Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

ayla

ayla

17-10-2008 om 12:20

Lekkere shoarma?

Ik heb nog shoarma vlees in de vriezer liggen, wilde dat maken vanavond, hebben jullie toevallig nog wat lekkere variatiegerechten?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
amk

amk

17-10-2008 om 12:39

Andijvie salade met shoarma

extra paprika bakken. Andijvie heel fijn snijden en heel goed wassen.
Aardappelschijfjes lekker bakken in goede roomboter.
En dan over het geheel wat gembersiroop.

Mjam.

groet,
Angela

Meyke

Meyke

17-10-2008 om 15:39

Die eten wij ook

Hier het volledige recept. De andijviesalade lijkt even gek, maar is superlekker!

Ingrediënten:

3 eetl. boter of margarine
400 gr. shoarmavlees
2 zakjes aardappelgolfjes (a 450 gr.)
3 eetl. crème fraiche
zout
peper
1 rode paprika
1 zak panklare andijvie (400 gr.)
50 gr. gemalen oude kaas met komijn
4 eetl. gembersiroop

Bereiding:

In braadpan boter verhitten. Paprika wassen en in blokjes snijden. Vlees op hoog vuur al omscheppend in ca. 5 min. bruin bakken. Aardappelgolfjes en paprika erdoor scheppen. Met deksel op pan in ca. 10 min. zachtjes gaar laten worden. Creme fraiche erdoor roeren en ca. 2 min. laten meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Intussen in kom andijvie, kaas en gembersiroop door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Aardappel-vleesmengsel op salade scheppen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.