Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Linda

Linda

27-08-2012 om 10:57

Wat nu weer doen op bonte avond?

Hoi, wij gaan elk jaar met de familie een weekend kamperen in een boerderij. Echt super leuk, doen dit al 20 jaar. We doen ook al 20 jaar een bonte avond en we hebben al van alles voorbij zien komen. Meestal doe ik samen iets met mijn 2 zussen, soms met hele gezin en soms alleen met 1 iemand van gezin. Ben nu op zoek naar iets voor mij en 2 zussen maar als iemand iets super leuks heeft voor meer of minder mensen hoor ik het ook graag! We zingen en acteren, durven eigenlijk alles wel! OOk heb ik 4 kids die wel wat willen doen( zonder of met ons), mijn fanatasie is helemaal op, wordt ook zo moeilijk na zoveel jaar! Ik hoop op leuke ideeën!
Bedeankt alvast,
Groetjes Linda

Linda

Linda

29-08-2012 om 09:55

Niemand? ;o(

Niemand een leuk ideetje? Of komt het echt doordat hij in verkeerde rubriek staat?
Groetjes Linda

krin

krin

29-08-2012 om 22:22

Sorry

Ik ben echt geen ervaringsdeskundige met bonte avonden. Mijn laatste is zo ongeveer dertig jaar geleden, en toen deed ik geloof ik alleen iets achter de schermen.
Met drie zussen denk ik (lekker makkelijk) aan de Pointer Sisters, Three Degrees of dat andere drietal.
Of een sketch van Toren-C, maar daar moet de familie maar net tegen kunnen.
Succes!

Linda

Linda

30-08-2012 om 10:48

Toren c

Mijn zussen doen samen inderdaad iets van toren C, de portiers, ik vond dat echt een ding voor zijn tweeën dus heb me terug getrokken. Wil nu iets alleen doen of iets met de kids...maar wat?
Bedankt in ieder geval voor je antwoord!
Groetjes Linda

krin

krin

30-08-2012 om 10:55

De Familiemonologen?

Gangnam style

Ken je dit: http://m.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&client=mv-google&v=9bZkp7q19f0
Gangnam style, melig liedje met melig dansje. Misschien is dat wat?

Of tussen kunst en kitsch

Vraag je familieleden een voorwerp mee te nemen, en verzin daar een leuk verhaal bij. Dat verzamelaars wel 2000 euro voor de plastic gieter van tante Truus over hebben. Of omgekeerd. Ook leuk om iemand te spelen die stiekem dacht iets heel kostbaars te hebben en wat dan niets waard is "Nee, geeft niets hoor, ik vind het gewoon mooi".
Nou succes ermee,

tonny

tonny

31-08-2012 om 10:22

Volkomen o.t.

wil ik even opmerken hoe bijzonder en leuk het is dat jullie, naast alle (schoon)familieperikelen die regelmatig de oranje pagina's vullen al zo lang met zoveel plezier dit kampeerweekend hebben. Met bonte avond.

Super hoor!

(helaas, geen spetterende suggesties)

Festen

Festen naspelen :)
Misschien de avojd ervoor hem samen kijken, anders snapt helemaal niemand het (en dan wordt het meet se jiskefet versie..)

Trappelzakboogie?

Ik snap even niet of je nu met meer of alleen wat doet?Wat ik/wij hebben gedaan op laatste bonte avond van kamp waar ik als begeleiding mee was (met medebegeleiders). De 'trappelzakboogie'. Oud laken, maak er gaten in voor ieders handen en ook voor ieders voeten, vlak onder de handen. Tussen de handen en voeten gaten maak je een soort babylijf (tekenen met stift, naaien oude lappen of oude babykleding,nou ja bedenk maar wat) boven het laken komen de hoofden. Jullie hoofden, je moet er dus uitzien als 'baby'. Koop grote spenen (carnavalswinkel) en zet een of ander mutsje op of maak met gel een grote krul bovenop je hoofd en erg rode wangen maken. Ga met z'n allen achter het laken op stoelen zitten. Laken ophangen, hoofden erachter alleen zichtbaar voor publiek. Steek op een gegeven moment(afgesproken) ook de handen erdoor en maak gebaren met de handen en ga met hoofd naar links en rechts op afgesproken moment. Pas op het laatste refrein doe je de voeten door het laken :)
Hier is ook een versie
http://www.youtube.com/watch?v=AenLhGIA-cc
Zonder laken, maar ik vond de onze met laken leuker.
We hebben de bonte avond trouwens gewonnen....(voor het eerst in járen!) . De hele zaal lag in een deuk.
Het zag er door dat laken erg hilarisch uit en toen onze voeten kwamen huilde de zaal van het lachen:)
groeten albana

Nog een lakenversie

hier nog een lakenversie
http://www.youtube.com/watch?v=cg4t4F87rXo&feature=related
Maar persoonlijk vind ik die té mooi gemaakt om hilarisch te zijn. En vermoedelijk zijn ze niet lenig genoeg voor de voeten:)
groeten albana

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.