Echtscheiding en erna Echtscheiding en erna

Echtscheiding en erna

LonelySoul42

LonelySoul42

15-04-2017 om 18:37

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Ik kreeg 2 weken geleden de schrik van mijn leven toen ik nietsvermoedend mijn half leeg huis in liep en mijn vrouw met 8 jarige zoon met de noorderzon vertrokken bleek te zijn na 14 jaar huwelijk.Lag brief op tafel,ze had al een ingerichte huurwoning,en in die brief vermelde ze dat ik het huis kom te verkopen en ik mijn zoon pas mag zien als ik haar scheidingsvoorwaarden teken.Ze misbruikt hem om mij emotioneel te breken omdat ze het snel wil afhandelen zodat ze vrolijk verder kan en het haar niet teveel geld kost.Heeft me helemaal tegen de muur gezet door zelfs alle belangrijke papieren betreffende de hypotheek,koopacte huis maar ook persoonlijke belangrijke papieren die van mij zelf zijn.Alsof het nog niet genoeg is heeft ze me maximaal rood gezet zodat ik al bijna 2 welen 0 euro leefgeld heb.Lag zelfs geen geld op tafel of boodschappen terwijl ik maar een wao uitkering heb.Inmiddels een prodeo advocaat gekregen die achter een omgangsregeling met mijn zoon aan gaat.Ze frustreert dit en houdt het af in de hoop me nog meer te pakken,loopt bewust te treiteren om een reactie uit te lokken zodat ze daarmee naar jeugdzorg kan stappen om zo het volledige voogdij te krijgen.Ik voed haar niet en reageer nergens op om haar niks in handen te geven maar ben haar emotionele treiterijen inmiddels goed zat.Lijkt of ze overal mee weg komt en alles bepaalt,voelt alsof ik als man met mijn rug spreekwoordelijk tegen de muur ben gezet en niks te willen of te zeggen heb.Ondertusse blijkt ze in het geniep me al een aantal maanden de volledige hypotheek te laten betalen,had er geen idee van want die zaken regelde zij altijd.Zit nu in een situatie waarin ik totaal klem ben gezet,geen leefgeld what so ever heb en nu ligt er een rekening voor 380 euro die ik als eigen bijdrage moet betalen aan de advocaat als eigen bijdrage.En ondertussen frutreert ze de boel door me van ieder contact met mijn zoon te hebben.Heb zelfs geen idee waar hij nu woont en verblijft laat staan hoe het met hem is.Volgens de politie heeft ze dit goed voorbereid en is ze er maanden in het geniep mee bezig geweest om het voor te bereiden.Voel me totaal machteloos en moedeloos,lam geslagen en geen idee hoe nu verder.


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
V@@s

V@@s

15-04-2017 om 18:52

voorlopige voorzieningen

Waarom vraagt de advocaat geen voorlopige voorzieningen aan voor wat betreft omgang en verdeling van kosten?

