Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

anna

anna

09-03-2012 om 00:21

Melatonine voor jetlag

Hallo allemaal,
Heeft iemand hier ervaring mee? Het gaat om 2 jongetjes, 14 maanden en 2.8 jaar; en 8 uur tijdsverschil.
Vorige keer was het er maar een van 1 jaar en ik vond het super vermoeiend (was ook in verwachting en alleen) dus met 2... Mischien gaat het heel goed maar ik wou een beetje voorbereid zijn.
Dank alvast voor de reakties, andere tips natuurlijk ook welkom! (niet het sterke hoestdrankje waar m'n moeder het over had! :-)
Groetjes, Anna.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Isabella Caramella

Isabella Caramella

09-03-2012 om 15:31

Kinderen tot 2 jaar

Bij kinderen tot 2 jaar wordt dit niet geadviseerd (bijsluiter)

anna

anna

10-03-2012 om 04:19

Ha ok, heb geen idee, je kan het hier in Australië niet krijgen voor kinderen. Was meer voor onze reis naar Europa deze zomer.
Dankjewel!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Nog zo jong

Ze zijn nog zo jong, neem aan dat ze overdag ook slapen toch? Dat maakt het allemaal veel gemakkelijker: de middagslaap wordt langer (en wordt nachtslaap) en de nachtslaap wordt korter (en wordt dagslaap).

Wij overbruggen meerdere malen per jaar 8 uur tijdsverschil. Bij ons werkt het beste: eerste week op tijd naar bed en vroeg uit de veren, goed op tijd eten, geen gekke drukke dingen doen. Kinderen zitten meestal binnen 2 dagen in het ritme.

anna

anna

12-03-2012 om 10:18

Dirksmama

Ja je hebt gelijk, we gaan de eerste week lekker rustig doen, goed ritme houden etc... Ze zijn zowiezo goeie slapers. De laatse keer werd zoon van toen 13 maanden altijd midden in de nacht 2 uur lang wakker, spelen etc, en ik vond het zwaar want ik was zo ziek van m'n 2de zwangerschap. Ik moet gewoon wat positiever zijn, het gaat zeker goed! dankjewel :-)
Groeten

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.