Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Badslipper

Badslipper

20-12-2010 om 13:01

Alternatieve sauna gezocht

Beste saunagangers,
Ik ben op zoek naar leuke, alternatieve, sauna's. Voor de Amsterdammers onder ons, zoiets als Fenomeen http://www.saunafenomeen.nl/index.html Dus biologisch eten en drinken, klein, alternatief rustig naturisten publiek, geen luxe, geen verplichte badjassen. Wie weet er een?
Badslipper.

Hoezo?

Ga je een boekje schrijven over alternatieve sauna's, wil je er verschillende uitproberen, of maak je nu gewoon reclame voor Fenomeen, omdat de forumleden nu op die site gaan kijken?

Margriet*

Margriet*

20-12-2010 om 15:17

Tjonge

Er is genoeg concurrentie hoor in A'dam qua sauna's. Als ze het hier van moeten hebben...

Volgens mij is deze sauna redelijk uniek dus het wordt lastig. Ik ken meerder omliggende sauna's maar die zijn redelijk oubollig.

Tsja,

als er geen enkele regio bijgezegd wordt waar badslippers dan zoekt naar net zo'n sauna als fenomeen, en geen reden, dan riekt het mij teveel naar reclame. Maar misschien ben ik wel te achterdochtig....

Tijgeroog

Tijgeroog

20-12-2010 om 18:12

Karin en badslipper

De reden kan ik me wel voorstellen: de website van Fenomeen (nu niet gezien, wel eerder) spreekt mij best aan, niet hier in de buurt, maar anders zou ik het best willen proberen. Als je zoiets zoekt is het duidelijker iets vergelijkbaars te laten zien dan het helemaal te omschrijven. En misschien vindt Badslipper het wel de moeite waard om er ver voor te rijden.
En badslipper: wat het publiek betreft: je zou eens naar de naturistenverenigingen kunnen kijken, daarvan heeft een aantal er ook een eigen sauna, ook in de winter. Die zijn natuurlijk veel minder uitgebreid. (een sauna-cabine)

Fiorucci

Fiorucci

20-12-2010 om 18:20

Mja

Als je Fenomeen leuk vindt, zijn er veel sauna's die je vreselijk vindt. Ik zou zoeken op sites van naturistenverenigingen en daar mijn vraag deponeren.

Badslipper

Badslipper

20-12-2010 om 19:41

Wow

En ik dacht dat IK achterdochtig was. Nee dames, ik ben hier al tien jaar op het forum en ik heb de pest aan reclame. Maar ik zal het even uitleggen. Ik heb een vriend die graag bij Fenomeen komt. Helaas wordt Fenomeen met sluiting bedreigd. Ik zou het leuk vinden als ik voor hem een vergelijkbare sauna zouden kunnen vinden. Bijvoorbeeld voor als Fenomeen echt zou sluiten. Regio Amsterdam is handig voor regelmatige bezoeken. De rest van het land is ook prima, maar dan voor af en toe, weekendje weg of vakantie.

Badslipper.

Sorry dan

ik denk dat het ook kwam door de nieuwe nick badslipper, waardoor ik dacht: nee he, weer iemand die zijn eigen bedrijf op OOL aanprijst. Sorry!

Badslipper

Badslipper

20-12-2010 om 22:02

Dat is juist een hint in een andere richting, karin!

Als er reclame wordt gemaakt dan is dat meestal onder een "gewone" naam. Juist een groep vaste forummers gebruikt verschillende nicks al naar gelang het onderwerp :-)

Badslipper

Adama

Adama

20-12-2010 om 23:26

Oude tips

Het is heel lang geleden dat ik voor het laatst naar de sauna ging, een tijd lang veel naar Fenomeen...
Mensen die destijds naar Fenomeen gingen, gingen ook wel naar Deco (maar zelf ben ik daar nooit geweest):
http://www.saunadeco.nl/
En in Oost (Indische buurt, vlakbij Insulindeweg) was er ook een die wel wat leek op Fenomeen, in een oud badhuis (Halmaheirastraat?), maar ik ben de naam vergeten en misschien bestaat het niet meer in die vorm. Ik kan me nog wel herinneren dat ik het er tamelijk koud vond, trok een wollen trui aan bij het rusten... En het was er erg stil, dus misschien was het geen lang leven beschoren...Ik bedoel trouwens niet dat oude badhuis op het Javaplein dat nu een café is. Misschien is het deze, Sauna Caprice, maar of die nog leuk is weet ik niet... http://www.wellness1926.nl/

Badslipper

Badslipper

22-12-2010 om 23:54

Dat is een mooie tip

Die laatste lijkt me wel wat. Deco is wel erg duur. Wie weet komen er nog meer tips?

Badslipper

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.