Wat een schrik moet dat zijn

Je hebt als vader wel rechten, maar dat ligt niet zomaar op je deurmat. Er zijn een paar dingen waar je nu eerst aan moet werken:
- kontakt met de bank: je moet een andere bankrekening regelen, waar jouw geld op komt en hypotheek van betaald wordt en de andere rekeningen. en jouw naam moet van die rekening af.
- Maak wel even een overzicht van de schulden die ze gemaakt heeft rondom de tijd dat ze vertrok.
- kontakt met de bank over de hypotheekproblemen, zodat je tijdig een betalingsregeling kunt treffen of iets anders; let wel: als zij ook het koopcontract heeft getekend is ze voor de helft aansprakelijk voor de hypotheekschuld; Mocht je in de woning willen blijven wonen, dan zul je de waarde van de woning moeten laten bepalen, de hypotheekschuld aftrekken en de rest moet gedeeld worden door twee. Jij moet dan kijken of je de woning over kunt nemen, dat bepaalt de bank;
- mogelijk al kontakt met de gemeente in verband met schuldhulpverlening, liever te vroeg dan te laat;
- voorlopige voorzieningen aanvragen kan, maar dat gaat meestal over de woning en die 'heb' je al; het kan dan ook gaan over omgang, maar dat zal ze blokkeren;
- let goed op, als jouw inkomen lager is dan haar inkomen kun je partneralimentatie eisen;
- je kunt ook zelf een verzoek tot echtscheiding indienen (via een advocaat) en daarin bepaalde regelingen voorstellen omtrent omgang etc.
- Maar meestal word je door de rechter terugverwezen naar een echtscheidingsbemiddelaar.
- Je krijgt een advocaat pro deo, zoek een goede echtscheidingsadvocaat, die het overleg tussen jullie beiden op gang kan brengen.
- blijf vooral rustig en kalm, laat je niet uit je tent lokken, als er geen ernstige redenen zijn waarom ze jullie kind bij jou weg heeft gehouden zal een rechter een omgangsregeling goed vinden, dat kan ook 50/50 zijn of zelfs dat jij de verzorging krijgt, bijvoorbeeld omdat jij altijd al de meeste zorg voor je kind had.
- als er een voortdurend conflict blijft bestaan is er een kans dat de rechter advies vraagt van de raad voor de kinderbescherming. Dan weet je helemaal niet hoe dat uit gaat pakken.
- neem geen snelle, impulsieve stappen, maar benut de tijd om voor jezelf goed orde op zaken te stellen (is al moeilijk genoeg), goede informatie in te winnen en een plan te maken over hoe je dit gaat aanpakken.

Overigens: niet alleen mannen voelen zich rechteloos als een vrouw met het kind weg gaat, ook vrouwen als de man het kind ontvoert. je wordt gewoon direct in je hart getroffen en familiezaken zijn voor een buitenstaander zoals de rechter of de politie supergecompliceerd.

Tsjor

Een eerste reactie

Aan haar zou kunnen zijn: stuur deze brief maar naar de rechter, ik laat weten dat ik er niet mee akkoord ben en dan zullen we zien wat de rechter beslist. Geen enkele rechter zal meegaan met deze vorm van chantage.

Tsjor

V@@s

V@@s

16-04-2017 om 15:59

als je op dit moment je kinderen niet ziet

Is de eerste stap voorlopige voorzieningen om te zorgen dat er een regeling getroffen wordt voor de verdeling van zorg- en opvoedingstaken. Hoe langer je daar mee wacht, hoe lastiger het wordt, rechters houden van de status quo.

Li

Li

16-04-2017 om 22:03

geen tips

Dat weten andere mensen hier beter, maar heel veel sterkte, echt een afschuwelijke situatie. Je hebt echt wel rechten, al probeert zij je te overbluffen. Goed dat je een advocaat hebt. Ook al is het duur, het is wel belangrijk.

Heel herkenbaar

Zo ongeveer ging het bij mij ook al wist ik wel dat wij gingen scheiden.
De grootste fout die ik in het begin heb gemaakt is geloof hebben in instanties en het recht, om kort antwoord te geven: als man sta je al met 4 - 0 achter.
Ik geloofde dat het wel goed zou komen als ik mij maar rustig zou houden, na de zitting voorlopige voorzieningen. Niet dus.
De grootste fout die ik heb gemaakt is mijn dichters op het gemeentehuis terug op het originele woonadres terug te schrijven. Als zij argwanend worden doen ze een melding en word er een onderzoek ingesteld. In jouw geval zal er later ook wel een onderzoek door de RvdK worden ingesteld maar dan ben je al weer ruim n jaar verstreken zijn en zal de conclusie van het rapport zijn dat de situatie niet ideaal is maar dat kind inmiddels al aan dez omgangsituatie gewend is geraakt dat het advies zal zijn om de omgang te houden zoals deze nu is.

Op Facebook heb je n groep (h)erken ouderverstoting, hier zijn mensen die allemaal ervaring hebben met ouderverstoting, want daar heb je mee te maken. Hier kan je misschien ook n goede advocaat vinden want geloof mij je ex heeft overal schijt aan en zal alles aan haar laars lappen en ze komt er als moeder nog mee weg ook. Een straatvechter van n advocaat heb je nodig, niet eentje die het familierecht er maar bij doet!
Doe meldingen, bij veilig thuis, politie whatever. Maak ze gek! Laat je horen. Een 50/50 regeling kan je al vergeten maar zet in op deze omgang, misschien krijg je 1 vaste dag en n weekend om de twee weken.

