Echtscheiding en erna Echtscheiding en erna

Echtscheiding en erna

Redactie Ouders Online

Redactie Ouders Online

27-05-2019 om 13:28

Help anderen met jouw scheidingsverhaal

Elk jaar maken zo’n 70.000 kinderen mee dat hun ouders uit elkaar gaan. Dat is heel ingrijpend en helaas is de schade voor kinderen vaak groot. Natuurlijk wil je als vader of moeder niets liever dan er zijn voor je kind. Maar hoe doe je dat, terwijl je eigen leven op z’n kop staat? Waar help je je kind wel en niet mee? En hoe doen andere ouders dat eigenlijk?

Onze partners van De Family Factory zijn op zoek naar verhalen voor een inspiratieboekje met geleerde lessen en praktische tips. Een boekje dus ván gescheiden ouders vóór scheidende ouders. Ben je een gescheiden ouder en wil je (anoniem) je verhaal delen zodat andere ouders inspiratie halen uit wat jij hebt meegemaakt? Lees hier meer! https://familyfactory.nu/scheiden-zonder-schade/

Meegedaan

In elk geval de tip om Veilig Thuis en de jeugdbescherming buiten de deur te houden.
Liever los je zaken nuchter en praktisch op, hoe moeilijk ook. En zoek zonodig vrijgevestigde hulpverlening voor jezelf of je kinderen.
En uiteraard, praat ook kalm maar wel concreet met je kinderen over de scheiding. Hier vooral in praktische zin wat de agenda was en waar we wanneer waren en wat er verschilde en hetzelfde bleef.

anoniem

anoniem

07-06-2019 om 15:54

reactie

ik ben het met AnneJ eens.
deze instanties hebben het mij enkel maar moeilijk gemaakt en voor grote teleurstellingen gezorgd.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.