Home » Forum » Youtube excuseer

Youtube: excuseer...

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Cindy
Youtube: excuseer...

maar zo zet je een kleuter toch niet op Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=YK-3OCfTljA

Massi Nissa
Cindy

Die moeder of vader kan niet spellen (angelic is met een l), maar verder zie ik er niet zo gek veel kwaad in. Ik zou het ook niet doen, maar wie ben ik?
Groetjes
Massi

Judith-t
Wat zie je

een kind dat heel vrolijk is en goed contact maakt. Daarbij lekker genoeg in haar vel zit en genoeg vertrouwen heeft in haar ouders om zich iet-wat stout te gedragen.

Je zou willen dat alle kinderen zo waren en alle ouders daar trots op zijn. Mi zegt dit filmpje meer over waar jij moeite mee hebt. Vind je scheetjes genant of vind je dat je je daarvoor moet schamen (als je een kleuter bent)?

Cindy
Misschien ben ik iets te voorbarig

Maar ik zal nooit mijn kind scheten latend met een dikke luier onder haar pyjama op youtube zetten

Judith-t
Pelle

Geen idee, moet je niet aan mij vragen. Ik spreek alleen voor mijzelf ;-).

Judith-t
Cindy

"Maar ik zal nooit mijn kind scheten latend met een dikke luier onder haar pyjama op youtube zetten "

Maar dat is wat jij ziet aan dit filmpje. Ik zie heel wat anders. Dat kan met jouw schaamte te hebben.

Cindy
Misschien let ik daar wel teveel op

Omdat ik ook een kleuter meisje heb, die 's nachts een luier om heeft. Ik let er altijd op als ze op de foto of film komt, dat ze op dat moment geen luier draagt. Daarnaast vind ik scheten en boeren niet thuis horen op youtube. Ik zou er wel voor kiezen als mijn dochter iets geweldigs kan (zoals blokfluit spelen) om dat op youtube te plaatsen, dan dat mijn dochter een knetterscheet laat terwijl ze haar nachtluier nog draagt

myra1973
Meer ouders denken er niet bij na

Zie het volgende filmpje, waarbij dochterlief op kerstochtend kadootjes uitpakt:

myra1973
Moet ik wel de link erbij plaatsen
Yta Chalne
Big deal

Een kind met een luier, dat je dat opvalt. Lijkt me hartstikke onbelangrijk.

Fianna
Goh

Het enige wat ik zie is een kleuter wat op een typische kleuter manier aan het geinen is. Heel normaal. Leuk vrolijk kind. Dat het kind een luier om heeft, is me amper opgevallen. Bovendien: is dat een schande?
Ik zou zelf trouwens geen filmpjes van mijn kinderen op you tube zetten, maar dat heeft niet met de aard van de filmpjes te maken, ik zou ze er nl ook niet blokfuitend op zetten.

Starry Night
Superkinderen

"Ik zou er wel voor kiezen als mijn dochter iets geweldigs kan (zoals blokfluit spelen) om dat op youtube te plaatsen, dan dat mijn dochter een knetterscheet laat terwijl ze haar nachtluier nog draagt"
Help, hoe saai zou de wereld worden als iedereen zich daartoe beperkte... Blokfluitspelen is trouwens helemaal niet geweldig, dat vind je alleen als ouder. Voor anderen is dat heus heel erg gaap. Net als je A-diploma. Klap-klap-klap, maar duzenden gingen je voor.

Chris35
Zoveel mensen zoveel meningen

denk ik dan maar. Maar ik zie liever een kindje dat een scheetje laat dan een zgn grappige volwassene die dat doet ;-) Ik heb 2 jaar terug een filmpje van mn dochter (toen 2) op youtube gezet. Ze zong lang zal ze leven en happy birthday to you en we kregen na een paar weken een erg leuke reactie van een amerikaan die het filmpje naar zn nichtje in Nederland had gemaild omdat ze ergens voor geslaagd was. Niets mis mee toch?

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.