Mocht je op gegeven moment te maken krijgen met het niet naleven van omgangsregeling, direct aangifte doen bij politie. Politie zal niet willen meewerken, zullen je wegsturen dat dit een civiele zaak is maar je hebt recht op aangifte en zij zijn verplicht.
Op eerder genoemde faceboofgroep en bij stichting KOG kunnen ze je hier meer over vertellen, ook over rvdk, jeugdzorg, jeugdhulp en hun mederwerkers enz enz.
Want dat je in n slangenkuil terecht bent gekomen dat kan je wel met zekerheid zeggen.

Allimentatie

Ik lees hierboven over alimentatie, hierover nog dit. Een rechter vind het fijn dat men voor de zitting al met geregelde zaken komt. Waarschijnlijk krijg je vlak voor zitting het toneelspell dar advocaten met elkaar in gesprek gaan om alvast wat geregeld te hebben. Met als gevolg dat mijn eerste zitting ruim 4 uur duurde. Hou je poot stijf en wees op andere momenten weer soepel, de te htdr zal jullie waarschijnlijk dan naar mediation sturen. Wilt je ex. niet maar laat haar het daar maar verzieken.
De regeling die ik voor de zitting had met ex was:
Ik mocht nog 6 maanden in de woning blijven wonen, ex zou de woning overnemen. Al de tijd dat ik daar woonde moest ex allimentatie betalen. (Als het kan moet je zorgen dat jij in de woning mag. blijven tot het verkocht is. Je kan verkoop frustreren en bij derde bezichtiging geeft de makelaar het al op, kan je er nog jaren wonen en. blijft je ex medeverantwoordelijk , zo heb jij ook n touwtje in handen. Betaald ze.niet dan heb je weer het LBIO voor.
Na het verlaten van de woning deed ik afstand van partneralimentatie, betaalde €25 voor oudste ( dat is wat iedereen minimaal kan betalen) en. Voor de jongste betaal ik in natura. Vervolgens zou ik kgb voor de jongste ontvangen ( helaas is dat laatste niet goed beschreven in de eschikking dus ex maakt niks over, let daar dus goed op) en in het pakketje afspraken hebben wij staan dat alle kinderkosten voor haar zijn en dat is goud, die moet je er ook in zien te krijgen. Heb je later nooit geen gezeur over kosten van kleding, fietsen, of over zaken die moeder zogenaamd noodzakelijk acht en jij niet, het scheelt discussie.

Paddington

Paddington

18-04-2017 om 11:45

Jeetje

Wat een verschrikkelijk verhaal. Wat Tsjor zegt zijn allemaal hele goede adviezen.

Helaas heb ik ook niet echt hele goede ervaringen met rechters. Het is echt heel belangrijk om zo snel mogelijk te zorgen dat je jouw zoon weer ziet.
Zit je zoon nog wel op dezelfde school? Indien dat niet het geval is, ga dan op zoek naar zijn nieuwe school. Geef bij de nieuwe school dan aan dat jij niet akkoord bent met de schoolwijziging.

Ga echt achter die voorlopige voorziening aan. Wees heel duidelijk dat het zo snel mogelijk moet.

Natuurlijk heb je als vader rechten. Helaas is het in Nederland wel zo dat elke rechter koning/koningin is in zijn/haar rechtszaal. Er is geen controle op uitspraken van rechters, ze kunnen beslissen wat ze willen. Net als in elke beroepsgroep zullen de meeste rechters echt hun best doen om de juiste beslissing te nemen. Helaas zitten er ook rotte appels in ons rechtssysteem. Erg vervelend als je zo'n rotte appel treft.

Ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat je snel je zoon weer in je armen kunt sluiten. Want in mijn ogen heeft elk kind beide ouders nodig (buiten extreme situaties om)

LonelySoul42

LonelySoul42

18-04-2017 om 21:40

Dank

Dank voor de fijne adviezen en reacties,het helpt me ook verder te komen.Inmiddels ben ik al weer wat verder maar heb tot op heden allerlei regelzaken moeten aanpakken.Wat betreft contact met mijn zoon os er nog steeds 0 contact dan 4 smsjes waarvan ik zelfs twijfel of ze wel door hem zijn geschreven en verstuurd ivm de keuze voor woorden en formulering.Mijn advocaat heeft aangedwongen op een omgangsregeling en had het erover om anders deze week een kort geding aan te spannen om zo een omgangsregeling af te dwingen.Mijn vraag:hoe gaat dat in zijn werk en zou me dat kunnen helpen daadwerkelijk mijn zoon weer te zien ?Hoelang neemt zoiets in beslag in geval van een kortgeding,kwestie van dagen tot uitspraak en uitvoer of is het ook een wassen neus?Inmiddels is haar financiële treiterij gestopt doordat ik een bankrekening heb aangevraagd al moet ik het ainds ze de deur is uitgelopen het zonder enig leefgeld doen aangezien ze me als extra treiterij maximaal rood had gezet,kan en mag dat zomaar?Heb een wao uitkering en een eenmalige bijdrage van 366 euro,nog geen idee waar ik dat geld vandaan moet halen...zijn er wegen deze ergens vergoed te krijgen dat iemand weet?Ook ontdekt dat ze mijn handtekening heeft vervalst om me van haar bankrekening,die gezamelijk was,af te schrijven.Bank heeft me het advies te geven aangifte bij de politie daarvan te doen maar ik heb het onderbuikgevoel dat ze niet heel gewillig aangifte willen opnemen ondanks dat het fraude betreft.Krijg steeds meer het gevoel dat ze dit veel langer aan het plannen is geweest en me al jaren voorliegt,sluit niet uit om een andere man.Ik weet nog steeds niet waar mijn zoon is en hoe het hem werkelijk vergaat,zit aan het plafond van wat ik emotioneel kan hebben maar IK moet me maar rustig houden en me alle treiterijen laten gevallen en ondertussen komt zij overal mee weg en lijk ik niks te willen te hebben en weinig rechten,zo voelt het althans.Hoe met het huis verder is van latere zorg,wil mijn zoon zien,dat heeft mijn prioriteit.Als vrouw lijk je in ons land bij voorbaat meer rechten te hebben als een man,bovendien zegt niemand in haar directe omgeving dat ze fout bezig is en dit ook ten koste van onze zoon gaat...ik snap dat niet.Excuses voor eventuele spelfouten,ben onwaarschijnlijk moe van alle emoties.

Paddington

Paddington

19-04-2017 om 07:31

Rust bewaren

is erg moeilijk. Misschien helpt het om tegen een boksbal te slaan? Iets waarmee je jouw agressie kunt ventileren om een veilige manier.

Ik zou zeker aangifte doen van fraude, al is het alleen maar om het later te kunnen gebruiken in de rechtszaken die onherroepelijk zullen volgen. Daarmee kun je namelijk bewijzen dat zij willens en wetens jullie boedel schade heeft aangebracht.

Een kort geding kan zeker helpen om een omgangsregeling op gang te brengen. Misschien eerst met hulp. Kijk even in de gemeente waar je woont welke hulp er is. Heb je iemand in je omgeving die jou kan helpen met al die regelzaken? Een goede vriend/vriendin/familielid? Anders misschien de sociaal raadslieden? Hoe hoog is jouw uitkering? Als dat lager is dat de bijstand, dan kun je bijstand aanvragen bij de gemeente.

Wat je ook zou kunnen doen is volledig afstand doen van de boedel. Dat houdt in dat jij nu wegloopt met alleen jouw kleding. De rest is voor je vrouw, maar ook alle ellende die zij heeft veroorzaakt. Je moet dan natuurlijk wel mensen in de buurt hebben die jou willen helpen totdat je weer op je eigen benen kunt staan. Dit betekent trouwens niet dat je afstand doet van je zoon! Het gaat alleen om de materiële zaken. Het voordeel daarvan is dat je niet bang hoeft te zijn dat er nog meer financiële lijken uit de kast komen. Zeker als je vrouw alle geldzaken regelde zou het mij niet verbazen.

