Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

prinses01

prinses01

04-11-2009 om 10:51

Zwemdiploma a

Hallo,

Binnenkort mag onze dochter van ruim 7 als het meezit afzwemmen voor haar diploma A. Een hele prestatie voor ons PDD NOS meisje.

We vinden het leuk om haar daarna iets te geven (niet te overdreven). Wat hebben jullie gedaan?

Bedankt voor jullie reacties.

Chantelle

Chantelle

04-11-2009 om 10:56

Wij..

Wij hebben de vlag buitengehangen met de zwembroek eraan. Bij A kreeg hij een nieuwe zwemtas (was nodig!), flippers (een groot succes) en duikstokjes. Hij mocht zeggen waar we uit eten gingen... (we gaan wel vaker uit eten, dit was een goede aanleiding)

Piet

Piet

04-11-2009 om 13:38

Chocoladeletter

Behalve een klein kadootje heeft mijn dochter altijd een chocoladeletter gekregen. Ik heb bijna een jaar lang een C in de kast gehad en ik mocht er niet aankomen. Moeilijk!
;-)

Jacoline29

Jacoline29

04-11-2009 om 16:01

Wij

Hebben geld gegeven,daar heeft hij zelf wat voor mogen kopen.Hij heeft zelf er nog geld bij gespaard en uiteindelijk heeft hij het politiebureau van legocity gekocht en daar was hij maar wat trots op.

Piet

Piet

04-11-2009 om 19:37

Oei cobi

Eeehhh... een Z?

ayla

ayla

04-11-2009 om 20:31

Een feestje

wij hebben een klein feestje gegeven toen dochter haar A haalde. de oma's en opa's en tante met nichtjes. Plus een klein cadeau, een film die ze graag wilde hebben. Het feestje vond ze nog het meest geweldig, iedeeen die naar haar kwam kijken en trots op haar was

Leuk

Aha, het valt mij mee wat jullie geven, toen mijn neefje 8 jaar geleden afzwom waren de kado's niet aan te slepen, echt hele families met grote kado's, zo overdreven. Toen was het ook een heel spektakel met muziek en als clown aangeklede badmeesters (Brabant ;-)

ok, leuk dat het zo gezellig is. Ik vind pizza eten wel een leuk idee (bij de italiaan) en een kadootje van een euro of 25 (vriendinnetje kreeg haar 1e horloge, dat vind ik een mooi kadootje).

Guinevere

Guinevere

05-11-2009 om 12:19

Groot feest

Nou, als onze zoon zijn A haalt wordt het echt groot feest! Hopelijk mag hij eind deze maand afzwemmen, na 2 jaar ellende.
Een week lang elke dag in een restaurant eten, 4 megagrote legopakketten, een jaar lang elk weekend naar zijn favoriete museum, met 40 vrienden naar de binnenspeeltuin, wat maakt me niet uit! Als dat papier binnen is, is het feest! ;-)

Guinevere

Guinevere

05-11-2009 om 13:49

Hekel

Ik heb er ook echt een hekel aan, dat gezeul naar het zwembad. En die tijden komen ook nooit uit... Schoolzwemmen is hier trouwens wel in groep 3. Alleen vraag ik me af wat zoon nu heeft geleerd daar, een half uurtje per week zet totaal geen zoden aan de dijk. We zijn nu in de herfstvakantie naar een vakantiezwemcursus geweest en nu heeft ie het eindelijk, eindelijk een keer te pakken. Omdat ze daar doorpakken en je niet elke week opnieuw hoeft terug te gaan naar het oefeningetje van de week ervoor. Wat een opluchting die cursus, kan het iedereen aanraden! Als jongste hier 5 is, gaat hij ook naar een vakantiecursus ipv reguliere zwemles, reken maar van YES!

Schoolzwemmen

hier ook (groep 3) ik geloof dat ze het 2 jaar krijgen. Nou ja, ach ik zie het ook niet als de manier om goed te leren zwemmen maar het is wel lekker meegenomen die extra keer zwemmen in de week.

Ik denk dat dochter d'r A haalt op gewone zwemles en dat ze er daarna af gaat (kan ze weer een andere sport of muziek uitzoeken). Misschien haalt ze dan haar B nog op schoolzwemmen.

Bescheiden

Ik vind het zo overdreven al die megakado's. Het is een hele prestatie, maar die dag 'in de schijnwerpers'staan is al een beloning op zich. De vlag uithangen met zwembroek vind ik erg grappig. Voor onze kinderen hebben we een feestmuts gemaakt, taartje gekocht, opa/oma die komen kijken (en taartje komen eten) en een snoepje kiezen uit de automaat van het zwembad (dit was een grootste wens, want tijdens de zwemlessen mocht het nooit)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.