Home » Forum » 125 jaar getrouwd hoeveel geld

12,5 jaar getrouwd hoeveel geld?

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Katja
12,5 jaar getrouwd hoeveel geld?

hoi hoi

mijn zus was 12,5 jaar getrouwd nu gaan we gezellig uit eten, maar ik vraag mij af hoeveel geld je dan eigenlijk geeft ??
ik dacht aan iets van € 30,- euro of is dat te weinig ??

ik weet het echt niet

wat zouden jullie doen ??

groet Katja

tonny
Doe wat je hart je ingeeft

Voor de een is 30 euro veel, voor de ander is het bescheiden.

Je moet niet afwegen wat jouw aanwezigheid op het etentje kost, daar gaat het niet om! Het gaat om een attentie voor het jubilerende paar.

Er zijn over het geef-gedrag al heel wat draadjes geweest, kijk maar eens in het archief.

moppeke
Geld geven

Ik ben er nooit zo'n voorstander van. De gever bepaalt het budget maar wat de verwachtingen zijn dat is een ander verhaal :-)

Maar ik vind 30 euro een heel mooi bedrag hoor. Om het geldbedrag nog wat extra cachet te geven kun je het ludiek inpakken, geldboompje, of in een ballon.

Ise
Geld?

Vraagt ze ook expliciet geld of heeft ze het in het midden gelaten. Ik vind het zelf altijd leuk om iets van bonnen te krijgen (of te geven). Een tijdschriftabonnement wat voor beide leuk is, bioscoopbonnen en het aanbod dat jij dan op de kinderen past of ze bij je laat logeren.....
Bij geld vind ik ook dat het niet moet afhangen van de inhoud van het feestje, maar wat je hart je ingeeft en wat je kan missen uiteraard. Ook leuk is om in kleingeld een leuke tekst te maken en die op een poster te plakken met daaromheen allemaal oude foto's van het stel.

Onderwerp gesloten