Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Ditta

Ditta

16-02-2010 om 23:42

Aardappelkroketten maken

Ik heb vandaag extra veel aardappelpuree gemaakt. Ik wil morgen van het restant aardappelkroketten maken. Ik heb dat één keer eerder gedaan en toen zijn ze volkomen mislukt. Ze liepen leeg en mijn olie was in vijf minuten een vieze troep. De overgebleven gefrituurde omhulseltjes waren wel lekker trouwens
Maar goed, ik wil dat ze morgen wel lukken. Wie heeft er tips of een perfect recept?

Ditta

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Petr@

Petr@

17-02-2010 om 00:05

Mijn recept

Ik heb ook één keer kroketjes gemaakt (van gorgonzola) en dit stond er in mijn recept:
`Maak kleine balletjes van de ragout en haal ze door de bloem, eiwit en de paneermeel. Daarna nogmaals door eiwit en paneermeel. Vries evt. de balletjes kort aan en frituur de balletjes kort.`

Ditta

Ditta

17-02-2010 om 22:56

Gelukt!

Wat een vies prutswerk Maar ze zijn niet ontploft en niet leeggelopen. En ze smaakten prima! Volgens mij had ik ze vorige keer alleen maar door paneermeel gehaald. Nu dus bloem, ei, paneer, ei, paneer. En een paar uur koelkast.

Thanx!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.