Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

calien

calien

20-01-2009 om 09:27

Dochter moet verkleed als snoepje, maar hoe?

Wie heeft er een briljant idee voor mij?
Mijn dochter moet nl. binnenkort verkleed als snoepje gaan paardrijden. Er is een open dag bij haar op de manege en elke lesgroep gaat verkleed in een bepaald thema. Haar groep gaat als snoep en ze rijden op muziek van Mika (lollypop).
Ik heb al heel lang zitten denken hoe ik haar het beste kan verkleden. Probleem is dat ze er tijdens het rijden geen last van mag hebben. Ook heeft ze een cap op.
Ook ben ik totaal niet handig met naald en draad, dus dat valt ook af. Als het niet al te ingewikkeld is kan oma misschien nog iets naaien.
Maar ik ben nog niet verder gekomen dan haar zweepje om te toveren in een lollie. Maar qua kleding weet ik het niet. Ik zei nog voor de grap dan ga je toch helemaal in het zwart, want dan ben je een boerderijdropje. Dochter vond het niet grappig. Alles wat ik bedenk is niet handig qua zitten op het paard of is niet direct duidelijk dat het een snoepje is.
Wie wil met me mee denken?

angel3

angel3

20-01-2009 om 09:29

Zuurstok?

knalroze kleding aan en dan van die diagonale banen in een andere kleur over de kleding vastzetten. Zoiets?

Jesse_1

Jesse_1

20-01-2009 om 09:45

Of toffee

Dan knutsel je wat met dat folieachtige inpakpapier.
Jesse

Niet te veel krakend of wapperend spul

lijkt mij, want de veel pony's vinden dat eng.Bij mijn dochtertje op de manege mogen loshangende dassen en jassen al niet eens.

Allemaal (nep) lolly's op

een shirt en broek naaien?

Inge M

Inge M

20-01-2009 om 19:56

Echte lollies op de jas

Koop zo'n strip lollies en naai die op haar jas, beide zijden.
Ook nog een paar lollies op cap. en klaar.

Toke

Toke

21-01-2009 om 23:45

Engelse drop?

Met schmink op haar gezicht, zwarte broek en gestreept shirt kun je wel een leuk Engels dropje van haar maken. Haar cap (en buitenkant rijlaarzen?) kun je helemaal vol van die gekleurde dropjes plakken (omdat ze plat zijn is dat best te doen denk ik). Of vindt je dochter Engelse drop ook niet goed omdat het 'echt' snoep moet zijn?

MaximeM

MaximeM

22-01-2009 om 11:27

Moeilijke opdracht

Hoi,

Ik vind het een lastige opdracht hoor, zeker omdat je dochter moet zitten op het paard en ze er geen last van moet hebben bij het rijden. Ik zou denk ik ook gaan voor kleurige kleding en daarop met textiellijm, of naald en draad snoepjes plakken. (desnoods op een oud wit t-shirt)

Maxime

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.