Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Violetta

Violetta

02-11-2015 om 14:57

Kleding 's avonds thuis op de bank

Ik verbaas me telkens weer als ik Miljoenjacht kijk en als Gerston (of gaston) 's avonds laat bij mensen aanbelt en deze nog in nette kleding, opgetut en al en met sieraden thuis op de bank zitten. Ze komen toch onverwacht?
Ik zit 's avonds altijd in een makkelijk zittend kloffie/huispak/joggingbroek o.i.d. en mijn man ook. Als er hier 's avonds laat iemand onverwacht aanbelt zien wij er echt niet uit. Zijn wij de enige?


Lusithania

Lusithania

02-11-2015 om 15:02

Nee

Aangezien ik thee geknoeid heb op mijn spijkerbroek, heb ik nu maar vast mijn fleecebroek aangetrokken (die lag nog in de badkamer).
Het staat heel elegant met pantykousjes en een mooi shirt, straks worden het sokken en een lekker vest. Dan ben ik beneden en daar is het minder warm.

Christel

Christel

02-11-2015 om 15:18

Een van de eerste dingen

die ik doe als ik thuiskom is m'n laarzen uit en m'n warme wintercrocs aan. Meestal trek ik na het eten ook nog een flubberbroek (met gat op kniehoogte) en een fleecevest aan.

Het ziet er niet uit, maar het is lekker warm en comfortabel. Als ze bij mij aanbellen (met veel geld mag het) zou ik wel de neiging hebben me even snel om te kleden.

Hortensia

Hortensia

02-11-2015 om 15:25

ik transformeer volledig

Als ik de deur uit ga doe ik iets nets aan.

Als ik de deur weer binnen kom weet ik niet hoe snel ik in mijn Zeeman huispak moet schieten, sloffen aan (de oudste zitten het lekkerst), mijn haar verstopt in een brede haarband...

Héérlijk!

In de zomer vaak een hemdje, maar ik heb dan wel een wat wijder shirt om aan te schieten als er onverwacht iemand voor de deur staat, want dat is echt stuitend

Pirata

Pirata

02-11-2015 om 15:26

pyjama

Mij zouden ze in pyjama treffen. Met een groot fleecevest erover. Prima hoor, als ik zo op tv kom.
Ik ben dan toch rijk en excentriek. ☺

Christel

Christel

02-11-2015 om 15:30

Tja Pirata

als je het zo bekijkt kan ik eigenlijk ook wel blijven zitten. Het is lelijk wat ik aanheb, maar schoon en niet stuitend zoals Hortensia's hemdje Ik krijg daar beelden bij Hortensia, leg eens uit.

vlinder72

vlinder72

02-11-2015 om 15:31

geen huispak

Ik hou meestal mijn kleding aan maar mijn schoenen schop ik wel direct uit om die te vervangen door nep lage uggs. Alleen als ik rok aan heb dan vervang ik die voor een spijkerbroek. Tenminste tot een uur of negen. Dan doe ik mijn pyjama (net zo lelijk als een huispak) aan en daarna maar hopen dat er niemand aanbelt.

Maar over dat soort programma's. Ik geloof er dus helemaal niets van dat mensen van niets weten.

Dees

Dees

02-11-2015 om 15:39

euhm tja

Zo na het eten gaan man en ik om de beurt douchen de een neemt het kleine mannetje mee en de ander komt de kleine man afdrogen en legt hem in bed. Daarna mag de ander douchen.

Na het douchen trekt manlief lekker een joggingbroek met shirt aan (en in de zomer komt hij met niets aan beneden), en ik trek lekker een pyjamabroek met shirtje aan en daarover vaak een vest.

Maar zodra we herrie horen kijken we uit het raam zien we daar de filmcrew van de postcodeloterij zich klaar maken dan storm ik naar boven en gaat mijn gezicht in de plamuur en zoek ik mijn mooiste zomerjurkje uit.....NOT

Hanne.

Hanne.

02-11-2015 om 15:39

ehm

Ik doe mijn kleding 's morgens aan en 's avonds als ik naar bed ga weer uit. Tussendoor kleed ik me eigenlijk nooit om. Tenzij ik ga sporten of iets ga doen waarbij er een groot risico is dat mijn kleding vies wordt.

Dus als ik 's morgens met een nette jurk naar mijn werk ben gegaan zal ik die om 9 uur 's avonds nog aan hebben. Alleen de schoenen zijn uit. Dat dan weer wel.

Jesse_1

Jesse_1

02-11-2015 om 15:42

Gewone kleding

Wij houden gewoon onze dagelijkse kleding aan. Man trekt wel een sweater/trui aan als hij overdag een overhemd aan heeft gehad.
Alleen geen schoenen aan (iets van badslippers aan de voeten) en er zouden fleecedekens op de bank liggen. O, en kans dat de aanrecht nog niet is opgeruimd.

