Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

judiths mama

judiths mama

23-09-2009 om 13:22

Kijk eens mama!

Een dode muis!

Daar kwam mijn dochter met uitgestoken hand.
Ik heb gegild... Zag het gewoon niet aankomen. Daardoor schrok dochter en begon te brullen. Achteraf heb ik er wel erg om moeten lachen. Getver, getver.

Moest het gewoon even kwijt.

Saskia

En je dochter

heeft nu natuurlijk een enorm trauma opgelopen ;-))))

jakkie bakkie, zou ik ook niet blij mee zijn. brrr

Tango

Tango

23-09-2009 om 22:51

Oh heerlijk

Wat een verhaal, het zou zo mijn zoon kunnen zijn. Die komt ook altijd met van alles aanzetten waar ik niet altijd even blij op reageer. Een dode muis behoort gelukkig nog niet tot zijn verzameling. Hoe reageerde je dochter eigenlijk?

judiths mama

judiths mama

24-09-2009 om 09:00

Verontwaardigd!

Ik kon haar mooie vondst niet waarderen, daar snapte ze helemaal niks van! Ze vroeg later nog om uitleg waarom ze die muis in de bosjes had moeten gooien... Haar mooie muis!

Bij de oudste heb ik een keer 12 slakken uit haar jaszak gehaald. Gelukkig stonden we nog buiten... anders hadden ze door de gang gekropen. Bleh. Het was dat ik er een uit haar jaszak omhoog zag kruipen... Ze had met vriendinnetjes slakken verzameld en zij was de oppasser. Ja, daar is ze niet te beroerd voor, zo'n verantwoordelijke taak!

Tango

Tango

24-09-2009 om 22:22

Oh ja slakken

Daar is Tangozoon ook een tijd dol op geweest. Ze werden verzameld in een bakje, en wij hebben er veel hier in de straat, dus het bakje puilde dan uit en die slakken liepen dan natuurlijk eruit en de tuin door. Het bakje is inderdaad ook weleens binnen terecht gekomen, vond ik ook wat minder geslaagd.

Ot slakken

Hier dochter (5 jr) en vriendinnetje (bijna 5 jr) inderdaad ook altijd op slakkenzoektocht en ook hier lopen best veel slakken.

Laatst met dat mooie weer kwamen de meiden een bekertje water halen voor buiten. Ik de meiden meegegeven, komen ze nog geen 5 minuten later gierend van de lach terug.
Vriendinnetje laat mij lachend het bekertje water met slak erin zien en roept enthousiast: "Kijk we hebben een zwembad voor slakje gemaakt, kan hij lekker afkoelen."

Heb beide dames toch maar duidelijk gemaakt dat slakken niet zo van zwemmen houden.......

Gr Pham

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.