Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op
Suzanne

Suzanne

16-10-2019 om 15:05

Nieuw zelfhulp ouderprogramma voor omgang met druk en opstandig gedrag

Wellicht dat er hier ouders zijn die baat zouden kunnen hebben bij onderstaand ouderprogramma. Vandaar dat ik deze oproep even hier deel!

Met het nieuwe zelfhulp ouderprogramma "Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag" leren ouders zelfstandig technieken aan voor de omgang met druk en opstandig gedrag van hun kind. U kunt zich hier nu voor aanmelden!

De Vrije Universiteit heeft in samenwerking met Accare Groningen een nieuw zelfhulp-ouderprogramma ontwikkeld ("Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag"). Met het ouderprogramma leren ouders bewezen effectieve technieken aan voor de omgang met druk en/of opstandig gedrag van hun kind. Het programma is gebaseerd op andere werkzame ouderprogramma's. Het is echter uniek, omdat ouders het in 15 weken zelfstandig vanuit huis kunnen doorlopen door middel van een werkboek en een online programma (via Jouw Omgeving).

Op dit moment kunt u via de Vrije Universiteit meedoen aan het ouderprogramma. Wij zijn op zoek naar ouders van kinderen (4-12 jaar) met druk en/of opstandig gedrag, die op zoek zijn naar handvatten voor de omgang met dit gedrag van hun kind. Wij zijn op zoek naar ouders die het ouderprogramma als een van de eerste ouders (gratis) willen doorlopen, en in ruil daarvoor mee willen werken aan onderzoek naar de werkzaamheid van het programma.

Meer informatie of aanmelden?
www.aandeslagmetdrukenopstandiggedrag.nl

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.