Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

judiths mama

judiths mama

15-12-2008 om 13:51

Hartige taart later afbakken

Met kerst verzorg ik de lunch. Ik wil een hartige taart maken, het liefst van te voren. Ik heb een recept voor een taart die lauwwarm geserveerd moet worden. Kan ik de taart grotendeels thuis bakken en dan vlak voor de lunch nog even afbakken? Of brandt het filodeeg dan aan?

Ik hoor graag jullie ervaringen!

Saskia

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Gewoon opwarmen

Je hoeft 'm toch niet maar half te bakken? Ik zou 'm gewoon helemaal bakken en dan in een niet enorm hete oven oppiepen. Weet je tenminste ook zeker dat het gaar is.

Groeten,

Temet

amk

amk

15-12-2008 om 16:12

Bakken en opwarmen

gewoon helemaal bakken en dan in een lauwwarme oven opwaren bij ongeveer 125 graden. Gaat prima. Gister nog gedaan.

judiths mama

judiths mama

15-12-2008 om 19:54

Amk

Hoe lang laat je hem dan nog in de oven staan?

Saskia

amk

amk

15-12-2008 om 21:13

Slim he

om dat er nou net niet in te zetten

Ik zet 'm er in als ik de oven aanzet, en als die op temperatuur is, nog een kwartiertje / 20 minuten. Dan is ie gewoon heet zoals je 'm zou eten bij een maaltijd.

Met een minuut of 10 moet ie dan wel lauw zijn.

judiths mama

judiths mama

16-12-2008 om 10:08

Dank je!

Nu gaat het helemaal goed komen!

Groetjes, Saskia

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.