Home » Forum » Wauw site met prachtige vloeren www bq vloerennl

Wauw, site met prachtige vloeren: www. bq-vloeren.nl

33 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Miss M®
Wauw, site met prachtige vloeren: www. bq-vloeren.nl

Deze website stond laatst in de Viva; ben een kijkje wezen nemen op de site, en ooooooooh, wat een prachtige mogelijkheden! Alleen... zo jammer, hé, dat ze er geen prijzen bij vermelden...
Iemand ervaring met zulke vloeren en wat was het kostenplaatje? Wat zou zo'n vloer kosten per m2?
En ja, ik weet het: ik zou ook contact op kunnen nemen via de site, maar weet nu al dat ik lang kan wachten op antwoord... :-S
Groetjes, Miss M.

Tihama
Hmmm

Is dit nou die veelgenoemde sluikreclame via fora?

Lieve Miss M, als je werkelijk ter goeder trouw bent: wil je dan wel een vloer hebben van een bedrijf waarvan je nu al weet dat je daar lang op antwoord kunt wachten? Het geeft dan te denken welke kwaliteit zo'n bedrijf hanteert als ze niet eens reageren op vragen van potentiële klanten.

Zwakke smoes, vinnik.

Tihama

Mamvantwee
Tja

Al dan niet bedoeld, lijkt het inderdaad op reclame. En ik moet zeggen dat de site niet veel goede beelden toont van die vloeren, waar word je nou zo enthousiast over? Is een kwestie van smaak misschien...ik zie detailfoto's en foto's uit rare hoeken, waarbij ik twijfel of het niet over de show-vaas met bloem gaat in plaats van over de vloer. Ik zou maar eens naar een echte showroom gaan, kun je direct al je vragen over de kosten kwijt.

Miss M®
Tihama: huh?

Jammer dat je zo'n, in mijn ogen, rare reactie hebt geplaatst. Ikke reclame maken? Ammehoela.

Mij gaat het er gewoon om wat het me ongeveer gaat kosten als ik zo'n look-a-like-betonvloer zou nemen. Maakt het me niet eens uit bij welk bedrijf en van welk merk whatever.

Mamvantwee: inderdaad zijn het wat onduidelijke foto's, maar als je goed verder kijkt, zie je wel degelijk mooie foto's... vooral met die kiezelstenen/grindstenen 'erin' verwerkt... Mooi...

Maar laat me maar verder dromen... zal wel ver boven mijn budget liggen denk ik...

Iemand ervaring verder met (look-a-like-)betonvloeren?

Groetjes, Miss M.

Mamvantwee
Kijk ook even op internet

Ik heb zelf geen ervaring met dit soort vloeren (nou ja, behalve dan op mijn werk - hier hebben we zo'n vloer) en er zijn nogal wat slechte ervaringen. Uiteraard is dit ook een filter, want mensen zetten sneller hun slechte dan hun goed ervaringen op internet, maar toch. Ik zie bv veel over verkleuringen, krassen en arbeidsintensieve voorzorgsmaatregelen mbt schoonmaken en meubels die je er alleen met zachte wieltjes/viltjes op mag neerzetten. En het is niet goedkoop.

Trouwens, hier op mijn werk zie ik de verkleuringen ook heel erg goed. Op sommige plekken zelfs scheurtjes/loslatende stukjes.

Genista
Tja

Ik kan er weinig aan doen dat ik ook meteen dacht met sluikreclame te maken te hebben. Ik zit eigenlijk ook al te wachten op reacties die jou verzekeren dat zo'n vloer echt heel betaalbaar is en nog véél mooier dan op die foto's...

Jose van Polanen
Oei oei oei

http://kassa.vara.nl/portal?_scr=forum_dialoog&frm=24196&cat=759&pid=5. Lees even mee en huiver. Geen wonder dat ze Miss M. misschien hard nodig hebben. lees vooral even verder na het eerste bericht
groet,

Damajo@
Wonderlijk

Ik vind het wonderlijk dat er door de starter van deze draad nog verbaasd gereageerd wordt als er wordt gesuggereerd dat het hier om sluikreclame zou kunnen gaan.. :)

Damajo

Miss M®
Sorry, hoor...

