Huis, Tuin en Keuken
Petr@
17-11-2008 om 21:54
Zuurkool
Tijdens onze vakantie in Italië en Duitsland heeft jongste een paar keer zuurkool gegeten die bijzonder zacht van smaak was en niet zo zuur als in Nederland. Ik, en hij ook, vond het zelfs zeer smakelijk!
Maar hoe krijg ik zuurkool minder zuur?
gr.
Petr@
Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Yvie
18-11-2008 om 11:26
Wijnzuurkool
Hoi Petr@,
heb zelf ook van alles (spoelen met water, appelsap erdoor etc) uitgeprobeerd, maar kwam uit op de kant en klare wijnzuurkool; heerlijk zacht. Ik neem aan dat het ook werkt als je er witte wijn door de naturel zuurkool doet.
Eet smakelijk!
Yvie
Petr@
19-11-2008 om 21:11
ga het eens proberen met die wijnzuurkool. Ben heel benieuwd of het inderdaad zo zacht smaakt!
gr.
Petr@