Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Mamasan

Mamasan

13-10-2008 om 10:49

Schelvislever

Ik heb van Albert een blikje schelvislever gekregen. Wat kun je daarmee (door de salade, op een toastje)? Is het lekker?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
liora

liora

13-10-2008 om 12:01

Op brood

Hoi Mamasan,

Ah oeh, een van mijn favorieten! Het beste vind ik op brood. Zeker niet door de salade want dan wordt het veel te overheersend. Bovendien is het heel zacht, dus je zou het dan overal in en aan krijgen.
Op brood is het echt super met een beetje peper en zout.

Ik heb het al heel lang niet meer gegeten omdat het vrij vet is en ik aan het afvallen ben, maar het water loopt me in de mond bij de gedachte alleen al.

Liora

Guinevere

Guinevere

13-10-2008 om 12:02

Brood

Op brood smeren met peper erbij. Het smaakt dan een beetje naar vissige leverpastei. Of het lekker is, dat mag je zelf uitmaken!

Guinevere

Guinevere

13-10-2008 om 12:03

Tegelijk liora

Haha, tegelijk en ook dezelfde tip...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.