Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Sancy

Sancy

11-12-2009 om 17:14

Dankdraadje

Lieve mensen, ik wil graag een dankdraadje beginnen waar mensen hun dank kunnen uitspreken voor wie of wat dan ook. We branden kaarsjes voor zoveel mensen, ik weet zeker dat we met ons allen ook veel hebben om dankbaar voor te zijn.

Sancy

Sancy

11-12-2009 om 17:15

Dank

Voor alle steun en het lief en leed dat ik met mijn vriendinnen mag delen, dank! Jullie zijn me enorm dierbaar.

Guinevere

Guinevere

11-12-2009 om 17:21

Ouders

Dan spring ik in en bedank ik mijn ouders voor al hun inzet vroeger. Ze hebben dit enfant-terrible-exemplaar toch nog aardig op haar pootjes kunnen krijgen (achteraf gezien natuurlijk, haha).

yadira1980

yadira1980

11-12-2009 om 17:31

Grote dank!

voor alle lieve, meedenkende mensen hier op het forum!

Terpi

Terpi

11-12-2009 om 19:26

Ik heb een hoop om dankbaar voor te zijn

Zo ben ik heel blij met mijn vriendin die ik eigenlijk geadopteerd heb als zus, mijn vriendinnen (you know who you are) bij wie ik ten alle tijden kan uitpuffen, stoom afblazen, van gedachten wisselen en energie opdoen, mijn team en werkgever die zich bijzonder steunend en begripvol opstellen maar vooral mijn ex-partner met wie ik de 3 meest schitterende kinderen die ik maar kon wensen heb gekregen.
Groet Terpi

liora

liora

11-12-2009 om 20:10

Dank

Mooi idee om zo'n draadje te starten.

Ik dank God voor de twee prachtige kinderen die ik heb gekregen.

mirreke

mirreke

11-12-2009 om 20:36

Mijn papa en mama

Mijn ouders zijn dood. Maar toch, maar toch voel ik hun aanwezigheid nog zo vaak, en zo duidelijk... Ik kan er niet om heen jongens, er is echt een bestaan na de dood, ik voel het, ik voel hun aanwezigheid, ik voel specifiek de kracht van mijn moeder of de verstrooide aandacht van mijn vader.
En dat geeft zoveel kracht, zoveel geborgenheid, zoveel steun dat ik glimlachend en genietend het leven doorga, ondanks de moeilijkheden en vele verantwoordelijkheden die er heus ook zijn.
Ik voel me zo gedragen, ondanks dat ik ze ook zo vaak mis, zo gekoesterd, ik besef maar al te goed hoe bijzonder dat is, en daar ben ik heel blij en dankbaar voor.

Julie

Julie

11-12-2009 om 21:10

Wat mooi

Wat een mooie en goed draadje.
Ik ben heel dankbaar voor alle lieve en mooie mensen in mijn omgeving, mijn familie, mijn zeer liefhebbende en geliefde echtgenoot, ik ben onmetelijk dankbaar dat wij toch nog een dochter hebben gekregen ondanks weinig hoop hierop, en wel het meest geweldige, lieve, mooie, vrolijke, blije kind dat ik me kan voorstellen. Dankbaar voor alle ruimte en tijd die ik krijg om mijn grootste passie uit te voeren en hier zelfs mijn werk van gemaakt te kunnen hebben. Voor mijn vriendinnen, van wie ik steeds meer houd. Ik heb geen wensen meer, behalve dat het nog heel lang zo mag blijven, mijn leven.

Heel veel dank

Zoals de meesten van jullie wel weten hebben wij de afgelopen jaren ons portie ellende wel gekregen en dat is nog steeds niet afgelopen. We hebben nu gehoord dat mijn man per 1 maart ontslagen is, ze hebben geen zin om te wachten tot de angst-stoornis die hij ontwikkeld heeft (o.a. door alle stress) weer over is. Hoe dat nu weer verder moet?

Maar, zoals we elkaar steeds blijven vertellen, we worden wel getest, maar blijven gezegend! Het ongeluk van onze oudste had fataal kunnen zijn, hij is hersteld. Mijn hersenbloeding had fataal kunnen zijn, ik ben zo goed als hersteld. Het faillisement, we hadden er ook nog slechter voor kunnen komen staan, we hebben zoveel mogelijk leveranciers kunnen afbetalen. Ja, we zitten in de schuldsanering en ja dat is zwaar, maar we komen er wel uit over een paar jaar.

