Puberteit Puberteit

Puberteit

Bertha

Bertha

12-04-2019 om 00:59

Dochter vraagt hoe ze zichzelf moet bevredigen

Hallo allemaal,

Mijn dochter is nu 15 en zit volledig in de puberteit alles beter denken te weten blablabla je kent het wel. Alleen nu kwam ze vanmiddag naar me toe met een vraag waar ik ook even geen antwoord op wist te geven dus misschien dat jullie hulp hebben. ze vroeg dus aan mij of ik haar kon vertellen hoe ze zichzelf het best kon bevredigen. Daarbij zij ze ook dat ze het soms al had geprobeerd maar het niet echt goed was gelukt. We zijn samen heel open over alles maar hier wist ik dus ook even geen antwoord op te geven en zij dat ik erop terugkwam dus mijn vraag aan jullie: hoe kan ik dit het best uitleggen?

Oefenen.

Oefening baart kunst.

Anke

Anke

12-04-2019 om 10:02

Ontdek je plekje

Iedereen moet zelf ontdekken wat werkt, dat is voor iedereen anders. Dus niet uitleggen, alleen zeggen: oefening baart kunst.

Tango

Tango

12-04-2019 om 12:12

hulpmiddelen

Ik sluit me aan bij het bovenstaande. Bij ieder meisje is het weer anders. Het is ook normaal dat het niet meteen lukt. Je kan vertellen hoe je het zelf doet, misschien werkt dat bij haar ook. En je kan haar vertellen dat er ook hulpmiddelen zijn die ze kan gebruiken, bijvoorbeeld een vibrator.
Wel mooi dat ze die vraag aan jou durft te stellen.

Anke

Anke

12-04-2019 om 16:19

Nee joh!

Laat haar nu eerst eens rustig haar lichaam ontdekken voordat je met hulpmiddelen aankomt. Vibrators leiden bij veel mensen tot gewenning en het zou triest zijn als ze niet meer met gewone prikkels aan haar trekken kan komen.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

12-04-2019 om 16:36

Echt????

Een puber die zoiets niet te gênant vindt om dat aan haar moeder te vragen? Bijzonder hoor.

Maar anders inderdaad: ontdek je plekje en oefening baart kunst.

Bertha

Bertha

13-04-2019 om 00:28

Ze snapt het niet

Ik heb dus vanmiddag met haar erover zitten praten en zij dus dat ze er zelf moet achter komen wat fijn is en oefening baard kunst maar ze snapt er nog niet veel van zij ze maar ze wil het wel graag is goed doen dat het ook fijn voelt, dus hoe kan ik dat het best uitleggen of moet ik tegen haar zeggen om video's te kijken hoe het moet? of vertellen hoe ik het altijd doe?

40er

40er

13-04-2019 om 01:55

Op die leeftijd

Lukte mij dat ook niet echt. Ja, met de douchekop (op zo'n harde straal stand), maar zo, met de hand niet. Wel een fijn gevoel, maar niet een echt orgasme.
Op mijn 16e kreeg ik een relatie, sex was wel fijn, maar (achteraf) ook niet echt een orgasme. Dat heeft heel wat oefenen gekost, voordat het lukte.
Ik ben het wel met Anke eens, niet gelijk beginnen met hulpmiddelen, eerst je lichaam leren kennen. Dan komt het vanzelf.

Technischer, voor mij werkt het snelste aan het begin van de clitoris. Het heftigste vaginaal en dan met de vinger richting de voorkant, beetje alsof je met je vinger een "kom hier" beweging doet.

Sense

Sense

13-04-2019 om 17:04

Sense.info

Er zijn genoeg websites met meer informatie waarop ze kan kijken waaronder sense .info.

Verder gewoon de tijd nemen , lekkere bodylotion om je mee in te smeren, zorgen dat ze in een vertrouwde omgeving is waar ze niet gestoord wordt ( telefoon uit) , lekker fantaseren of een spannend verhaal lezen waardoor ze opgewonden raakt.

Dees

Dees

13-04-2019 om 17:28

Zelf

Als zij zichzelf niet kan bevredigen dan is ze er lichamelijk blijkbaar nog niet aan toe. Lekker laten aanrommelen komt vanzelf wel goed.

Bosbes

Bosbes

13-04-2019 om 19:47

dit is vast nep

Dit lijkt me nep. Ik zal het melden aan forumbeheer.

Verder niet meer reageren zou ik zeggen (zie hun tip elders)

TMI

Van sommige forummers weet ik nu meer dan ik zou willen. Tip: Gelegenheidsnick. En voor degenen die denken dat oefening kunst baard, zou ik aanraden dat toe te passen op werkwoordspelling.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

14-04-2019 om 12:21

Idd

Als je het goed doet zou het baardt moeten zijn.

Phryne Fisher.

Volgens mij doe ik het prima.
Oefening baart kunst.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

14-04-2019 om 12:33

Wil

Jij wel.

Baren.

Is het werkwoord, waar moet ik die d vandaan halen?

Phryne Fisher

Phryne Fisher

14-04-2019 om 12:36

Wil

Het was een heel leuk grapje, verpest het nou niet.

@Emma

@Emma

14-04-2019 om 15:57

Kunstbaard

Ik vind dat jullie afdwalen ūü§£

Oeps.

Ag soooo:-)

Miekemieke

Miekemieke

18-04-2019 om 12:18

Heeft zij geen vriendinnen of google?

Dat soort dingen bespreekt een meisje toch met haar vriendinnen of als ze die niet heeft dan is er genoeg te vinden op internet op meisjesfora.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden