Home » Forum » Fimpjes offline op de ipad

Fimpjes offline op de ipad

35 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Floraaa
Fimpjes offline op de ipad

Hallo!

Binnenkort gaan we met onze 1 jarige zoon op vakantie. We moeten 10 uur in de auto zitten, dus willen graag wat filmpjes op de Ipad zetten. Ik heb wat rondgezocht op internet, maar ik heb nu een app waar steeds reclame tussendoor komt tijdens een filmpje die je weg moet klikken. Dat is dus geen doen. Heeft iemand een goede app oid waar ik normaal filmpjes kan downloaden of via Youtube etc?

Ik hoor het graag!

groetjes

angel3
app

Wel een betaalde app....http://bobbiesbioscoop.nl/
geen aandelen...!!!

:)
En volgens mij kan je ook netflix offline zetten toch?

Floraaa
geen netflix

Wij hebben geen Netflix. Kun je daar ook een account voor 1 maand ofzo afnemen?

Ginny Twijfelvuur
Ja dat kan!

Netflx kun je aan en uit zetten.
Maar, waarschuwing, dat uitzetten is er hier dus nooit meer van gekomen.
Het is zo erg dat we zelfs nooit meer gewoon tv kijken.

Lente
vlc app, gratis

Ideale app. Je kunt gedownloade filmpjes delen met de iPad via wifi.
Ik weet niet of je er rechtstreeks vanaf internet filmpjes op kunt zetten.

Lente
aanvulling

vanuit Netflix kun je ook films downloaden en dan delen met de iPad

Bosbes
o jee ben ik de enige...

...ben ik nu weer de enige die denkt:
één jaar?
10 uur in de auto?
Filmpjes voor een éénjarige?

Ik denk dat jij of je partner beter regelmatig naast hem kunt zitten (praten, dingen aanwijzen, een boekje, een leuk speeltje) en veel vaker moet stoppen. Dan veel actiefs doen bij die stop.
Zodra hij slaapt, gauw extra kilometers maken.

juf Ank
bosbes

Nee, je bent niet de enige. Ik vind het ook een beetje jammer dat je dit met je kind doet. Het is tenslotte niet voor zijn lol.

Floraaa
Misschien even ergens anders miepen

Met alle respect, maar ik zit hier niet op dit forum om betweterige reacties te krijgen. Wij weten echt wel wat we doen en iedereen zijn eigen opvoeding. Alsof ik mijn kind 10 uur lang achter de Ipad zet kom op zeg! Ik heb ook nog wel enig verstand hoor. Waarom altijd zo snel oordelen.

Reageer gewoon niet als het onzin is wat je hier plaatst. Prima als jullie het er niet mee eens zijn, maar zijn jullie in alles zo heilig? Vast niet... Bah altijd maar dat negatieve gedoe op die forums.

Floraaa
...

En daarnaast... tuurlijk maken we stops en laten we hem zn energie kwijt! Man man man.....

Ad Hombre
Netflix

Offline Netflix werkt prima, maar no fucking way dat ik een baby een iPad in zijn handjes zou duwen...

Vogel
Ad

Daar heb je houders voor die je aan de voorstoel klikt. ;-)

Ad Hombre
Vogel

Ik zal jou eens aan mijn voorstoel klikken! ;-)

Ginny Twijfelvuur
Nou echt

1 jaar is juist de makkelijkste leeftijd om zo'n stuk te rijden.

Wij zijn zo naar Oostenrijk gereden met onze oudste. En die sliep zowat de hele weg.
Was ver voor het ipad tijdperk, en ik denk eerlijk gezegd dat je weinig filmpjes nodig zult hebben. Maar... beter mee verlegen dan om verlegen hè.

Bosbes
geen kritiek?

Zeg, ik ben een gewoon mens van vlees en bloed, niet een soort spook op een forum al lijkt dat voor de lezer natuurlijk altijd zo. Ik heb gewoon zelf kinderen en werk en een man en een huis. Maar jij...vindt kritiek nogal moeilijk te handelen. Dat kan.
Maar inderdaad: dan moet je niet iets op een forum zitten. Je krijgt vaak niet alleen antwoord op je vraag, maar ook nog meningen.

