Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Een supermooie bh maar wat ..

.. draag ik erover. Heb een hele mooie bh van Marlies Dekker gekocht, met mooie gekleurde bandjes en zo. Echt zo'n bh die gezien mag worden. Maar, ik kan natuurlijk niet zó op straat gaan.
Dus als er nog meer dragers van Marlies Dekker hier op 't forum zijn, ik ben reuze benieuwd wat jullie erover heen dragen


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wat wil je ermee bereiken

daar zou ik het maar van af laten hangen

Chiquita

Chiquita

27-09-2009 om 18:30 Topicstarter

zoals de verkoopster al zei: je moet 'm (de bh) wel durven laten zien.

Aantal dames hier in de straat

Hoi,

Een paar buurvrouwen zijn ook into Marlies. Ik wacht nog even tot ik mijn wensmaat weer heb bereikt.. Maar goed, zij dragen het inderdaad zo dat je het kunt zien. Als de bh tot je nek komt is dat niet zo'n probleem, maar jij hebt kennelijk een ander model.

Dan wordt het gewoon een jurk, blouse of topje waar voor of achter flink wat huid te zien is. Eigenlijk al die dingen waarvan je normaalgesproken baalt omdat blijkt dat er altijd een hempje onder aan moet.

Gewoon uitproberen dus, er kan niet zoveel mis gaan!

Koltrui ? - mening leerlingen

Grappig item op tv gezien over goed en slecht gekleedde docenten. Leerlingen vonden een zichtbare Marlies Dekkers bh bij docentes vreselijk.
Dus in de buurt van middelbare scholen kan er het best een koltrui over

Petra Kappers

Petra Kappers

27-09-2009 om 20:22

Zooo onorigineel

Ik zou hem lekker dragen zonder dat mensen hem zien (ze schijnen fijn te zitten; ik vind van niet). En trek hem aan als je uit de kleren moet (sportschool, sauna , ....). Heel wat geraffineerder dan een afgewassen huidskleur triumph.

Jak

ben ik nou de enige die die dingen vreselijk ordinair vindt?? Ordinair onder een gewoon shirtje of blouse, in de sportschool werkelijk overal zie je ze voorbij komen... Ik zou het nooit dragen al kreeg ik hem kado.

En waarom: Het doet me denken aan van die pabo-bh's die je in van die huis-aan-huisblaadjes ziet.

Jak

ik heb er ook niets mee persoonlijk dan, ik vind ze niet ordinair overigens ! Maar het is niet mijn smaak qua lingerie, ik ben meer van de La Perla's en Marie-jo.

Ik vind rood kant ordinair.

Ik ben wel heel erg onder de indruk wat Marlies Dekkers allemaal bereikt heeft, hoe ze zich uit de omgeving waarin ze is opgegroeid tot zo'n wereldberoemde ontwerperster en goede zakenvrouw heeft ontwikkeld. Echt geweldig, ze zou een keer bij zomergasten moeten komen.

Massi Nissa

Massi Nissa

27-09-2009 om 21:07

Oy oy oy

Ordinair? Ik vind ze wel mooi, mits de draagster zo slank is dat al die spaghettibandjes niet in lagen vet wegzinken (zie ik regelmatig, brrr). Zichtbaar ondergoed IS niet mooi, maar ik ben er als docent inmiddels bijna immuun voor geworden. Die leerlingen moeten nodig mopperen, bij wie hangt elke spijkerbroek op de knieen om toch vooral elke centimeter van je Bjorn-Borg-boxer aan de wereld te tonen? En wie komt er rustig midden in de winter in een soort lingeriesetje met minirok op school, om de vervolgens de rest van de dag te klagen over de temperatuur in het lokaal? Juist, niet de docenten. Hahaha, ik zit hier enorm te grinniken, leerlingen die klagen over zichtbaar ondergoed... o het moet niet gekker worden.
Groetjes
Massi

Nou....

...niet zo moeilijk toch? Ik heb zelf heb ze alleen in het zwart. De meest simpele vorm met een extra zwart dun bandje en ik heb er ook eentje met twee ziverkleurige driehoekjes en die piepen leuk onder een zwart longsleefje uit. Vestje er over heen. Staat leuk! Die wat simpeler die draag ik zomers vaak als het warm is onder een mooi zwart MD hemdje met een kruis op de rug. Staat zeker niet ordinair maar juist mooi. Aan de andere kant draag ik het de laatste tijd niet vaak meer want na alle Sapphs-namaakjes, loopt "iedereen" er bijna in.

