Home » Forum » Dieetpillen

Dieetpillen

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kgs
Dieetpillen

Ik ben al een tijdje aan het lijnen maar het lukt me niet de laatste kilo's eraf te krijgen. Nu lees ik weleens over dieetpillen, maar ben hier huiverig voor. Wat zijn de bijwerkingen en werkt het wel echt? Heeft hier iemand zelf ervaring mee, en zo ja: wat zijn aanraders/afraders?

guera
nee

Niet doen. Is echt slecht voor je of hoogstens vocht afdrijvend en dan zijn het alsnog niet de kilos die je weg wil hebben. Het kan zorgen voor een verstoring in je hele lijf en dan krijg je een jojo effect. Ik zou als ik jou was eventueel naar een dietiste gaan of onder begeleiding op de sportschool sporten. ? Dan krijg je een leefstijl met gezond eetpatroon waar je de rest van je leven plezier van hebt.
Overigens heb ik ook dat een bepaalds gewicht zonder uithongering niet haalbaar is. Dat is toch een beetje een soort stabiel gewicht voor mij waar ik altijd op blijf hangen ook al is het 5 kilo meer dan ik zou willen. Of is het bij jou echt nog veel te veel?
Die laatste 5 kilo moet je je wellicht bij neerleggen en wie weet is dit dan een passend gewicht voor je?

Temet
Kgs

Voor zover ik weet zijn er twee soorten dieetpillen. De ene soort werkt niet. De andere soort werkt wel, en die hebben dan ook bijwerkingen (zoals ik ooit eens hoorde van een arts: elk medicijn dat werkt, heeft ook bijwerkingen).Er waren bijvoorbeeld middelen op de markt die inderdaad het systeem opjoegen waardoor je meer vet verbrandde, maar die helaas ook zeer ernstige nierschade konden veroorzaken (die met efedra geloof ik).

Als er echt middelen zouden zijn die goed zouden werken zonder serieuze bijwerkingen, denk je dan niet dat half Nederland die dingen al zou slikken? En dat je er dan dus wel al van gehoord zou hebben?

Helaas, pindakaas. Nou ja, geen pindakaas natuurlijk, dat zit bomvol calorieën Helaas sandwichspread dan maar ...

Groeten,

Temet

Bulletje Bliep
en focus

vooral niet te veel op de hoeveelheid energie die je binnenkrijgt, maar voer de energie die besteedt lekker op!
Ga lekker bewegen. Je hoeft niet eens echt te gaan sporten, als je maar regelmatig beweegt en in het dagelijks leven bewuster aanpakt. De fiets i.p.v. de auto, lopen met de kinderen badmintonnen, balgooien, zwemmen... het mooie weer komt eraan dus!

skik
Helaas

Als er dieetpillen zouden zijn die goed zouden werken en geen of slechts milde bijwerkingen hadden, dan had je er niet op OOL om hoeven vragen want dan had het wel breeduit in de krant gestaan omdat de uitvinder daarvan een Nobelprijs had gewonnen.

skik

Ely
Bewezen dieetpillen die werken

Heb ik weleens gelezen, zijn de duurste (wat jij er voor over hebt) met zo min mogelijk ingrediënten (want dan geen bijwerkingen), omdat je dan onbewust minder gaat eten omdat je het anders weggegooid geld vind van je dure pillen ;)))
Dus ....

Anna
Verdiep jezelf

Hoi, ik heb zelf wel wat ervaringen met dieetpillen. Die heb ik vooral als een afval boost tijdens het sporten gebruikt.
Naar mijn idee zijn er erg veel verschillende dieetpillen op de markt, waaronder veel troep. Zelf heb ik vroeger veel reviews gelezen via Engelstalige websites, maar momenteel vind ik www.dieetpillenvergelijker.nl interessant. Naar mijn idee geven ze zeer uitgebreide reviews.

Succes