... maar ik snap werkelijk niet waarom ik beschuldigd word van sluikreclameren... Begrijp het werkelijk niet.
Maar goed, in ieder geval bedankt voor het geven van de tip dat BQ-vloeren niet 'werken'.
Gelukkig heb ik nog wel links gevonden via de site van Kassa!
'Bedankt' voor jullie reacties!
Miss M.

Pisa
Hmmmm..

Nare smaak krijg ik hiervan. Volgens mij kan dit draadje beter verwijderd worden.

Damajo@
Beste m

Misschien is het inderdaad helemaal niet je bedoeling is om reclame te maken. In dat geval biedt ik mijn nederige excuses aan.
De suggestie wordt gewekt doordat je zo prominent een link van een bedrijf in je onderwerp zet in combinatie met een mij volstrekt onbekende nick. Als je de vraag had gesteld of er iemand ervaring heeft met betonvloeren was er minder op deze manier gereageerd.
Een tip voor de volgende keer.

Damajo

rodebeuk
De titel van het mailtje inderdaad

in combinatie met een onbekende nick.

Dat maakt dat ik denk 'laat maar'... Ik hoef er niet eens discussie over, ik geloof het wel.

Biene M.
Euh

Volgens mij heb ik die nick toch al geregeld voorbij zien komen in de laatste maanden. Ik sta wel te kijken van de lullige reacties hoor.

Pisa
Miss m

Mijn excuus. Nav van Biene M. d'r berichtje ben ik gaan zoeken en kwam ik je naam idd wat vaker tegen. Duidelijk nog niet opgevallen. Nogmaals sorry.

Tihama
Sorry

Ik heb je blijkbaar verkeerd ingeschat. Mijn excuses daarvoor.

Blijft overeind dat ik nooit iets zou willen kopen van een bedrijf dat schijnbaar/blijkbaar (?) niet reageert op vragen van potentiële klanten. Dat lijkt me al meer dan genoeg reden om er niet mee in zee te willen gaan.

Tihama

Damajo@
Toch..

Toch vind ik het bepaald niet vreemd dat er meteen gedacht wordt aan sluikreclame, de titel kan zo uit een willekeurige reclamespot komen...

Damajo

Jose van Polanen
Miss m

Het is toch nog een leerzaam draadje geworden wat mij betreft. Ik had geen idee dat er zoveel soorten van dit soort vloeren zijn en ik had ook geen idee wat er allemaal mis kan gaan met aanleg van zo'n vloer. Heb jij zelf niet een wit gebeitste vloer in je huis? Je wil wat anders? Ik vraag me af of je zo'n vloer op een houten vloer zou kunnen aanleggen.
Wat ik ook wel apart vind is dat er een stuk in de Viva zou hebben gestaan over die BQvloeren terwijl ze toch zo slecht bekend staan. Of ging dat stuk in de Viva over betonvloeren in het algemeen?
Nieuwsgierige groet,

Miss M®
José...