Nou kijk izar

ik zie die marlies dekkers namaak net zoals de gamma-boedha's. Je ziet meteen wat echt en nep is maar toch wil je het dan niet meer omdat iedereen er in loopt, dan is het zo'n plat trend dingetje geworden.

ik hou niet van trend dingetjes die wijd verspreid zijn.

(verder is het dus niet mijn smaak)

Trouwens

die namaak is zo'n killer voor de omzet van een ontwerper. Echt vreselijk hoeveel goeds er dood gemaakt wordt door de jatters. Hopelijk is voor marlies Dekkers de hype snel voorbij en kan zij weer verder exclusieve dingen maken om de tijd uit te zingen.

Borsten volgens trinny en susannah

Als je kleine borsten hebt, kun je het beste hooggesloten kledingstukken dragen, bijv. haltertops en coltruien. Maar ook van die ballet wikkeltopjes zijn goed. Zijn ze aan de grote kant, dan moet je van T&S ze zo tentoonstellen dat het duidelijk is dat ze met z'n tweeen zijn. Dat bereik je het best met diepe ronde halzen en v-halzen. Met (mouwloze) coltruitjes lijkt het alsof je je borsten met een fietspomp hebt opgepompt.

Oh ja ....

met grote borsten is het mooi als je tops draagt die onder de borsten ingesnoerd zijn, anders lijkt het net of je zwanger bent. Je ziet er dan ook slanker uit.

Precies

Voorheen had je inderdaad (voor je gevoel) iets exclusiefs aan. Die extra bandjes en lijnen, dat was Marlies Dekkers en geen namaak van Sapph. En ja, ik ben er meestal wel weer klaar mee, als je het op iedere hoek van de straat tegenkomt.

Praia

Praia: Nee, ik ga liever naar de Bijenkorf

En laat ik daar nou net mijn MD behaatjes gekocht hebben! Kijk, wat iemand ordinair vindt, ligt natuurlijk puur aan smaak. Een ieder die mij kent (of gezien heeft zal beamen dat ik nou niet bepaald het type "ordinair" ben (en ik zeg niet gauw iets van mezelf). Je hebt van Marlies Dekkers soorten BH's waar ik ook niet dood in gevonden wil worden omdat ze wat mij betreft echt over "the top" zijn en bijna niet draagbaar. Ik denk bij ordinair inderdaad aan rood kant, donsjes aan de lingerie, dat soort dingen.

Rafelkap

Rafelkap

28-09-2009 om 10:32

Md -o.t. verder-

Ik heb ze wel eens gepast maar snapte niet hoe al die bandjes moesten. Dat leek me veel te veel tijd kosten. Sommigen MD zijn wel mooi, maar ik zou ook niet in iets willen lopen van: kijk mij eens een mooie bh aan hebben.

Tijgeroog

Tijgeroog

28-09-2009 om 10:58

Mode-nitwit

Heeft iemand misschien een link naar het type bh dat jullie bedoelen? Ik heb Marlies Dekkers natuurlijk wel gevonden, maar snap nog helemaal niet welk model jullie nou zonder trui willen dragen... En na een paar jaar zwangerschaps- en bvbh's ben ik wel aan wat nieuws toe...

Jade

Jade

28-09-2009 om 11:46

Nah...

...ze vraagt wat ze over haar bh kan dragen en dan krijg je reacties als "die bh´s zijn ordinair", "ze zijn jak" of weet ik veel wat. Daar vraagt ze toch niet om?? Zo....dat wou ik even gezegd hebben

Chiquita, ik draag een bh van Sapph (en degenen die ze ordinair vindt: loop maar door en ik draag ze onder een strak shirtje. Ik hoef ze niet te laten zien vind ik. Wel is het zo dat het heel mooi kan lijken onder een hemdje i.v.m. de bandjes, maar ik vind het wat te koud buiten voor een hemdje

