Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Leuk idee gezocht voor feestje 12 jarige

Hoera, het is weer zover, we mogen weer een feestje organiseren voor onze zoon. Door de jaren heen zijn we overal geweest: de binnenspeeltuin, de dierentuin, themafeestjes thuis, de bioscoop etc etc. Zoonlief wil weer naar een binnenspeeltuin, maar dat is wat lastig met vriendjes die op een sport of muziekles zitten en daarom zaterdag pas na drieën "beschikbaar" zijn, de woensdagmiddag niet kunnen en in de vakantie lekker weg zijn met pa en ma. Daarbij vind ik hem daarvoor nu wel te groot. Dus ik had het idee opgevat om te gaan bowlen en daarna te eten. Het idee viel niet in goede aarde, bowlen schijnt heel erg saai en stom te zijn en "gourmetten, wie doet dat nou???" Een zwempartijtje wordt al door de helft van de klas gegeven en een pymamaparty zie ik niet zo zitten met 8 jongens die aan hen pubertijd gaan beginnen. Dus we hebben hulp nodig: wie heeft een leuk idee voor een verjaardagspartij voor een 12 jarige met ongeveer 6-8 jongens (tussen 10 en 12), waar ze lekker bezig kunnen zijn tussen half 4 en 8 uur?

margje van dijk

margje van dijk

08-10-2009 om 15:51

Op zondag?

Kun je niet op zondag gaan? Dan hebben al die kinderen geen verplichtingen. Dan is je keus wat ruimer (?).

Hier is het echt een trend om feestjes op zondag te hebben ;-)

Margje

Klimbos

Google even op klimbos, dan kom je er verschillende in NL tegen.

Dat is echt niet saai :-) Maar het ligt er wel aan wanneer je wilt gaan, binnenkort sluit dat ook vanwege de winter. Maar de meeste zijn open tot 1 november.

Erg leuk, avontuurlijk en ze zijn lekker bezig.

Mees

Mees

08-10-2009 om 20:20

Lasergamen?

Ik weet niet of lasergamen kan met 12, maar het is wel ontzettend leuk en spannend!

gr Mees

Puck2

Puck2

09-10-2009 om 09:01

Kan zeker mees. en karten?

Lasergamen kan prima vanaf een jaar of 9/10. In de buurt hier bieden ze speciale kinderarrangementen aan. En verder vinden kinderen karten echt helemaal te gek.

Saartje

Saartje

10-10-2009 om 15:05

Squashen, survival

Hoi Esther

Ik heb ook een keer een squashfeest georgaiseerd een groot succes. Ook zijn mogelijk klimmen, lasergamen, karten ed vaak wel duur. Woon je in de buurt van Zoetermeer daar heb de Dutch water dreams, snowworld ed. Soms kan je ook lasersquashen iets goedkoper dan lasergamen maar dat heb ik nog nooit gedaan. In midden van Nederland is het Wilgje heel leuk, survivalspellen.
Vaak kom je veel tegen met een beetje googlen.

succes

Saar

Zelf een film maken?

Als je het feest niet zo duur wilt maken, kun je de kinderen ook zelf een film laten maken.
Eerst een verhaal bedenken, en het dan zelf acteren.
Ook zijn er wel commerciële instellingen te bedenken die dit voor je verzorgen.

Weet niet wanneer

en of ze al open zijn, maar schaatsen (moet de schaatsbaan al wel open zijn.)

Als je zoon niet wil goumetten dan wil hij misschien wel zelf een maaltijd maken. Verdeel dan de gasten in 3 groepjes en dan maakt 1 groepje een voorgerecht, 1 een hoofdgerecht en 1 groepje het nagerecht.

Is er bij jullie een klimhal in de buurt?

Gr Pham

Esther47

Esther47

12-10-2009 om 10:46 Topicstarter

Ontzettend leuke ideeën

dank jullie wel!! Maar sommige zijn ook duur... Bij ons is geen klimwand in de buurt, en voor een jarige met hoogtevrees lijkt me dat geen aanrader. Ik zie het ook niet zo zitten om bij de uitnodigingen ouderverklaringen te doen, die moeten worden ondertekend (klimbos en karten). Maar wel erg leuke ideeën, ook voor een dagje uit met het gezin.

Ilva

Ilva

12-10-2009 om 14:19

In aalsmeer

Ik weet natuurlijk niet waar je woont maar in Aalsmeer kan je 'Glow in the Dark'golfen. Schijnt erg leuk te zijn voor die leeftijd. Mijn kinderen zijn er nog te jong voor maar ik wil het over een paar jaar zeker gaan proberen.

Puck2

Puck2

13-10-2009 om 08:25

Ouderverklaring?

Hoi Esther, wat bedoel je met ouderverklaring? HEb ik in ieder geval bij karten niet meegemaakt. Kinderen en ouders wisten van te voren dat we gingen karten en bij de kartbaan (ook bij anderen waar onze kinderen wel eens zijn geweest) is nog nooit sprake geweest van een ouderverklaring.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.