Huis, Tuin en Keuken
Katja
09-01-2009 om 15:45
Vervanger voor rabarber in ovenschotel?
Ik had een leuk recept van Jamie, maar daar moet verse rabarber in, je raadt het al, nergens te krijgen. Zou ik iets anders kunnen pakken en zo ja, wat dan?
Morgen (za) wil ik het maken!
Katja
Temet
09-01-2009 om 15:48
Wat voor ovenschotel?
Wat gaat er verder nog in die ovenschotel?
Overigens zou ik vooralsnog inzetten op goudreinetten. Ook fruit (Engelsen zien rabarber als fruit, Nederlanders geloof ik meer als groente), en ook zuur. En nu volop verkrijgbaar. Maar nogmaals, de vraag is wat er verder nog in die ovenschotel gaat.
Groeten,
Temet
Minet
09-01-2009 om 16:13
Rabarber
in pot is wel te krijgen toch? Of zou dat dan niet lukken?
Ik zou ook voor goudreinetten gaan als alternatief.
Groetjes, Minet
Katja
09-01-2009 om 17:39
Het is varkensfilet, gewikkeld in..
.. parmaham, met gevijzelde knof en kruiden en dan op een bedje van rabarber. Ik had zelf ook al aan appels gedacht, lekker zoet met zout. Maar moet ik dan per se goudreinetten nemen?
Katja
Minet
09-01-2009 om 18:03
Katja
Goudreinetten koken lekker zacht, als moes, andere appels kunnen natuurlijk ook, het is maar net was je zelf lekker vindt.
Groetjes, Minet
MargotL
09-01-2009 om 20:23
Tutti frutti
Misschien kan je ook tutti frutti nemen, of alleen gedroogde pruimen (zonder pit). Dat vind ik zelf altijd lekker bij varkensfilet.
Succes, Margot