Chiquita

Chiquita

28-09-2009 om 11:57 Topicstarter

Thanks

@ Jade: ik zat ook al met verbazing en met een glimlach al die reacties te lezen waarom ik niet had gevraagd.
Gelukkig woon ik in een land waar ik nog steeds, gezien de temperatuur topjes kan dragen én waar een bandje (of meerdere) van de bh gezien mogen worden

@ nitwit: 't was niet m'n bedoeling om de bh helemaal zonder trui te dragen hoor! (ook 2 kindjes en qua buik niet meer helemaal strak, maar al zeg ikk 't zelf; nog mooie borsten, zeker in een mooi model)

@ rafelkap: al die bandjes is idd een gepuzzel, ik sluit eerst de bh en dan trek ik hem aan; zo heeft de lingerieverkoopster deze ook 'voorgedaan'.

@ anderen vwb ordinair: die bh's zullen er best zijn, die ik heb is zwart met vele dunne gekleurde bandjes, niks ordi. Rood kan mooi zijn, maar flosjes en veertjes lijkt me ook niks

Hm nu maak je me nieuwsgierig

Welke meeting was dat? Almere of Houten? )

Ha ha

"ik zou ook niet in iets willen lopen van: kijk mij eens een mooie bh aan hebben"
Volgens mij word het grootste deel toch verkocht onder het mom van dat het mooi moet zijn...en daar is toch niks mis mee. Ik vind het idd mooier om een mooie bh te laten zien als die onderbroeken die overal boven uit moeten komen. Maar laat ieder aantrekken waar men zich prettig invoelt.

Praia (ot)

Tja, niet dat die wetenschap me nu een stap dichter bij de 'onthulling' brengt. Al die nickwisselingen ook

Starry Night

Starry Night

28-09-2009 om 18:10

De openingsposting...

.. vertelt in een notendop waarom ik louter in Sloggi-ondergoed loop.

Jade

Jade

28-09-2009 om 18:41

Hoezo starry night?

Ik ben nu wel benieuwd waarom jij dan in Sloggi ondergoed loopt.

Jade

Jade

28-09-2009 om 18:44

Chiquita,

ik vind dat altijd leuk lijken, mooie bh-bandjes, die onder een hemdje vandaan piepen

Rood kan inderdaad mooi zijn, ik heb een rode Sapph-setje. Het leuke vind ik dat de binnenkant zwart is en de bandjes ook en mijn zwarte setje is rood aan de binnenkant. Tja, dat zie je natuurlijk niet als je ´m aanhebt, maar het ´weten´ is al leuk

Mover

Mover

28-09-2009 om 19:06

Ik draag md omdat

ik het heerlijk vind zitten en gewoon mooi vind. Okee niet de rode varianten met veren. De Sapph varianten vind ik te bont maar eerlijk gezegd heb ik ze nog niet gepast.
Als ik mooi ondergoed draag voel ik me gewoon zelfverzekerder dan in mijn sloggie, en dat straal ik dan (voor mijn gevoel) echt uit, ook al zie jij niet wat ik aan heb. En voor een Simone Perele en MD kan ik mijn man ook op pad sturen, ook handig. Die passen altijd!

Starry Night

Starry Night

28-09-2009 om 20:57

Omdat...

... er toch altijd kleren overheen zitten. Dus ga ik voor comfort. Die beruchte 'Bridget Jones'-scène is mij op het lijf geschreven

??? wat draag ik erover?

huh? 'Wat draag ik erover?'

Ik zal wel weer iets cruciaals gemist hebben op stijladvies, maar ik vraag me hooguit af welke BH of onderbroek ik ONDER een bepaald kledingstuk kies, niet wat ik OVER mijn bh aandoe.

Ingrid (en dat afvragen doe ik slechts in het geval van witte broeken of bloesjes, danwel bijzondere decolletees of zo. Normaliter gaat het ook gedachtenloos prima)

Bastet

Bastet

29-09-2009 om 10:39

Ach cobi

Bij V&D hangen nu Sapph-bh's,zilver met zwart,is dat misschien wat?Volgens mijn zoon (12) lijken ze in grote maten op steelpannetjes,maar ach,hij is pas 12..
Bastet

Snik, bastet

En ik vond jouw 12-jarige juist nog zo aardig, toen eerst...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.