En serieus, ik had het er nog even over met mijn man. Je hebt het over een wat grotere baby en wil nu Netflix voor een maand. Het is echt lachwekkend. Wat snapt een baby dan? Wat voor filmpjes heb je het over voor zo'n piepklein kindje?

En wat is er mis met naast je kind zitten en samen spelen of kijken?

Mijntje
nog een betweterige reactie :-)

Ik vind het ook van de zotte.
De wereld is gek aan het worden. Moeten baby's dan ook al continu vermaak hebben? Kleine kinderen slapen in de auto.
Zet anders gewoon een leuk cd-tje op ter verstrooiing.

Wilgenkatje
Maak zelf een paar filmpjes

Van de kat, van de eendjes in de sloot, van de dieren op de kinderboerderij. Van je kindje zelf. Van zijn speelgoed. Daar kun je zo'n ukkie ook goed mee afleiden als het even lastig is.
Filmpjes van Netflix lijken me wat hoog gegrepen voor een kindje van een jaar.

En tja, inderdaad krijg je op een forum geregeld meer reacties dan puur antwoord op je vraag. Het is hier geen Google maar allemaal echte mensen die vanuit hun dagelijks leven en zonder winstoogmerk met je meedenken ;)

MarSy
10 uur rijden

Gaat prima op die leeftijd, deden wij ook. Wel zonder filmpjes maar met heel veel kindermuziek die je vooraf op de ipad kan zetten.

Nog een tip: tijdens het stoppen kind niet laten eten, maar laten spelen. Na de stop kind eten geven in de auto (heeft ie wat te doen) en daarna valt ie vast in slaap!

En zelf filmpjes maken is inderdaad ook een leuke. Maar naar buiten kijken is al film genoeg!

Pennestreek
Ik vroeg me al af ik iets gemist had

toen mijn kinders zo klein waren en mee gingen op vakantie. Maar niet dus. Idd sliepen ze vooral, en als ze wakker waren ging ik naast ze zitten en deden we een spelletje (kiekeboe) en kregen ze wat te eten. Geen kind aan gehad 😉

Lente
Als je kind slaapt in de auto is het makkelijk

Toen mijn kinderen zo klein waren, sliepen ze zelden in de auto. Eerder minder in de auto dan in de auto. Ik snap best dat ouders op zoek zijn naar leuke afleiding in de auto. Er continue naast zitten, als ze niet zomaar slapen, is enorm vermoeiend. Terwijl je als niet-chauffeur ook nog moet helpen opletten bij lastige afslagen, rotondes, etc.

Bij dit soort vragen beantwoord ik liever de vraag dan het waarschuwende vingertje te gebruiken.

Kenfan
Haha

Ik dacht hetzelfde: BUH- LAGGU- LUK. Maar ik hoop dat ik me in kan houden als ik kleinkinderen krijg. TS zal mijn oudste niet veel in leeftijd ontlopen. OOL vergrijst, dan is het niet de bedoeling dat we nieuwe aanwas wegjagen door als zeurende schoonmoeders met een priemend vingertje er op te wijzen dat vroeguh alles beter was.

Kenfan
Enne

Ik herinner me ineens weer dat toen mijn kinderen klein waren het advies hier was dat je een tas met kleine kadootjes mee moest nemen om die dan geleidelijk te distribueren. Vind ik niet minder raar dan een dreumes tijdelijk visueel sederen met Netflix. Het zal allebei geen blijvende schade nalaten.

Wilgenkatje
@Kenfan

jaja, zo gaat het. Als een ukkie even 'lastig' is, haal je als ouder even je telefoon tevoorschijn met pepa pig of zoiets, en klaar. Zoethoudertjes die niet slecht voor je tanden zijn, maar verder??

Ah joh, hoe deden wij dat vroeger :) :)

Kenfan
Nog een tip

Ik ben geen voorstander van de hele nacht doorrijden. Maar de nacht ervoor vroeger naar bed, dan om een uur vijf opstaan en de meute slapend inladen, beviel hier erg goed. Tegen de tijd dat de kinderen wakker werden hadden we al een derde van de reis achter de rug.