Zo maar even

Zo maar even

19-04-2017 om 10:10

aangifte

Ik zou ook zeker aangifte doen. Kan je later nog van pas komen.

Zorg er dan voor dat je het snel doet EN dat je bewijs (op papier) hebt dat het een aangifte was en geen melding (liep hier laatst een draadje over, zoek maar op aangifte). Evt. even een gespecialiseerde advocaat (gespecialiseerd in strafrecht - check zijn/haar "c.v." Op de site van het betreffende advocaten kantoor, daar kan je wel lezen of hij/zij van alles doet of alleen/vooral strafrecht) raadplegen waar je allemaal precies op moet letten bij het doen van aangifte en het verkrijgen van bewijs. Dit kan je in eerste instantie met een gratis telefoontje doen.

Sterkte met deze nare situatie.

Ineke

Ineke

19-04-2017 om 10:21

niet zo lijdzaam

Je schrijft steeds dingen als
"Lijkt of ze overal mee weg komt en alles bepaalt,voelt alsof ik als man met mijn rug spreekwoordelijk tegen de muur ben gezet en niks te willen of te zeggen heb."
"Als vrouw lijk je in ons land bij voorbaat meer rechten te hebben als een man"
maar als de bank je adviseert om aangifte te doen, dan doe je dit niet?!

Hoe kun je nou schrijven dat je als vader geen rechten hebt, terwijl er nog geen rechtszaak is geweest? Politie, bank en advocaat lijken je wel degelijk serieus te nemen.
Je hebt ouderlijk gezag en daarmee evenveel rechten als de moeder.

"Ook ontdekt dat ze mijn handtekening heeft vervalst om me van haar bankrekening,die gezamelijk was,af te schrijven.Bank heeft me het advies te geven aangifte bij de politie daarvan te doen maar ik heb het onderbuikgevoel dat ze niet heel gewillig aangifte willen opnemen ondanks dat het fraude betreft."

Dat "onderbuikgevoel" van jou zit flink te zieken. Hoe weet je nou dat deze fraude niet serieus genomen gaat worden, als je nog geen aangifte hebt gedaan? De bank adviseert je zelfs om aangifte te doen, dus die nemen het wel serieus.
Dat "onderbuikgevoel" haalt jou juist onderuit, dus luister daar niet naar.

Als ik dit lees:
"Volgens de politie heeft ze dit goed voorbereid en is ze er maanden in het geniep mee bezig geweest om het voor te bereiden."
dan krijg ik juist wel de indruk dat de politie je wel serieus neemt.

Waarom ga je niet in op de tips van Tsjor en V@@s? Die lijken me erg belangrijk en nuttig!
Voorlopige voorzieningen regelen lijkt stap 1, en aangifte van fraude en diefstal doen.

Als je zoon nog steeds naar dezelfde school gaat, dan zou je hem daar kunnen ophalen. In ieder geval lijkt het mij een goed idee om contact met school op te nemen en de situatie uit te leggen.

Verder ben ik wel benieuwd naar het achterliggende verhaal.
Er zullen vast al langere tijd problemen geweest zijn, of dat je vrouw ontevreden was. Heb je dat niet serieus genomen?

Wat voor ziekte heb je dat je een WAO-uitkering krijgt?
Een ernstige ziekte kan een enorme impact hebben op een relatie, kan dat een rol spelen?

Verhuiswagen

Verhuiswagen

19-04-2017 om 19:51

Zo maar even

'Dat het een aangifte is en geen melding, er liep hier laatst een draadje over'

Dan heb je de clou gemist. T was een aangifte maar dat wil nog lang niet zeggen dat de politie er iets mee doet. T wordt trouwens nu uitgezocht door een advocaat.

