Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

alleen

alleen

11-01-2011 om 16:48

50 jaar worden - abraham

Mijn vriend wordt eind maart 50 jaar en onze kennissen en vrienden hebben wat in petto. Maar mijn vriend vindt dit niet leuk en hij is dan die weg.
Hoe gaan jullie hier mee om.

+ Slimme Brunette +

+ Slimme Brunette +

11-01-2011 om 17:22

Wens respecteren

Tegen de kennissen en vrienden zeggen dat hij er die dag niet is. Eventueel erbij zeggen dat hij niet van surprises houdt en daarom op de vlucht gaat.

Gewoon

Hij wil niet, dus vertel je vriendelijk tegen de vrienden dat hij er niet is, omdat hij het niet wil vieren.

Brianna F

Brianna F

11-01-2011 om 19:06

Hier ook

Meneer F houdt helemaal niet van feestjes, dus dan wordt het ook geen feestje. Ook niet toen hij 50 werd. Hoe leuk wij het ook vinden om een feest te geven, hij is de jarige, dus hij mag kiezen.

vlinder72

vlinder72

11-01-2011 om 19:43

Ik zou ook

op de vlucht slaan als mensen een Sara in de tuin gaan zetten. Duffe spandoeken op straat hangen en ludieke stukjes gaan opvoeren. Misschien is dat de reden dat hij op de vlucht slaat?

Ik zou hem aangeven dat jij het wel leuk vindt om zijn verjaardag te vieren en of hij dat wel wil zonder ongein of dat hij zijn verjaardag liever helemaal niet wil vieren. In dat geval zou ik een hotelletje boeken en lekker die avond samen uit eten gaan.

Kaaskopje

Kaaskopje

11-01-2011 om 22:17

Ai...

Ik word donderdag vijftig en ik hoorde collega's vandaag smoezen, waardoor ik opeens het gevoel kreeg dat ze iets organiseren. Ik laat het maar over me heen komen. Ik hou wel van een geintje. En misschien zit ik er volkomen naast, we zien wel:-) Maar ik vind wel dat als iemand duidelijk aangeeft niet van dat soort fratsen gediend te zijn anderen dat moeten respecteren. Je kunt dus gewoon zeggen dat ze niets moeten doen, omdat het niet op prijs gesteld wordt.

Vic

Vic

11-01-2011 om 22:28

Kaaskopje

Bedenk wat je zegt, over een geintje ;-) Bij ons op het werk is het (goede?) gewoonte om van mensen die 40 of 50 worden foto's op te hangen in alle liften. Een collega die 60 werd kreeg een versierde rollator. Van mij weten ze al dat ik het niet op prijs ga stellen, dus ik hoop dat ze dat inderdaad respecteren t.z.t.

Kaaskopje

Kaaskopje

12-01-2011 om 00:30

Vic

Zolang ze het maar beschaafd houden.:-)

+ Slimme Brunette +

+ Slimme Brunette +

12-01-2011 om 12:05

Kaaskopje

Wat is onbeschaafd? Nep-viagrapillen voor iemand die 50 of 60 wordt? Of nog erger: een prostaatmasserende mannendildo?

Ik zou

ik zou dus al je vrienden en kennissen duidelijk maken dat zij je vriend geen plezier doen met allerlei festiviteiten.als ik jou was zou ik hem verrassen met een lekker dagje uit samen,iets wat hij echt leuk vindt ,hij is tenslotte jarig?

Ik begrijp hem heel goed.

Volgend jaar ben ik aan de beurt.
en ik roep nu al rond dat ik mijn 50e verjaardag niet vier,mijn 49e heb ik trouwens ook niet gevierd.
en ik ga er van uit dat iedereen mijn wens respecteert,ik hou niet van flauwe 5รต plus grappen,van tegeltjes wijsheden,en van sara poppen in de tuin,en van al die aandacht.dus ik ga die dag iets leuks doen met de kinderen.
overigens hou ik wel van feestjes,maar niet voor mezelf.

Mijn vriendin

werd ook 50 2 januari wou ook geen poppen in de tuin.
Ik heb bij action een grote vaas gekocht en van die lichtjes op baterijen en daarin een hele klein poppetje gezet wat een beetje op haar leek en een emmertje en spons in haar handjes gedaan. ook nog wat knikkers onder in lichtjes onderin popje op een soort sokkel vershoudfolie erover tegen het inregenen en een leuk gedicht op een a4 geplastificeerd erbij dat voor de deur gezet. Was een heel groot succes mischien een idee voor jou abraham??

Kaaskopje

Kaaskopje

13-01-2011 om 10:09

Slimme brunette

Van dat soort gein hou ik dus echt niet. Ik begrijp ten eerste al niet waarom mensen denken dat je boven de 50 wel wat stimulerends kunt gebruiken:-)

Kaaskopje

Kaaskopje

13-01-2011 om 10:17

Ballonnen

Mijn collega's hebben het bij een tafel vol ballonnen en vlaggetjes met 50 gehouden. Ze hadden het gister al versierd omdat ik vandaag thuis ben. Dat vind ik leuk, meer moet je er ook niet van maken. Ik vier mijn verjaardag wel uitgebreid. Ten eerste... mooie gelegenheid om weer eens een feestje te organiseren. Ten tweede vind ik ouder worden iets om te vieren en niet om depressief over te worden. Dat heeft zo weinig zin.

Kaaskopje

had jij vandaag niet een groot feest samen met je jarige dochter?
In elk geval ; twee maal Gefeliciteerd!

overigens,ik sla mijn verjaardagsfeest niet over omdat ik depressief ben van het ouder worden ,ik vind ouder worden iets om te vieren,maar niet door veel mensen uit te nodigen,dagen te lopen sjouwen met boodschappen,en op de dag zelf voor serveerster te spelen.
ik vier het door lekker uit eten te gaan of een dagje naar de sauna.een ander soort persoonlijk feestje dus;-)

Kaaskopje

Kaaskopje

14-01-2011 om 00:06

Dank je wel sus-anne

Nee, ik had vandaag geen feest. Dat heb ik even uitgesteld naar een later weekend. Alleen mijn schoonouders waren er en de vriend van de jongste. Mijn schoonouders waren al redelijk op tijd weer weg en vanavond hebben we dus met ons gezin en vriendje gegeten en een spelletje gedaan.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.