Wilgenkatje
welnee, schadelijk is het niet

snoep, cadeautjes voor onderweg, urenlang vrolijke kinderliedjes, dvd-tjes die je als ouders met liefde het raam uit zou kieperen, filmpjes op de iPad. Je moet wat als je kinderen geen goeie autoslapers zijn. De onze waren dat niet, dus we gingen meestal niet te ver als de zomervakantie aanbrak.

Kenfan
Wilgenkatje

Man en ik hadden het eerste half jaar van ons ouderschap geen oppas nodig als we uit eten wilden. Bij onze favoriete pizzeria stond om ondoorgrondelijke reden een fruitautomaat . Niemand gooide er ooit een stuiver in, wij waren de enigen die hem gebruikten - oneigenlijk. Bij binnenkomst stalden wij ons wondertje/prinsesje ;) in haar maxi cosi voor de knippertjes en blinkertjes en aten wij ongestoord onze pizza. Ondanks dit onverantwoordelijke begin kan ze uitstekend met geld omgaan.

Kenfan
Over die telefoon gesproken

Wat ik dan wel echt niet snap van deze generatie is dat ik niet zelden appende ouders zie op de fiets met een klein kind achterop. Van de week nog een artikel in de krant over strandwachten die alarm slaan omdat ouders niet opletten omdat ze met hun telefoon in de weer zijn.

Marie
Waarom

is een tas met kadootjes raar?
Nogmaals, niet ieder kind is een slaper. (of lang gebiologeerd door iets)
We hebben echt - alles- geprobeerd, uiteraard ook heel vroeg vertrekken, in pyjama overhevelen in auto. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Zo geweldig dat ze binnen 5 minuten klaarwakker waren.
De jongste, nu 15, vindt lang reizen nog steeds een verschrikking, ze houdt er gewoon niet van. Inmiddels wil ze ook wel graag 'zon' dus zeuren is er niet meer bij, maar ze verbeet zich toch weer even toen ze hoorde dat we dit jaar ook een dag reizen.

Een doos met 'kadootjes' tussen de kinderen in op achterbank verzachtte de pijn toch wel wat.
Gewoon prulletjes die ik verzamelde, boekje, bellenblaas, snoepje. Voor ons ook een heel stuk relaxter. Iets ouder kwam daar gewoon een portable dvd speler bij, ideaal.

Lilian1
floraaa nog andere tip

vul wat kleine flesjes met water en bv glitter erin. Of half zonnebloemolie en water waar je wat verf of zo in doet zodat t een kleur heeft. Of water met wat rondjes van de gaatjesmaker erin. Schudden is heerlijk en werkt rustgevend. flesje kunnen ze al goed vasthouden aan de hals. Wel goed dichtplakken met bv loodgieterstape, dat is een soort rubberen tape die lekker rekbaar is dus goed om de dop kan ( 5 gekleurde rolletjes voor 1 euro bij de action )
Als je tegen lawaai kan , kun je er ook rijst in doen of macaroni

Kenfan
Over die zak kadootjes

Tsja, raar is misschien wat onparlementair uitgedrukt, en iedere ouder moet het vooral helemaal zelf weten, maar mij spreekt het niet aan om elke hobbel in het kinderbestaan met iets materieels te verzachten of jonge kinderen urenlang als zombies naar een scherm te laten staren. Op vakantie kunnen gaan vind ik nog steeds een voorrecht, niet iets wat je kinderen "aandoet". Wij stemden ook de vakanties en de reisafstanden op de leeftijd kinderen af,dus die uren in de auto moesten ze er er maar voor over hebben. Eerst 't zuur, dan 't zoet, zoiets. Ik ben gewoon een Balkenende in het diepst van mijn gedachten. Dat ik zelf als kind jarenlang door wat minder rooskleurige gezinsomstandigheden niet met vakantie ben geweest zal allicht daar ook aan die visie bijgedragen hebben.
En naast alle verdere voorbereidingen die een gezinsvakantie toch al met zich meebrengt zou ik ook geen zin gehad hebben om voor vier kinderen prulletjes te verzamelen.

40er
Tja

De mijne was net 2, sliep niet in de auto. Hij zat ook met een koptelefoon op dvd's te kijken hoor. Heen en terugreis. En ik had daar totaal geen probleem mee! Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en kijkt hij nog graag een filmpje of zit te gamen onderweg. En ik vind het prima hoor!

Pagina's