Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wiebeke

Wiebeke

04-05-2009 om 21:22

Zwemband voor baby's

Toen mijn twee dochters baby waren, hadden wij een zwemband van Nijntje. De band bestond uit twee banden in elkaar met in het midden een soort zitje van twee gekruiste stroken rubber. Ideaal om met baby's die kunnen zitten te zwemmen, want je hoeft ze niet de hele tijd vast te houden.
Vorig jaar is de Nijntje-band stuk gegaan. Vorige week ging ik daarom naar de Prenatal voor een nieuwe. Daar werd mij verteld dat de banden uit de handel zijn genomen vanwege "gevaarlijk". Zelf vind ik dat gevaarlijk wel meevallen, want ik hou ze de hele tijd vast. Dus ik wil graag zo'n nieuwe band.
Weet iemand of dit soort zwembanden voor baby's nog ergens te krijgen zijn? Alvast dank.

Ik heb hem voor je

hoi,
mijn moeder had er nog twee in verpakking liggen. ik heb ze hier. mail me maar,dan stuur ik er eentje op. hij is alleen niet van nijntje.

[email protected]

Jesse_1

Jesse_1

04-05-2009 om 22:51

Gevaarlijk...

Ik heb er zelf een gehad van Nijntje (eh... voor ons kind dus ;-)), maar op een gegeven moment lieten plotseling die gekruiste banden los. Gelukkig niet toen we in het zwembad waren!
Maar let dus wel op...
Jesse

ayla

ayla

05-05-2009 om 07:58

Nog eens gevaarlijk

een nichtje van me bewoog in de band, draaide om en bleef ondersteboven met haar hoofd in het water hangen. Let dus idd heel goed op met die dingen

Wiebeke

Wiebeke

05-05-2009 om 20:06

Annemir (en de anderen)

Annemir, ik heb je gemaild.
De anderen ook hartelijk dank voor de reacties. Ik knoop jullie waarschuwingen goed in mijn oren.

Wiebeke en gevaarlijk

Hoi,
nou...je laat je baby nooit alleen in de band en nooit los,toch? dus als de banden loslaten of hij kiept,ben je er altijd bij.
lijkt me niet zo gevaarlijk.

wiebeke, ik heb je teruggemaild, ik stuur hem morgen op;-)

groetjes,annemieke

Niet meer verkrijgbaar?

Het verbaast me dat ze niet meer verkrijgbaar zouden zijn, want vorig jaar waren ze er nog volop bij oa het Kruidvat en diverse speelgoedzaken. Maar goed, voor alles is een eerste keer natuurlijk...

Groeten,

Temet

Intertoys

ik heb er 2 weken geleden 1 gekocht bij de intertoys. Niet van nijntje, maar gewoon een effe gelen. Al vollop gebruikt tijdens weekje vakantie!! Ideaal en zoonlief kan officieel nog niet eens los zitten, maar hij 'hing'er prima in voor een half uurtje!!!!!
Veel zwemplezier.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.