Home » Forum » Met een persoon geen kamer delen bij weekendje weg met cursus

met een persoon geen kamer delen bij weekendje weg met cursus,

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Fransien
met een persoon geen kamer delen bij weekendje weg met cursus,

Hallo, ik ga in de lente een lang weekend naar parijs met mijn cursusleden. Op zich heel leuk alleen..Ik had al met een vrouw afgesproken om een kamer te delen, het klikt prima ook al kennen we elkaar nog niet zo lang.
Nu blijkt er een vrouw over te zijn, dus die moet een 3 pers. kamer delen met iemand. En de 2 waar ze bij zou gaan, willen eigenlijk niet met haar op éen kamer..
Dus nu werden wij gevraagd om te delen. Maar..wij willen ook niet! Ik kan niet met haar overweg, wordt superhyper van die vrouw , spreekt slecht Nedelands dus we verstaan elkaar niet goed en het klikt ook totaal niet!
Dus ik wil dit eigenlijk helemaal niet, dat delen met haar.
Wat nu? Poot stijfhouden en de anderen het maar laten oplossen? Ik weet zelf niet of ik dan wel wil gaan.
Kortom, dilemma. Zij verwacht trouwens zelf dat ze op de kamer met de andere dames gaat, omdat ze daar altijd op cursus naast zit. Ze weet nog niet dat die dat ook niet zien zitten..Pfftt. Wat nu?

Fransien

Fransien
Nee, samen gezelliger

Ik zou best tegen 100,- meer betaling een 1pers. kamer kunnen nemen maar dat lijkt me weer niet zo gezellig.
Dus hoop dat het andere stel de dame op wil nemen!

Mare
Heel simpel fransien...

... het is niet jouw/jullie probleem, dus laat niet toe dat het op jouw bordje wordt gelegd!

Jij hebt al afspraken gemaakt met die andere vrouw om samen 1 kamer te delen. Punt. Je hoeft niet af te wachten wat het andere stel doet, laat zij het met die 3e mevrouw uitzoeken maar laat het vooral niet bij jullie komen!

Laat de organisatie vriendelijk maar heel beslist weten dat jullie al samen afspraken hebben gemaakt en dat die niet gewijzigd worden. En wens ze even vriendelijk maar vastbesloten veel succes bij het vinden van een oplosssing.

En verheug je lekker op je weekendje!

Fransien
Je hebt gelijk maar voel me

toch wel een beetje vervelend, cq schuldig daarover. Ik houd wel mijn poot stijf en vermoed nu dat ze op de kamer bij de anderen ingedeeld gaat worden..

Fransien

Onderwerp gesloten