... er stond niet echt een artikel over BQ-vloeren zelf in de Viva. Het ging om de rubriek 'Wonen bij...' of zoiets en op de laatste bladzijde van de rubriek kun je 'Zelf shoppen in de stijl van...' (van degene die haar huis heeft laten zien in de rubriek) en daarin werd Betonlook-stalen van BQ-vloeren neergezet. Dat is alles. Maar inderdaad wel jammer van Viva dat ze dat er zo bij in zetten terwijl het echt om een waardeloos bedrijf gaat eigenlijk. (Dan is de titel van mijn draadje wel wat minder, dat wel, maar om bij dan te beschuldigen voor van alles en nog wat, nee, dat gaat me echt te ver. Ik ben er gewoon van geschrokken van die reacties, echt zo bevooroordeeld... echt jammer!)
Hoe dan ook, ik zal een showroom binnen moeten stappen en kijken wat ik echt mooi vind en of ons budget het toelaat. Heb toevallig wel een link gevonden en daarin stond dat het €90,- per vierkante meter kost... goeie genade... dan heb ik wel heel veel nodig... met de uitbouw dat over een paar jaar wordt gedaan zo'n 75 m2. En José, ik denk zelf wel dat de houten vloer die we nu hebben leggen; verwijderd zal moeten worden, voordat zo'n vloer gelegd/gegoten wordt. En dat waren we sowieso wel van plan; de huidige vloer gewoon verwijderen.
Bedankt nog voor de reacties! (De 'positieve' dan :-S)
Groetjes, Miss M.

Genista
Miss m

Overigens waren de reacties niet ronduit beschuldigend, maar meer wat wantrouwend. Niet zo heel vreemd, hoor, bij deze beginposting. Deze vreemde soort van reclame maken komt nu eenmaal vrij veel voor op fora. En ik herkende jouw nick niet als van een bekende hier, vandaar.
Ik zag dat je ook nog een draad over novilon hebt lopen. Is dat uiteindelijk geen optie voor je?

Tinus_p
Drie maal raden

Miss M:
"Maar inderdaad wel jammer van Viva dat ze dat er zo bij in zetten terwijl het echt om een waardeloos bedrijf gaat eigenlijk."
Drie maal raden waarom de Viva dat doet.....

Miss M®
Vreemd...

... ik kom zeer regelmatig op dit forum; zeker één á twee keer in de week, en ik kom 'deze vreemde soort van reclame maken' nooit tegen???
Ik had idd een draadje lopen over Novilon, alleen kwam ik daar ook negatieve reacties tegen. Ook positieve, dat wel, maar ook negatieve... Dus ja, was ik verder gaan kijken en kwam ik dus bij de 'betonvloeren' terecht!
Ik weet het ook niet, feit is wel dat ik graag een gladde vloer zou willen, zonder kieren, groeven en gaten. We hebben nu een prachtige houten vloer, met v-groeven, gadver, wat een vuil daarin zich op kan stapelen zeg! En aangezien ik een huisstofmijt-allergie heb, vind ik het wel een zo fris idee om een gladde vloer te hebben...
Enne Tinus_p: nee, geen idee waarom Viva BQ-vloeren heeft opgenomen in die rubriek? Vertel?
Groet, Miss M.

Manda Rijn
Mooi

mooie vloeren kosten veel geld, bijna alles start vanaf E 100 m2.

Als je nu een mooie houten plankenvloer hebt zou ik die er lekker in laten zitten, als je nu last hebt van die groeven kan je misschien de boel laten schuren en dik laten lakken en dan vragen of ze met name in die groeven wat extra lak willen smeren (tenzij je nu echt grote kieren hebt dan werkt dat niet). Ik denk dat het dan wat makkelijker schoon te krijgen is.

Ik vind overigens betonvloeren prachtig, alles hangt af van het type huis en het soort inrichting.

Tinus_p
Reclame

Miss M:
"Enne Tinus_p: nee, geen idee waarom Viva BQ-vloeren heeft opgenomen in die rubriek? Vertel?"
Advertorial. Reclame. Duh.

