Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Linda99

Linda99

04-12-2008 om 20:23

Gehaktrol in de oven

Vandaag een Mexicaanse gehaktrol bij de slager gekocht. Dat is in feite een grote wrap met daarin (rauw) gehakt met een klein beetje groente. Ik ben alleen vergeten te vragen hoe lang het in de oven moet. Op het net kan ik niks zinvols vinden. Iemand een idee?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
bibi63

bibi63

04-12-2008 om 21:42

Het moet in ieder geval gaar worden (dat gehakt), maar ook niet verbranden (de wrap). Ik zou dus kiezen voor langzaam garen. Ik weet niet of je een hete luchtoven hebt (dan moet je altijd ca. 20 procent lager instellen), maar ik zou kiezen voor (gewone oven) 160 graden en dan en dan zo lang mogelijk (ca. 40 minuten).
Groetjes
Bibi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.