Maar nu even tegen de Topic Starter; je staat als vader niet altijd op een achterstand. Ben ik t levende bewijs van.
En ik ondersteun voorgaande adviezen; voorlopige voorzieningen aanvragen en aangifte doen. En je zoon op school ontmoeten en of ophalen. Doe dat t liefst op een vol schoolplein of als de juf/meester erbij is. Heb je gelijk bewijs dat je je kind niet ontvoert of pijn aandoet.

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Ik ben met LonelySoul42 eens! Zodra er een scheiding is wordt er alleen naar de rechten van de vrouw gekeken en de man mag betalen van kinderalimentatie tot partneralimentatie!!!

als vrouw lijk je in dit land bij voorbaat meer rechten te hebben als een man" meer rechten bij de rechter !!

Sally MacLennane

Sally MacLennane

03-05-2017 om 17:56

och, hou toch op!

Als vrouw heb ik precies het omgekeerde meegemaakt. Ik stond ook machteloos. Meneer verdween van de aardbodem met meenemen van de kinderspaarrekeningen, nadat ik de kinderen eerst verplicht (want omgang is heilig) naar de onhoudbare toestand daar moest laten gaan, inclusief gevaarlijke en onhygiënische leefomstandigheden.

Tot zijn kaartenhuis instortte. Maar toen was het te laat. Ik heb de inmiddels flink getraumatiseerde kinderen 100% zelf moeten opvoeden zonder een cent alimentatie. Pa kwam overal mee weg, kreeg nieuwe kansen en een nieuwe vrouw in zijn bed, ik stond er verdomme helemaal alleen voor en werd weggezet als overbezorgde moeder.

Stap toch uit die hullie-versus-zullie-slachtofferrol! Je bent echt niet de enige, er zijn ook vrouwen die van een ijskoude kermis thuiskomen dankzij de vader van hun kinderen en alles kwijt raken door hen.

Ik geloof best dat je het rot hebt, ik geloof best dat er krengen van vrouwen zijn, maar hou in godsnaam op met dat gejank dat vrouwen altijd overal mee weg komen, dat komt me mijlenver de strot uit inmiddels!

Priem

Priem

03-05-2017 om 19:49

inderdaad

Ze zijn er, krengen van vrouwen, ze zijn er, zakken van mannen.
Maar dat hoef je niet zo te schreeuwen hoor met 3 uitroeptekens.
Dat komt zo over als de oneliners op facebook: Rutte is een .....zak, ze gaan er vandoor met onze centen op zak!!!!
Het is zo nietszeggend en maakt dat ik het niet meer serieus kan nemen. Hou toch op over rechten, vervul eerst alle plichten. Zowel man als vrouw.

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Oh ja ??? och, hou toch op!
vind jij dit normaal dan ?

Salaris 2400 euro
kinderalimentatie 2 x 250 euro
partneralimentatie 750 euro

Mijn huur is 750 euro en ik moet nog van alles betalen!!!

Ach toch

Als je gaat scheiden dan wordt met een aantal argumenten het inkomen verdeeld. Wij weten verder niets van jou huwelijksarrangement en hoe dat na scheiding verdergaat. Echter als je vrouw voorheen niet werkte kan het logisch zijn dat je salaris nu in 2 gedeeld wordt. Per slot, ook weer zoiets, ga ik er vanuit dat jij niet degene bent die voor de kinderen zorgt.
Dat is ook nog eens zon dingetje. Je zou wensen dat ouders dat samen op zich nemen, maar vaak is dat toch nog steeds een zaak van de vrouwelijke partner al zit er wel wat schot in.

http://www.lindanieuws.nl/nieuws/vrouwen-zitten-er-na-scheiding-financieel-slechter-bij-dan-mannen/
Bovendien zijn het over het algemeen echt nog steeds de vrouwen die er na scheiding financieel het slechtste af zijn.
Maar ik snap het wel. Als je zelf niet voor je kinderen zorgt en niet ziet dat alles geld kost en er altijd kosten en verrassingen zijn met kinderen, dan ga je zitten sippen dat je nu weer alleen bent, je gezin is weg en je kunt je 'eigen'geld niet naar believen uitgeven. Nee, want je hebt dat gezin echt wel. En dat ben je ook zelf aangegaan.

http://www.nji.nl/nl/Actueel/Nieuws-over-de-jeugdsector/2016/Alleenstaande-moeder-vaker-arm
Het leven is niet eerlijk, maar ik ben toch blij dat er nog steeds zo goed mogelijk gekeken wordt naar verdeling van het inkomen als er kinderen zijn. Want die betalen wel de prijs als moeders ze in armoede moet opvoeden.

