. Ik heb hem van een vriendin gekregen, tweedehands. Er zit bij onze Ernie gewoon een stukje stevig maar wel flexibel plastic ingeschoven, ter breedte van dat gleufje. Het is gewoon een reepje dat is afgeknipt van bijvoorbeeld een etui waar stiften in zitten. Je voelt ook als je dat plastic er in schuift, je een knopje of sensor aanzet.

Succes!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.