Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

jessica 5

jessica 5

12-06-2012 om 00:36

Verhuiskaarten

Ik ben op zoek naar die gewone verhuiskaarten. Het liefst het nieuwe adres al in gevuld. Waar kan ik deze bestellen?. Bij post.nl kun je ze wel maken maar die zoek ik niet. Wie weet waar?

Marie

Marie

12-06-2012 om 09:27

Makelaar

Hoi,
Wij kregen die toen van onze verkoopmakelaar (ERA) met een foto van het nieuwe huis erop. Maar dat ging om een koophuis. Verder zou ik het zo gauw niet weten.
succes

krin

krin

12-06-2012 om 09:42

Hier misschien?

http://verhuiskaarten.kaartje2go.nl/category/voorbeelden-verhuiskaarten/
Dan kun je het zo simpel maken als je zelf wilt.

Verhuisberichten bij ptt-

Ze adverteren er niet mee, maar vziw verkoopt men op het postkantoor - o shit, afgeschaft, het postagentschap - verhuisberichten voor de prijs van een postzegel. Feitelijk een soort ansichtkaart. Moet je zelf het adres nog op schrijven, maar daar kan je natuurlijk een vel etiketjes voor printen.

Zo deden wij het bijna 3 jaar terug. Maar op de site van de Post zag ik die dingen niet, ik ging er voor naar het postkantoor (dat toen dus nog bestond...)

Groeten,

Temet

Zelf maken

Ik had zelf kaartjes gemaakt en die bij een kopieshop laten printen.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

jessica 5

jessica 5

16-06-2012 om 00:29

temet

Bij het postagentschap kun je ze inderdaad nog kopen in pakketjes van 10 stuks voor 5 euro, 50 euro cent per stuk dus. Etiketjes print ik wel uit. Wel raar dat je deze dus niet via de website bedrukt en wel kunt bestellen.

Jessica

Ze maken er denk ik te weinig winst op om het de moeite waard te maken ze te promoten. Wat dat betreft verbaast het me dat ze ├╝berhaupt nog verkocht worden... Maar ik denk dat de post liever ziet dat je zo'n kekke persoonlijke zelfontworpen verhuiskaart bestelt tegen een fors hogere prijs.

Groeten,

Temet

jessica 5

jessica 5

17-06-2012 om 00:22

Temet

""Maar ik denk dat de post liever ziet dat je zo\'n kekke persoonlijke zelfontworpen verhuiskaart bestelt tegen een fors hogere prijs.""
Ja dat denk ook dat dat de reden is. Nou mijn moeder die dus die kaarten nodig heeft zit daar ook niet op te wachten. Ik was al blij dat ik ze voor 50 euro cent per stuk kon kopen voor haar.

Tijgeroog

Tijgeroog

17-06-2012 om 21:45

Foto af laten drukken

Zelf laten drukken hoefde ook niet duur te zijn. Voor m'n schoonmoeder heb ik verhuiskaartjes in een fotobewerkingsprogramma gemaakt, plaatje met tekst. Dat hebben we af laten drukken bij de Hema, kost 20 cent per stuk, en een euro verwerkingskosten. Als je die in een envelop stopt ben je ook klaar. Dan vind ik die van het postkantoor dus nog best duur.
Maar fijns dat je geslaagd bent.

jessica 5

jessica 5

18-06-2012 om 00:10

Tijgeroog

Die kaarten bij het post agentschap voor 50 cent zit al een postzegel op. Dus ik denk dat ik goedkoper uit ben.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.