Pirata

Pirata

02-11-2015 om 16:01

oei, aanrecht

Komen ze ook in huis filmen, nee toch?! Moeten we dat ook al op orde houden terwijl we avond in, avond uit in onze zondagse kleren wachten op die cameraploeg.... er komt nogal wat bij kijken als je meedoet met zo'n loterij

Tijgeroog

Tijgeroog

02-11-2015 om 16:06

Gewone kleding

Wij hebben 's avonds ook nog gewone kleding aan. Maar we dragen wel allebei overdag al kleding die prettig zit en hebben ook geen werk waar je erg vies van wordt.

MamavanSenH

MamavanSenH

02-11-2015 om 16:07

Alleen

als ik me niet goed voelde én de hele dag nergens naartoe hoefde kun je mij 's avonds met wallen, haar door de war en in pyjama op de bank aantreffen. Of wanneer ik een keer heb besloten vroeg te gaan douchen. Maar verder heb ik echt geen zin om me om te gaan kleden als ik thuis kom. Zoveel gedoe. Dus ik zit inderdaad gewoon 's avonds precies zo op de bank als hoe ik er de hele dag bij heb gelopen. In de meeste gevallen is dat dus gewoon in nette kleding, met mijn haar goed en make up op.

Pug

Pug

02-11-2015 om 16:09

gewoon spijkerbroek

Dus ik hoef me dus niet om te kleden. Ik ga redelijk vroeg naar bed dus ik ben wel vroeg in pyjama, maar pas een uurtje voor ik naar bed ga of zo. En dat is een energieding, geen nietlekkerekledingding.

vlinder72

vlinder72

02-11-2015 om 16:10

Ja. Pirata

Als je meedoet aan de postcode loterij dan moet je iedere avond picobello thuis paraat zitten. Je weet namelijk maar nooit of ze een keer langskomen. Dat staat in de Algemene Voorwaarden en daar ben je zelf akkoord mee gegaan.

omkleden

Ik kleed mij ook maar 2 keer per dag om: 's ochtends als ik uit bed kom en 's avonds als ik naar bed ga. Dus ik loop er gewoon de hele dag even shabby bij

Behalve als ik ga klussen. Althans... eerlijk gezegd heb ik al heel wat kleding vernacheld door te denken dat ik best even iets kan verven zonder op mijn goeie broek te knoeien…

Ik kleed me ook meestal niet om hoor

Tenzij ik een vergadering of feest heb gehad en in jurk met hakken loop, jurk + panty is geen handige combi met jonge speelse hond namelijk, en die hakken hou ik niet zo lang vol om op te lopen. Bovendien vind ik het wat zonde van mijn mooie kleren. Die gaan dus wel uit als ik thuis kom en worden dan ingeruild voor spijkerbroek met gymschoenen. En anders blijf ik zoals ik ben. Naar kantoor meestal netjes/sportief, thuis comfortabel met spijkerbroek en makkelijke schoenen.
Man trekt na kantoor meestal zijn joggingbroek (maar dan wel een nette zwarte) en crocs aan.

's Ochtends is wat anders. Ik ga meestal in nachthemd met daaroverheen joggingbroek en sweatvest naar beneden voor het eerste rondje met de hond. Als ik eraan denk haal ik eerst een borstel door mijn haar, maar ik ben blij dat het tegenwoordig nog donker is als ik naar buiten ga .

Oh, maar bij ons maakt het niet uit

want wij doen helemaal niet mee met de postcodeloterij! Wat een rust!

neteret mut

neteret mut

02-11-2015 om 16:28

geen huispak

in huis. Draag vanaf opstaan tot weer naar bed gaan mijn gewone kleren en net als bij sommige anderen worden die alleen vervangen door iets anders als het nodig is (dus speciale verf/ kluskleding of speciale uitgaankleding). In huis loop ik of op blote voeten of op sokken, ook als ik de voordeur moet opendoen. In nachtpon (draag geen pyjama net als ik geen broeken draag) loop ik alleen 's ochtends vroeg voor de kinderen naar school zijn of als ik ziek ben (en dan open ik geen voordeur)

Jaina

Jaina

02-11-2015 om 16:38

Hangt er van af

Als ik naar mijn werk ben geweest dan kleed ik me wel om. Dan draag ik meestal een joggingbroek en shirt met eventueel nog een vest er over. Of in de zomer soms een rok. Naar mijn werk zie ik er redelijk netjes uit. En thuis vind ik het dan niet meer lekker zitten. Panties en zo.
In het weekend draag ik vaak een spijkerbroek of een makkelijke jurk en dan kleed ik me 's avonds niet om.