Ik hoop toch dat je dat geldgedoe in je voordeel kunt veranderen. Jij kunt dankzij meer uren vrij van zorg, meer uren gaan werken of een beter betaalde baan zoeken.
Bovendien hoop ik dat je meer tijd met je kinderen gaat doorbrengen zodat je ook een beetje van de zijkant gaat meemaken wat het allemaal kost.

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Ben blij dat mijn contract in juli eindigd en lekker de uitkering in ga en dan idd genoeg vrije tijd

Priem

Priem

03-05-2017 om 22:02

toch

zul je moeten zorgen voor de kinderen die je op de wereld hebt gezet, uitkering of niet, werk of niet, aandacht, zorg, liefde en met grootbrengen op elke wijze, ook met kledingkosten, school enz, zul je moeten bijspringen.
Je bent namelijk eerst vader en dan pas gescheiden ouder.
Of heb je niet zoveel met je kinderen? Zo klinkt dat namelijk wel als hetgeen je zegt voornamelijk over geld gaat.

Welke rechten heb je als man bij een scheiding ?

Ik hou erg veel van mijn kinderen, het fiijne heb ik straks in de uitkering veeeel meer tijd voor mijn lieve meisjes en zodat hun moeder straks meer kan gaan werken

Sally MacLennane

Sally MacLennane

03-05-2017 om 22:12

Tja...

"Ben blij dat mijn contract in juli eindigd en lekker de uitkering in ga en dan idd genoeg vrije tijd "

Dit zegt genoeg over FransMan.

Lekker de uitkering in en "idd" genoeg vrije tijd.

Yeah, right.

Sally MacLennane

Sally MacLennane

03-05-2017 om 22:13

Ik ben er geloof ik weer ingestonken.

Trollenvoedertijd.

Ziek dit

En maar zieken. Sommige mensen blijven toch altijd emotioneel onrijp blijkbaar. Dat lijkt me echt geen prettig nahuwelijk en voor de kinderen een hoop gedoe als het op deze manier gaat tussen ouders. Dat geeft vast nog jarenlang 'plezier' van zogenaamde spitsvondigheden op kosten van een ander. Alsof je daar je kinderen een plezier mee doet.
En hoe denk je dat hun moeder dan weer met jou omgaat? Het is vragen om jaren van energieslurperij. Bah.

omgaan met hun moeder ?

We hebben verder goed contact hoor, mijn kinderen zie ik momenteel te weinig en idd ik betaal de helft van mijn salaris tot juli en dan is de indicatie bedrag 25 euro per kind en geen partneralimentatie mais ca fais du bien.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

03-05-2017 om 22:40

1200 euro minder?

Dat kan toch niet?
Wat voor utkering ga jij dan wel niet krijgen Fransman?
Kun je die huur van 750 euro dan wel ophoesten?

nu nog wel

Nu nog wel tot juli 2017

nog iets

Vanaf juli kom ik in aanmerking voor een sociale huurwoning

Priem

Priem

03-05-2017 om 23:00

Tja

Wel sneu dit, van sommige mannen hadden ze eunuchjes moeten maken voor ze kinderen kregen.
Een kennis van mij met het vaderlijk vermogen van een rotte aardbei zorgde dat hij werkloos werd en liet zich vervolgens uit de ouderlijke macht ontzetten.
Misschien maar beter in sommige gevallen.
Ideetje? Ben je er helemaal vanaf.

n importe Quoi!!

Wat een achterlijk voorstel zeg !! Je kan het blijkbaar niet hebben dat ik straks veel minder aan alimentatie ga betalen en trouwens buiten mijn schuld einde contract c est le systeem non ?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.