Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Lys Lionne

Lys Lionne

03-04-2009 om 08:55

Ciske de rat, kaarten ah

Wij zijn van plan om met twee AH vouchers tickets voor Ciske de Rat te kopen. Nou is het voor ons de eerste keer dat wij een musical gaan bezoeken en ik heb dus wat vragen.
-Zijn er vaste stoelen voor die AH-vouchers? Ik kan daar niet veel over vinden op het net.
-wat zijn goede plekken in het circustheater in Scheveningen? Ik hoor vaak dat je juist niet op de eerste 4 rijen moet zitten?
-Is het wat om de kinderen mee te nemen, zij zijn (bijna) 12 en 13 jaar en willen natuurlijk dolgraag ;)
-Danny de Munk schijnt te stoppen in juli, hoe is de musical zonder hem? En weten ze sowieso bij de kaartverkoop wanneer hij optreed of zijn vervanger?

Alvast bedankt,
Lys

Mareld

Mareld

03-04-2009 om 11:24

Paar antwoorden

Alleen op je laatste 2 vragen heb ik een antwoord:
-Ja, neem je kinderen lekker mee, is hartstikke leuk! Mijn dochter is vorig jaar meegeweest, ze was toen net 11 en vond het prachtig!
-Toen wij er waren was er ook zijn vervanger, Danny was toen maanden ziek (wij gingen op een dinsdag en de vrijdag daarna trad Danny weer op...). Maar die vervanger (Jorge Verkroost was dat) is ook hartstikke goed, ze kunnen het ook niet maken om een slechte in te zetten hè? Hij lijkt qua postuur en zang behoorlijk op Danny (vond ik dan), alleen zijn kin is langer...;-)

Op je andere vragen heeft vast wel iemand anders een antwoord. Veel plezier in ieder geval, want of het nu met Danny is of niet, het is gewoon een mooie musical!

Lys

ik ga samen met mijn nichtje in groningen op 31?mei geloof ik op een zaterdag.Ik heb er ook zo'n zin in ! mijn kids wilde ook graag mee maar de goedkopekaarten waren al op en nu konden we alleen maar kaarten van 69 euro kopen en dat werd me ook met 2e kaart gratis iets te duur.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.