We hebben niet veel, maar ik vind het heerlijk om als vrijwilliger bij ons in het dorp wat boodschappen te doen voor de oudere mensen (vrouw van 87 is een ware inspiratie voor me). De mensen van dit forum die mij en mijn gezin zo ontzettend lief hebben geholpen in het eerste jaar van onze financiele ellende, die ons geholpen hebben om er weer een fijne sinterklaas van te maken. De steun, veelal gewoon per mail of kaartje, is zo fijn! Mijn mama die niet zoveel geld heeft, maar altijd wel met een shirtje of maillootje voor een van de kinderen aan komt zetten en 1 keer in de week voor ons kookt (en gezellig mee-eet, natuurlijk). Buren waar ik mag aankloppen om weer eens een 10-tje te lenen als ik de week niet uitkom, teveel om op te noemen!!!

Forumleden, ik dank jullie hartelijk! Er zijn een paar leden die ik heel graag bij naam wil bedanken, maar dat willen zij niet, dus bij deze ben je bedankt ;-)

Ik geniet regelmatig van de draadjes hier en dan krijg ik, ondanks dat ik wellicht een slechte dag heb, toch weer een glimlach op mijn gezicht!

liefs,
Jons

Jade

Jade

11-12-2009 om 22:26

Heel veel dank...

....voor de lieve vriendinnen, die ik om me heen heb (de 1 woont wat verder weg dan de ander helaas;-)).

In tijden van vreugde en verdriet is de band tussen ons zo groot.....

Ik heb meer om dankbaar voor te zijn, maar voor nu speelt bovenstaande een grote rol:-)

tonny

tonny

12-12-2009 om 15:49

Goed idee sancy!

We leven veel te veel in een wereld van 'goed nieuws is geen nieuws'...

Ik ben van harte dankbaar voor mijn man en mijn kinderen, voor deze hele Ouders Online-club waarmee je op alle momenten van de dag kunt communiceren, voor mijn werk en mijn bezigheden voor de kerk, voor mijn gezondheid, voor de positieve uitslag van het borstonderzoek, voor de mooie streek waar ik woon, voor de enthousiaste aanstaande ouders in onze familie, voor de rust in ons land (ook al houden Nederlanders nooit op met zaniken), voor mijn familie, mijn vriendinnen, ons leuke konijn, voor gezelligheid in huis, voor mijn lekkere warme bed, vooral als ik er nergens voor uit hoef, voor de zon die door de ruiten schijnt, voor de ruime keuze in de winkels, voor leuke filmpjes op Youtube, voor lekker melig TV kijken, voor vertrouwen dat mensen je soms ineens geven, voor spontane gesprekken zomaar onderweg.

Ah joh er is zo veel...

tonny

Kadonaj

Kadonaj

12-12-2009 om 16:40

Ik bedank mijn moeder!

En dat doe ik met heel mijn hart! Na een miskraam en twee zware zwangerschappen waarin ze me elke dag heeft gesteund, heb ik haar gevraagd of ZIJ het nog een keer aankan dat ik zwanger word ;)

Nu ben ik inmiddels weer 7 maanden zwanger en heb ik wederom ernstige bekkeninstabiliteit. ELKE dag staat ze er voor me, oudste naar school, mn huis opruimen/schoonmaken, me gezelschap houden, knuffelen met de jongste en de was en de strijk...

Ze is echt super, en ik weet dat ik zo met haar bof! Ze krijgt wekelijks bonbons van me, 'hoef toch niet meissie'. Ik weet het, maar dat is het minste wat ik terug kan doen!

En volgend jaar zal ik haar eens verrassen, dan knap ik haar woonkamer (die dateert nog van 29 jaar geleden!) op!

Dankbaar voor..

mijn man en zoons omdat we gewoon zooo gelukkig zijn met zijn vieren.

en dankbaar omdat ik dit forum ooit gevonden heb

en dankbaar voor de lieve schatten van de spotters waar ik mijn lief en leed mee deel en die altijd klaar staan met een dekentje of een zak m&m's ;)

Dankbaar voor mijn leven omdat het ondanks alle kwalen zo fijn is om het te beleven.