Hortensia

Hortensia

02-11-2015 om 17:40

Hemdje

Niks schokkends, maar probeer maar eens het beeld op te roepen van een hemd of top zonder mouwen en de armen van een vijftigplusser die geen kip-, maar struisvogelfiletjes heeft

Hortensia

Hortensia

02-11-2015 om 17:44

Wat Engeltje zegt

Zonde van de mooie kleding speelt bij mij ook wel. Toen ik nog in de kleine kinderen zat heb ik heel wat kleding bedorven met o.a. kotsjes en vieze handjes van die kindertjes

Ik realiseer me opeens dat het sinds dan is dat ik me thuis anders kleed dan wanneer ik de deur uitga of visite verwacht. De kindertjes kotsen en kleven allang niet meer (nou ja, in ieder geval niet op mijn kleren ) maar de gewoonte is gebleven.

oeps

Zelf kleed ik me gewoonlijk niet om omdat ik er overdag al redelijk makkelijk bijloop. Zo niet, dan schiet ik inderdaad 's avonds een spijkerbroek aan. Geen huispak hier.

Nu speel ik niet in de postcodeloterij, maar partner wel. En die kleedt zich inderdaad om, overigens van zijn gewone niet al te geweldige kleren naar nog slordiger kleren, vaak een soort huisbroek en een shirt waar soms de gaten in zitten. Als Gaston of hoe heet die figuur ooit eens aanbelt dan stuur ik wel een van de kinderen vooruit, dochter is nog van de leeftijd dat ze er in alles schattig uitziet, kan partner ondertussen snel iets minder beroerds aantrekken, en verstop ik me wel in de wc.

Maar goed, tot nu toe zijn we niet verder gekomen dan een blik stroopwafels of een beker Ben en Jerry's ijs ...

Groeten,

Temet

klara

klara

02-11-2015 om 18:09

gezellig

bij jullie, Dees!

Christel

Christel

02-11-2015 om 18:28

Haha hortensia

Ik heb het beeld. Ik ben gezegend met een hele kippenfàrm, mij zie je niet in hemdjes dus.

Christel

Christel

02-11-2015 om 18:30

Temet

Zelfde postcode? IJs, stroopwafels en een keer een bosje bloemen. Maar stel dat je nu stopt....

Katniss

Katniss

02-11-2015 om 18:32

Panty's en stofdoekkleding

Als ik mijn donkerblauwe hevig stof aantrekkende broek aan heb doe ik die direct uit na thuiskomst. Anders zit hij binnen no time vol met kattenharen. Ook een jurk met panty gaat direct uit om hem heel te houden. 's avonds op de bank dus bijna altijd in spijkerbroek, maar mijn hoofd ziet er nog wel toonbaar uit (hooguit de mascara in de groeven onder mijn ogen).
Ik ben trouwens een keer bij de opname van Miljoenenjacht geweest. Die is op woensdagmiddag, en tijdens de opname doen ze dus met zijn allen alsof Winston op dat moment ook echt op pad gaat
Zelf speel ik overigens niet mee, geen behoefte aan en nee ik vind het ook niet erg als mijn hele straat miljonair zou worden (zoals een van de vele telefonisch verkopers mij onlangs vroeg).

Juno

Juno

02-11-2015 om 18:40

Kleed me niet om

Ik kleed me niet om en al mijn kleding is casual/netjes. Vandaag een zwarte kokerrok, dikke zwarte panty, bloesje en wollen grijs vest. De bordeauxrode laarsjes heb ik nu wel uit. En ik was niet eens op mijn werk.
Als ik uit de sportschool kom heb ik een joggingbroek aan, verder altijd mijn gewone kleding.

alleen broek wissel ik

Ik heb een paar rechte "nette" zwarte soort joggingbroeken, speciaal 3 gekocht toen deze lang genoeg was ( das bij ons meestal niet ) en die doe ik dan aan ipv van mn (rekbare) spijkerbroek. Zit toch net lekkerder en toch wat netjes. Als ik gewerkt heb dan werkshirt vervangen door gewoon shirt met een vest wat ik die dag al aan had. En mn skecher slofschoenen aan die zijn wel erg maar zitten heerlijk warm hahha

bieb63

bieb63

02-11-2015 om 21:26

hier ook gewoon kleren hoor

maar ben sowieso nooit 'deftig' gekleed. Gewoon skinny broek/jeans met shirt, trui of blouse. Sneakers/laarzen doe ik wel altijd uit, maar loop dan gewoon op sokken of blote voeten (hou niet van warme voeten). Hooguit knoopje van broek los (maar die is zo weer vast als de bel zou gaan). Verder schmink ik me pas af als ik naar bed ga. Dus zie er 's avonds ook nog heel 'gewoon' uit..... Manlief ook.

Krullevaar

Krullevaar

02-11-2015 om 21:57

gewone kleren

Ik draag gewoon nette casual kleding naar mijn werk en die houd ik aan totdat ik ga slapen. Alleen als ik voor een afspraak hele nette kleding aan heb gehad, kleed ik me om als ik thuis kom. Maar dan trek ik een spijkerbroek aan en geen onesie.

Ik hoef me geen zorgen te maken want ik doe nooit mee aan loterijen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.