Home » Forum » Zwemband voor babys

Zwemband voor baby's

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Wiebeke
Zwemband voor baby's

Toen mijn twee dochters baby waren, hadden wij een zwemband van Nijntje. De band bestond uit twee banden in elkaar met in het midden een soort zitje van twee gekruiste stroken rubber. Ideaal om met baby's die kunnen zitten te zwemmen, want je hoeft ze niet de hele tijd vast te houden.
Vorig jaar is de Nijntje-band stuk gegaan. Vorige week ging ik daarom naar de Prenatal voor een nieuwe. Daar werd mij verteld dat de banden uit de handel zijn genomen vanwege "gevaarlijk". Zelf vind ik dat gevaarlijk wel meevallen, want ik hou ze de hele tijd vast. Dus ik wil graag zo'n nieuwe band.
Weet iemand of dit soort zwembanden voor baby's nog ergens te krijgen zijn? Alvast dank.

EsmeePF
Iets anders
annemir
Ik heb hem voor je

hoi,
mijn moeder had er nog twee in verpakking liggen. ik heb ze hier. mail me maar,dan stuur ik er eentje op. hij is alleen niet van nijntje.

annemirmilo@hotmail.com

Jesse_1
Gevaarlijk...

Ik heb er zelf een gehad van Nijntje (eh... voor ons kind dus ;-)), maar op een gegeven moment lieten plotseling die gekruiste banden los. Gelukkig niet toen we in het zwembad waren!
Maar let dus wel op...
Jesse

ayla
Nog eens gevaarlijk

een nichtje van me bewoog in de band, draaide om en bleef ondersteboven met haar hoofd in het water hangen. Let dus idd heel goed op met die dingen

Wiebeke
Annemir (en de anderen)

Annemir, ik heb je gemaild.
De anderen ook hartelijk dank voor de reacties. Ik knoop jullie waarschuwingen goed in mijn oren.

annemir
Wiebeke en gevaarlijk

Hoi,
nou...je laat je baby nooit alleen in de band en nooit los,toch? dus als de banden loslaten of hij kiept,ben je er altijd bij.
lijkt me niet zo gevaarlijk.

wiebeke, ik heb je teruggemaild, ik stuur hem morgen op;-)

groetjes,annemieke

Temet
Niet meer verkrijgbaar?

Het verbaast me dat ze niet meer verkrijgbaar zouden zijn, want vorig jaar waren ze er nog volop bij oa het Kruidvat en diverse speelgoedzaken. Maar goed, voor alles is een eerste keer natuurlijk...

Groeten,

Temet

Pilar
Intertoys

ik heb er 2 weken geleden 1 gekocht bij de intertoys. Niet van nijntje, maar gewoon een effe gelen. Al vollop gebruikt tijdens weekje vakantie!! Ideaal en zoonlief kan officieel nog niet eens los zitten, maar hij 'hing'er prima in voor een half uurtje!!!!!
Veel zwemplezier.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.