Minet

Minet

12-12-2009 om 23:23

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor het feit dat ik een goede jeugd heb gehad. Dankbaar ben ik voor de relatie met mijn partner die met grote ups en downs verloopt, maar we zijn nog altijd gek met elkaar.
Ook ben ik dankbaar voor onze geweldige kinderen. Daarnaast ben ik dankbaar dat we fijne vrienden hebben, dat ik een goed contact heb met mijn broer en zus, dat ik een stel heel goede vriendinnen heb die 24/7 voor me klaar staan.
Dan ben ik ook nog heel dankbaar voor het feit dat ik weer werk heb gevonden waar ik helemaal enthousiast van kan worden.
Ik ben vast nog veel vergeten, maar besef door dit draadje nog maar weer eens dat ik een gelukkig mens ben!

Anne K.

Anne K.

13-12-2009 om 11:02

Uit een onverwachte hoek...

De laatste jaren zijn nogal ingrijpend geweest, met veel narigheid in onze directe omgeving en met een blijvende beperking voor mij tot gevolg. En ik ben ontzettend dankbaar voor alle steun en warmte met en van gezin, familie en vrienden.

En daarnaast zo ontzettend dankbaar voor de steun van een aantal 'onbekenden', hulpverleners waarmee ik mee in contact kwam door deze nare periode en die zoveel extra voor mij doen. Die mij de kans geven om zoveel verder te komen in mijn revalidatie... Die mij de kans geven 3 x in de week te kunnen trainen onder begeleiding, die iedere keer na de training mijn spieren losmasseren en zonodig intapen. Die zonodig ook in het weekend en tijdens feestdagen zorgen dat de fysio door kan gaan. dat zijn allemaal extra's die niet vergoed worden door de ziektekostenverzekering. Volgens de ziekenhuisrevalidatie was ik 'klaar', moest ik leren omgaan met mijn beperking en niet zoveel willen... En als ik dan zie, hoeveel verder ik al ben gekomen dankzij dit team mensen om mij heen, dan ben ik ongelooflijk dankbaar...

Anne K.

Puck2

Puck2

15-12-2009 om 15:19

De mensen om mij heen

Ik heb het afgelopen jaar ook een moeilijk jaar meegemaakt en zonder de nooit aflatende support van Puckman zou ik er nu nooit zo goed uit kunnen klimmen als dat ik nu doe. Een aantal (dacht ik) vrienden en familieleden hebben het volstrekt af laten weten, maar in plaats daarvan zijn een aantal andere mensen gekomen die me nu erg dierbaar zijn geworden omdat ook zij me erg goed hebben gesteund.

knevel

knevel

24-12-2009 om 12:34

Jons, ik was je kwijt...

...en al een behoorlijke tijd. Ik vroeg me af hoe het met jullie gaat. Ik heb alleen een 'tussen-adres' waar ik eventueel nog wat naartoe kan sturen (zegels enzo), maar ik weet niet of je dat nog op prijs stelt.

Laat maar weten!

Eveline

Hallo kneveltje!

hoe is het met je papa??? ;-)

Je kunt me via [email protected] nog wel bereiken, hoor!

groetjes,
Jons

knevel

knevel

25-12-2009 om 16:21

Jons, je hebt mail!

En goed nieuws, mijn vader heeft laatst een onderscheiding gekregen. De onderscheiding van Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Daar kijk je vast van op! ;-))

groetjes,

knevel

Biene M.

Biene M.

26-12-2009 om 08:50

Dank

Dank aan de artsen die ervoor hebben gezorgd dat die rottige neusamandel er bij mijn zoontje uitging. We zijn nog dagelijks blij dat hij nu eet en niet meer steeds zo verkouden is.

Verder ben ik sowieso dankbaar voor mijn leven, ik ben een enorme bofkont dat ik in deze tijd op deze plaats woon, dat ik mijn man en mijn kinderen heb en dat we gezond en welvarend zijn. Maar wie moet ik daarvoor bedanken nu ik niet in een god geloof?

ilsepilse

ilsepilse

30-12-2009 om 23:42

Dank aan de oo-dames

die me dit jaar een kaartje stuurden toen mijn man na het auto ongeluk in het ziekenhuis lag en voor de steun hier op de site !
thanks ladies xxx!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.