Het forum van Ouders.nl is een online community waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Het forum is er voor ouders met vragen over opvoeding, ouderschap, ontwikkeling, gezondheid, school en alle andere dingen die je als ouder tegenkomt in het leven.
15-12-2008 om 13:51
Met kerst verzorg ik de lunch. Ik wil een hartige taart maken, het liefst van te voren. Ik heb een recept voor een taart die lauwwarm geserveerd moet worden. Kan ik de taart grotendeels thuis bakken en dan vlak voor de lunch nog even afbakken? Of brandt het filodeeg dan aan?
Ik hoor graag jullie ervaringen!
Saskia
15-12-2008 om 16:11
Gewoon opwarmen
Je hoeft 'm toch niet maar half te bakken? Ik zou 'm gewoon helemaal bakken en dan in een niet enorm hete oven oppiepen. Weet je tenminste ook zeker dat het gaar is.
Groeten,
Temet
15-12-2008 om 16:12
Bakken en opwarmen
gewoon helemaal bakken en dan in een lauwwarme oven opwaren bij ongeveer 125 graden. Gaat prima. Gister nog gedaan.
15-12-2008 om 21:13
Slim he
om dat er nou net niet in te zetten
Ik zet 'm er in als ik de oven aanzet, en als die op temperatuur is, nog een kwartiertje / 20 minuten. Dan is ie gewoon heet zoals je 'm zou eten bij een maaltijd.
Met een minuut of 10 moet ie dan wel lauw zijn.