mamak
Waarschuwing

't is een beetje een naar draadje dit, vind oom ik, maar toch nog wel even een tip over betonvloeren. Wij zijn er ook weg van en hebben een aantal jaren geleden gietvloeren laten leggen door Poxy BV. marktleider dus we dachten goed te zitten. Niet dus. Het hele huis (we hebben het echt overal liggen) is compleet verpest door ondeskundig handelen. Inmiddels weten we dat gietvloeren erg lastig te leggen zijn, niet in een grote loods ofzo, want dan is een onregelmatigheid niet erg, maar wel in een huis. Bij ons waren er haren in de vloer gekomen (en niet van onszelf dus), zitten er gaten van het schuren in en meer van die ellende. Uiteindelijk hebben we hem gerold en we hebben nu vloeren vol krassen en vlekken. Hij is nu amper schoon te houden, toevallig van het weekeinde weer met jif bezig geweest en dan is ie prachtig, maar het is helaas steeds van korte duur.
De garantie is nooit nagekomen, Poxy had een GIW teken op de site en de garantiebon staan, maar bleek al jaren niet meer aangesloten. We hebben dus veel geld betaald, juridische strijd gevoerd die ons veel geld kostte en het bedrijf is fijn failliet gegaan en onder dezelfde naam en concept weer doorgegaan. Achteraf hadden we gewoon meteen aangifte van oplichting moeten doen.

Een waarschuwing dus. Wij gaan binnenkort denk ik aan de Marmoleum vloeren....

Miss M®
Tinus-p...

... ik geloof niet dat het reclame is geweest. Ik kan nu al zeggen dat Viva bijvoorbeeld geen 'toestemming' heeft gevraagd aan BQ-vloeren om een foto van beton-staaltjes in hun rubriek op te nemen.

Miss M®
Harmke

Zo zie je maar weer dat mijn draadje geen vorm is van reclame, want anders zou het forum-beheer m'n draadje dezelfde dag verwijderd hebben... ;-)

Wil ik bij deze dit nu even zeggen: ik heb niet zoveel zin meer in om hierover te discussieren. Het gaat op een kat- en muisspel lijken.

Zullen we het lekker over betonvloeren hebben?

Miss M®
Manda rijn

Ja, idd, een beetje mooie vloer start vanaf zo'n €85,- per vierkante meter. Belachelijk.
We hebben gelukkig nog alle tijd om het 1 en ander uit te zoeken.
En nee, we hebben een vrije diepe v-groef, ik weet zeker dat het niet werkt, die extra lak. En bovendien, met de verbouwing in het vooruitzicht, nee, krijg je te grote verschillen als de uitbouw ook voorzien zou worden van dezelfde houten vloer.
Maar evengoed bedankt voor de tip!

Miss M®
Mamak

Wat zónde dat de vloer gewoon helemaal verpest is! Echt zonde...
Wat bedoelde je met dat jullie hem uiteindelijk hebben gerold? En waarom moet je dan steeds met Jif in de weer?
Groetjes, Miss M.

Tinus_p
Heu

Miss M:
"... ik geloof niet dat het reclame is geweest. Ik kan nu al zeggen dat Viva bijvoorbeeld geen 'toestemming' heeft gevraagd aan BQ-vloeren om een foto van beton-staaltjes in hun rubriek op te nemen."
Hoe weet je dat?

Damajo@
Huh

Dat is interessante informatie! Ik ben net als Tinus benieuwd hoe je dat te weten bent gekomen.

Damajo

Miss M®
Pfff...

... ik vind dit nu wel een erg vervelend draadje aan het worden, hoor. Dit is in ieder geval nooit mijn bedoeling geweest.

En de 2 dames die het allemaal 'zonodig moeten weten': het hele blad staat bol van dat soort dingen/reclame: denk je nou werkelijk dat ze van elk iets 'toestemming' moeten gaan vragen om het te plaatsen? Ik herinner me nog wel dat in datzelfde rubriek een leuk kopje en schoteltje van de Hema werd laten zien en ja, hoor, denk je nou werkelijk dat daar nou 'toestemming' aan wordt gevraagd? En wat dacht je van al die mode in die bladen? Nee, hoor, vergeet het maar, lang niet allemaal!

Maar, nogmaals, dit heb ik met tegenzin nu lopen tikken, want ik heb hier gewoon helemaal geen zin in!

Dit is gewoon een draadje over betonvloeren, niet meer, niet minder en al die beschuldigingen en wantrouwendheid. Bah, gewoon niks aan...

Pagina's

Onderwerp gesloten