Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

EZW67

EZW67

04-10-2008 om 16:30

Pokemon-tractatie

Mijn zoon wordt binnenkort 9. Hij wil 'iets' tracteren dat met zijn favorieten te maken heeft; Pokemon. Nu vond ik in een lokale winkel al Pokemon-lollies. Maar ik mis een beetje de inspiratie om daar om heen iets leuks te maken...
Wie kan me helpen aan (gemakkelijk uitvoerbare) ideeen?

groeten Emmy

toja

toja

05-10-2008 om 14:02

Pokebal

vorig jaar wilde zoon ook een pokemon-traktatie. Heb toen een halve piepschuim bal gekocht. Ene helft met wit crepe-papier, andere met rood. In het midden met zwart tape een lijn gemaakt en bovenop een wit rondje. Daar de lollies insteken en klaar. Zie ook hier http://www.vanharte.nl/kids_tr_pokemon_pret.htm Hier stond een voorbeeld op. Succes

Sites zat

Op dltk-kids kun je heel veel pokemons uitprinten, maar eh, word je ook bij een 9e verjaardag nog geacht aan het knutselen te slaan voor een verjaarstractatie? Ik dacht dat dat meer iets was voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en kleuterklassen?

Tip voor snelle pokebaltractatie:
aardbeienrolcake in plakken snijden in het midden een muntdropje.

Mamba

Mamba

06-10-2008 om 17:38

Moet het perse met die lolly's?

Je kan ook nog Diglet maken: neem een negerzoen, maak met een mesje een klein sneetje voor een neus. Stop er een rode smartie voor de helft in. Maak een papje van poedersuiker met een klein beetje water en maak met een kwastje twee kleine oogjes.
Of een pokebal: koop van die halfronde spekken, rode en witte. Aan elkaar plakken met poedersuikerpap, dropveter erlangs en klaar.
Was hier een groot succes :).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.